• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Prof Dr. Eray Çalışkan

Hayırlısı olsun inşallah
Muaynesi 425₺ bir kere verdim ben bir daha vermedim.
İlaçlar 4000₺ ye yakın tuttu. 7020₺ işlem ücreti. Bana durumuma göre başka ilaç ve işlemler yapıldı onlarda 2000₺ kadar tuttu.
Sonuç pozitif olur inşallah maddi manevi yıpratıcıydı.

Merhabalar bende eray beye tüp bebek için gitmak istiyorum toplam ilaçlarla beraber nekadar turtuğunu yazar mısınız rica ersem Allah kucağınızı boş bırakmasın emeklerinizi çocukla taçlandırsın inşallah
Merhaba şimdi gördüm msjınızı. Muayene ücreti 425 tl. Tüp bebek 7020 +ilaçlar . İlaçlara durumunza ve tedavinize göre 3000 civarı gidiyor.. muayeneler medikalparkda, opu ve transfer işlemleri sakarya adatıp hastanesşnde oluyor. Fiyatlarla ilgili zamlanma gibi bir konuşma duydum canım ama bi öncesinde de teyid et istersen. Muayene esnasında asistanları bilgi veriyor zaten..
Buarada aminn, Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah...

Hayırlısı olsun inşallah
Muaynesi 425₺ bir kere verdim ben bir daha vermedim.
İlaçlar 4000₺ ye yakın tuttu. 7020₺ işlem ücreti. Bana durumuma göre başka ilaç ve işlemler yapıldı onlarda 2000₺ kadar tuttu.
Sonuç pozitif olur inşallah maddi manevi yıpratıcıydı.
Az kaldı test gününe arkadaşım:) herşey yolunda gitsin, güzel haberler ber inşallahh:)

Az kaldı test gününe arkadaşım:) herşey yolunda gitsin, güzel haberler ber inşallahh:)

Evet. Amin. Zaman yaklaştıkça pozitif halim azalıyor. Dün akşamdan beri başım çatlıyor. İnşallah hamilelikle ilgilidir :))
Kasıklarım ağrımaya başladı. Buda moralimi bozzuyır. Adetime 1-2 gün kaldı. İnşallah olmam. :/
Rahim bölgem yanıyor birkaç gündür. Arada belim ağrıyor.
Hayırlısıyla sonuçlanır inşallah.

Evet. Amin. Zaman yaklaştıkça pozitif halim azalıyor. Dün akşamdan beri başım çatlıyor. İnşallah hamilelikle ilgilidir :))
Kasıklarım ağrımaya başladı. Buda moralimi bozzuyır. Adetime 1-2 gün kaldı. İnşallah olmam. :/
Rahim bölgem yanıyor birkaç gündür. Arada belim ağrıyor.
Hayırlısıyla sonuçlanır inşallah.
Psikoloji hep aynı galiba ya, başlarda süper pozitif haller zaman geçtikçe yerini tedirginliğe bırakıyor, ben de aynı durumdayım:(
Sıkıntılar inşallah hamileliğe işarettirr, yorulmadan, kasılmadan beklemeye devamm bakalım:))

Teşekkür ederim bende yarın 9 da muayeneye gidicem adetimin 5.günü olcak ama gel dedi bakalım ne diyecek bana sizlerdende güzel haberlerinizi duymak nasip olur inşallah biz kalabalık aile sevitoruz bu nasipse 3. Çocuğumuz olacak

Teşekkür ederim bende yarın 9 da muayeneye gidicem adetimin 5.günü olcak ama gel dedi bakalım ne diyecek bana sizlerdende güzel haberlerinizi duymak nasip olur inşallah biz kalabalık aile sevitoruz bu nasipse 3. Çocuğumuz olacak

Oo maşallah iyi cesaret:))) Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin

Kan tahlili olmadan ümit kesmemek lazım canım da işte hep kendimize vesvese yapıyoruz:KK43: benim de bugün su gibi ama kahverengi kanamam başladı :KK43:

Sonradan çook silik bir şeyler çıktı. Yarın sabah tekrar yapıcam sonra kan vericem.
Adet belirtilerimde başladı. Muhtemel adet günüm bugün. Keyfim pek yok.

Adet zamanın geldi mi peki? Adetin böyle mi başlardı? Kahverengi geçen hafta benim az olmuştu. Hemşire olur dediğinden üstünde durmadım.

Eklentiler

• IMG_5979.webp
    IMG_5979.webp
    56,1 KB · Görüntüleme: 82
  • IMG_5980.webp
    IMG_5980.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 95
Sonradan çook silik bir şeyler çıktı. Yarın sabah tekrar yapıcam sonra kan vericem.
Adet belirtilerimde başladı. Muhtemel adet günüm bugün. Keyfim pek yok.

Adet zamanın geldi mi peki? Adetin böyle mi başlardı? Kahverengi geçen hafta benim az olmuştu. Hemşire olur dediğinden üstünde durmadım.
Yaklaştıkça stres oluyoruz galiba. Sonucu biran önce öğrensek keşke, aynen sabah tekrar bi yap canım bence de...

Benim adet günüm çarşamba da, böyle başlamaz benim adetim. Dün çok üstünde durmamştm da bugün baktım resmen akıyor su gibi sordum esra hemşireye, jel yerine iğneye geçtik bakalım. Estorfemi de 3 çıkaralm dedi.

Ne diyym canım ya Allah hepimiz için hayırlısını versin inşallah...

Yaklaştıkça stres oluyoruz galiba. Sonucu biran önce öğrensek keşke, aynen sabah tekrar bi yap canım bence de...

Benim adet günüm çarşamba da, böyle başlamaz benim adetim. Dün çok üstünde durmamştm da bugün baktım resmen akıyor su gibi sordum esra hemşireye, jel yerine iğneye geçtik bakalım. Estorfemi de 3 çıkaralm dedi.

Ne diyym canım ya Allah hepimiz için hayırlısını versin inşallah...

İyi yapmışsın. Amin emeklerimiz boşa gitmesin inşallah.

Back
X