- 16 Ağustos 2017
- 235
- 431
- 33
- 45
- Konu Sahibi Teletabiii
Aa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden normal yolla hamile kalamadığımı zordum çünkü çocuğum var benim düşükte oldumbu sene sebebini araştırıyor cnm
Ne yaptın canım çıktı mı sonuç?10.gün evdeki test çıkmadı
Kan verdim bakalım. Erken daha ama işte insan dayanamıyor. Adetim 2gün geçti. Hayırlısı diyorum ama insan geriliyor.
Geç tutunma olabiliyor canım, duymuştum örneklerini, gününde tekrarla mutlaka, hemşireyle de görüşebilirsin ama kanama lekelenme vs yoksa onlar da iki gün sonra tekrarlayın diyceklerdir.9.83 çıktı. Çok düşükgaliba benim de yok
Hemşireye sorsam mı?
Sen yinede kan testi yaptır
Hayırlısı bakalım
Geç tutunma olabiliyor canım, duymuştum örneklerini, gününde tekrarla mutlaka, hemşireyle de görüşebilirsin ama kanama lekelenme vs yoksa onlar da iki gün sonra tekrarlayın diyceklerdir.
Konuştum yine hemşire hanımla, mecburi olmadıkça kalkmadan dinlenmeye devam edin dedi, ilaçlara da devam.. hayırlısı artık ya
Ohhh miss, hadi bakalım aynen sen de dinlenmeye çalış canım moralleri bozmadannn:))5 üstü hamilelikdid mıral bozmak yok dedi hemşire:)) oğlumda 11.gün 400 lerdeydi. İnsan acaba diyor. Bende uzanıcam şimdi. Raporumda bitti yarın işe gitmem lazım. Uzun yol nasıl olacak bilmiyorum.
Ohhh miss, hadi bakalım aynen sen de dinlenmeye çalış canım moralleri bozmadannn:))
Kızlar naptınız kan sonuçlarınız çıktı mı bende tüp bebek yaptırıcam yumurtalarım az çıktı
Evet canım ilk ama çok tedirginim yaşım 38 bitmek üzere sizin yumurta değerleriniz kaçtı
Artış olması güzel aslında canım. Ne dediler sordun mu merkeze?
Cumartesi de bugün gidicem müsait bi zamanda kan vermeye, normal adete döndüm çünkü artk pztden beriUmut dünyası :/
Sordum Esra hemşireye ve Armağan hanıma ama dönüş yok henüz
2 gün sonra tekrarlar derler
20 filan olaydı daha rahat edecektim
Senin nasıl? Cımartesi test dimi?