• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Prof Dr. Eray Çalışkan

Merhaba arkadaşlar bende tüp bebek tedavisi için suan rapor asamasindayim kafam karıştı biraz medical park transfer olmuyormu Eray hocaya gitmeyi düşünüyordum aslında Umuttepe aklımda Sakarya’da yasıyorum transfer adatiptami yapılıyor

Merhaba arkadaşlar bende tüp bebek tedavisi için suan rapor asamasindayim kafam karıştı biraz medical park transfer olmuyormu Eray hocaya gitmeyi düşünüyordum aslında Umuttepe aklımda Sakarya’da yasıyorum transfer adatiptami yapılıyor

Medical parkta sistemi kurma aşamasındalarmış. İlk görüşme ve yumurta gelişimlerini her şeyi medical parlta yaptık. Ben izmit te oturuyorum. Toplama ve transfer sakarya daki adatıp hastanesindeymiş. Dün toplandı benim. Biraz tedirgin oldum ama hastane çok güzel. Hemşireler embriyolog banko görevlisi vs işi biliyor. Benim 5.tüp bebeğim(burada ilk) ilgi çok iyi. Eray bey topladı. Transferi o yapmayacak sanırım kongreye gidecekmiş. Adatıptaki doktor yapacak. Nasip kısmet artık. Ben memnunum hizmetten.

Medical parkta sistemi kurma aşamasındalarmış. İlk görüşme ve yumurta gelişimlerini her şeyi medical parlta yaptık. Ben izmit te oturuyorum. Toplama ve transfer sakarya daki adatıp hastanesindeymiş. Dün toplandı benim. Biraz tedirgin oldum ama hastane çok güzel. Hemşireler embriyolog banko görevlisi vs işi biliyor. Benim 5.tüp bebeğim(burada ilk) ilgi çok iyi. Eray bey topladı. Transferi o yapmayacak sanırım kongreye gidecekmiş. Adatıptaki doktor yapacak. Nasip kısmet artık. Ben memnunum hizmetten.
Hayırlı haberlerini alırız insallah ben adatip tercih etmedim bu durumda Eray hoca gitmem sanırım

6 toplanmıştı. 5 i olgunmuş. 4 ü döllenmiş. 5.güne kalan olursa ve rahim kalınlığı uygunsa transfer yapılacak. Hayırlısı bakalım. İnşallah kalırlar tabii

Hayırlı haberlerini alırız insallah ben adatip tercih etmedim bu durumda Eray hoca gitmem sanırım
Eray hoca tedavi yolu, geçmişiniz vs durumlarda çok tecrübeli ve güvenilir bir hoca, en azından bi muayeneye gidin derim karar vermişken. Kendi de güvenmese ada tıp ile çalışmazdı diye düşünüyorum ama bu işler tamamen stresten uzak ve rahat olarak başlanması gereken işler. İçiniz nasıl rahat edecekse öyle olsun tabiki

6 toplanmıştı. 5 i olgunmuş. 4 ü döllenmiş. 5.güne kalan olursa ve rahim kalınlığı uygunsa transfer yapılacak. Hayırlısı bakalım. İnşallah kalırlar tabii
İnşallahhh.. benim de 10 yumurtam toplanmış bakalm. Hep o civar toplanıyor ama dondurmaya bile kalmıyor kaliteli olmadıkları için:( 3aydır vitamin kullanıyordum, inşallah onlar güzel etki bırakmışlardır...

İnşallahhh.. benim de 10 yumurtam toplanmış bakalm. Hep o civar toplanıyor ama dondurmaya bile kalmıyor kaliteli olmadıkları için:KK43: 3aydır vitamin kullanıyordum, inşallah onlar güzel etki bırakmışlardır...

İnşallah kalıt canım yaa. Rabbim yar ve yardımcın/mız olsun. Oğlumun tedavisinde 5.güne 3tane kalmıştı. O zaman 3 transfer yapılıyordu hepsini koydular 1 i tuttu. 10 yaşına girecek pazartesi günü.
Bir sürü vitamin ilaç içiyoruz işe yarar inşallah.
Emeklerimiz boşa gitmesin.

