• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Prof Dr. Eray Çalışkan

Neden normal yolla hamile kalamadığımı zordum çünkü çocuğum var benim düşükte oldumbu sene sebebini araştırıyor cnm

Neden normal yolla hamile kalamadığımı zordum çünkü çocuğum var benim düşükte oldumbu sene sebebini araştırıyor cnm

Hımm olabilir. İnşallah bir şey çıkmaz. Ne bende ne eşimde sorun yok bizim. 13 senedir kendim hamile kalamadım. Bununla 5.tedavi. 3.de bir oğlum oldu. Çok kardeş istiyor inşallah nasip olur.

Bana ilk defa yapılacak bu testler bilmiyorum belki de sorun yoktur herkesin bi hayali var o gerçek olsun diye upraşıyor Rabbim kümsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah

10.gün evdeki test çıkmadı
Kan verdim bakalım. Erken daha ama işte insan dayanamıyor. Adetim 2gün geçti. Hayırlısı diyorum ama insan geriliyor.

10.gün evdeki test çıkmadı
Kan verdim bakalım. Erken daha ama işte insan dayanamıyor. Adetim 2gün geçti. Hayırlısı diyorum ama insan geriliyor.
Ne yaptın canım çıktı mı sonuç?
Benim olmadı büyük ihtimal, dünden beri adetten de yoğun kanamam var hiç kesilmedi:KK43:

9.83 çıktı. Çok düşük :KK43: galiba benim de yok
Hemşireye sorsam mı?

Sen yinede kan testi yaptır
Hayırlısı bakalım
Geç tutunma olabiliyor canım, duymuştum örneklerini, gününde tekrarla mutlaka, hemşireyle de görüşebilirsin ama kanama lekelenme vs yoksa onlar da iki gün sonra tekrarlayın diyceklerdir.
Konuştum yine hemşire hanımla, mecburi olmadıkça kalkmadan dinlenmeye devam edin dedi, ilaçlara da devam.. hayırlısı artık ya

Geç tutunma olabiliyor canım, duymuştum örneklerini, gününde tekrarla mutlaka, hemşireyle de görüşebilirsin ama kanama lekelenme vs yoksa onlar da iki gün sonra tekrarlayın diyceklerdir.
Konuştum yine hemşire hanımla, mecburi olmadıkça kalkmadan dinlenmeye devam edin dedi, ilaçlara da devam.. hayırlısı artık ya

5 üstü hamilelikdid mıral bozmak yok dedi hemşire:)) oğlumda 11.gün 400 lerdeydi. İnsan acaba diyor. Bende uzanıcam şimdi. Raporumda bitti yarın işe gitmem lazım. Uzun yol nasıl olacak bilmiyorum.

5 üstü hamilelikdid mıral bozmak yok dedi hemşire:)) oğlumda 11.gün 400 lerdeydi. İnsan acaba diyor. Bende uzanıcam şimdi. Raporumda bitti yarın işe gitmem lazım. Uzun yol nasıl olacak bilmiyorum.
Ohhh miss, hadi bakalım aynen sen de dinlenmeye çalış canım moralleri bozmadannn:))

Evet canım ilk ama çok tedirginim yaşım 38 bitmek üzere sizin yumurta değerleriniz kaçtı

Tedirgin olmayın 1 tane de yeter
Benimde 38 doldu 39 a başladım
Bu 5.tüp bebek
4.yü 4sene önce yaptırdım
10 sene önce 3.de oğlumu doğurdum
Doktor bana test yapmadı 6 yumurta çıktı 5i döllendi 2 tanesi iyiydi. Azalmış olabilir benimde ilk tüp bebekte 32 yumurta toplandı 29 yaşındaydım sonrakilerde 15-12 filan toplandı. Şimdi de bu kadar çıktı. 6 tane.
Sizinde çıkar yine merak etmeyin kendi kendinie kaldınız hamile sonuçta :)

Umut dünyası :/
Sordum Esra hemşireye ve Armağan hanıma ama dönüş yok henüz
2 gün sonra tekrarlar derler
20 filan olaydı daha rahat edecektim
Senin nasıl? Cımartesi test dimi?
Cumartesi de bugün gidicem müsait bi zamanda kan vermeye, normal adete döndüm çünkü artk pztden beri:( boşuna ilaç iğne şişmeye devam etmeyim bari bişe yoksa
Ne diyelim veren de Allah vermeyen de Allah, vardır bir hikmeti... hakkımzda hayırlı olan neyse o olsun

Back
X