İnşallah kalıt canım yaa. Rabbim yar ve yardımcın/mız olsun. Oğlumun tedavisinde 5.güne 3tane kalmıştı. O zaman 3 transfer yapılıyordu hepsini koydular 1 i tuttu. 10 yaşına girecek pazartesi günü.
Bir sürü vitamin ilaç içiyoruz işe yarar inşallah.
Emeklerimiz boşa gitmesin.
Oğluşunun nice mutlu seneleri olsun canımm, hediyesi de minik bi kardeş olsun inşallahhh:) daha arayan soran olmadı noldu bizim yumoşlar acep:KK43:

Nedir durum? Aramadılar mı?
Şimdi ben bilgi istedim de eşimi aramışlar. 7si döllenmiş eray hoca pzt yapabiliriz transferi demiş ama hiç 6.gün transfer olan embriyo duymamştm ben, bide eski tedavilerimde de kaliteli kalmıyordu embriyo. Umarım pztye kalırsa da bi sorun çıkmaz, tedirgin oldum biraz:(

Şimdi ben bilgi istedim de eşimi aramışlar. 7si döllenmiş eray hoca pzt yapabiliriz transferi demiş ama hiç 6.gün transfer olan embriyo duymamştm ben, bide eski tedavilerimde de kaliteli kalmıyordu embriyo. Umarım pztye kalırsa da bi sorun çıkmaz, tedirgin oldum biraz:KK43:

Hadi gözün aydın. Tekrar sor transfer işini. Bana da ilk pazar dediler sonra cumartesiye dediler. Kalır inşallah ya.

Ben dün rahattım ama bugün. Karnım miden çok şiş. Kasıklarım adet olacakmış gibi ağrıyor. Gögüslerim şiş acıyor. Embriyo konmuş olsa hanileyim sanıcan. :)))

Hadi gözün aydın. Tekrar sor transfer işini. Bana da ilk pazar dediler sonra cumartesiye dediler. Kalır inşallah ya.

Ben dün rahattım ama bugün. Karnım miden çok şiş. Kasıklarım adet olacakmış gibi ağrıyor. Gögüslerim şiş acıyor. Embriyo konmuş olsa hanileyim sanıcan. :)))
Yarın bi arayacağım merkezi bakalım. İki embriyo konusunu sorucam bir de , hiç konuşmadık acaba koyar mı Eray hoca.
Yaa stresten mi acabaa, opu etkileri dicem ama geçmiştir heralde şimdiye... ben yıllardır adetim yaklaşrken kendime hep hamilelik belirtileri aşılıorm valla, psikolojim bazen bi gel gitli oluyor:))

33 benim de, öncekilerde aynen 2şer koymuşlardı. Gerçi onlr da tutmamıştı kosmet tabi ama insan olabilecekken iki iki olsa keşke diyor:)

Benim oğlanda değerim o kadar yüksektiki üçüz sandım ama tek çıktı:)) benden sonra bir arkadaşım tedavi oldu. İki koydular biri içerde bölünmüş üçüz doğurdu. Maşallab hepsi de sağlıklıydı. nasip tabii
Allah aynı anda müjde vermeyi nasip etsin inşallah. Çok emek var maddi manevi. İnşallah iyi olacak bu sefer.

Benim oğlanda değerim o kadar yüksektiki üçüz sandım ama tek çıktı:)) benden sonra bir arkadaşım tedavi oldu. İki koydular biri içerde bölünmüş üçüz doğurdu. Maşallab hepsi de sağlıklıydı. nasip tabii
Allah aynı anda müjde vermeyi nasip etsin inşallah. Çok emek var maddi manevi. İnşallah iyi olacak bu sefer.
Hayat gerçekten mucizelere gebe demekki:) amin inşallah ya, yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik valla.. toplama sonrası seni her gün aradılar mı cnm embriyolarla ilgili, devam ediyorlar mı bölünmeye merak ediyorum, sabredemeyip arayabilirim yine bi:/

Hayat gerçekten mucizelere gebe demekki:) amin inşallah ya, yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik valla.. toplama sonrası seni her gün aradılar mı cnm embriyolarla ilgili, devam ediyorlar mı bölünmeye merak ediyorum, sabredemeyip arayabilirim yine bi:/

Oğlanın tedavide hergün bilgi vermişlerdi. Embriyolog aradığında sordum günlük bilgi verecek misiniz diye. Hayır dedi. Sürekli çıkarıp ortamından uzaklaştırmak iyi değil dedi. Öyle olsun dedim ne diim:( ama ben de ciddi merak içindeyim.

Oğlanın tedavide hergün bilgi vermişlerdi. Embriyolog aradığında sordum günlük bilgi verecek misiniz diye. Hayır dedi. Sürekli çıkarıp ortamından uzaklaştırmak iyi değil dedi. Öyle olsun dedim ne diim:KK43: ama ben de ciddi merak içindeyim.
Bugünn arayan soran olmadı. Yarın ben ararım artık, haftasonu giriyor araya, 3 saatlik yoldan gelicem hadi gel dediklerinde hemen de gidemem, tam günü vs söylerler heralde.
Senin kesin ctesiydi dimi transfer

Back
X