- Konu Sahibi Teletabiii
Ben de saat 2-3 e kadar aramazlarsa arıcam. Cumartesi 5.gün ben ısrarla 5 istedim diye öyle not aldılar. 4 tedaviden sadece oğlumun olduğu 5.gündü. İnsan ister istemez öyle olsun istiyor. Diğerleri 3 ve 4.gündü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu sormayı da unuttum, 2 tane koyar mı onu sormayı da unuttum. Konuşurken biran önce kapatmam gerekiyormuş gibi hissettiğinden hep bi tutuluyorum yaBeni de yarın 7.30 a çağırdılar. Açıp bakmadım dedi ama en az iki iyi kalite olacağını düşünüyorum dedi. İşin uzmanı o sonuçta güveneceğiz.:))
Seninkini Eray hoca yapacak o zaman:)
Ne yaptın canım nasıl geçti?Beni aradığında da telefonda aşırı yankı yapıyor kafam karışıyor Neyse artık bakalım yarın ola hayrola.
Ben çok wc giden biri olarak sürekli sıkışık durumda olduğumdan sorun olmaz
Ohh had gwçmiş olsun, aynen darısı başıma inşallah:)) ben sıkışnca çok dayanamıyorum, afedersin böyle ucuna gelecek kadar sıkışmya gerek yok dimi.. 2 saat iyi süre gibi, sonrasında bnm 3 saatlik yolum olcak zaten:)Benim işlem tamam:)) darısı başına.
2 tane embriyo kalmış kaliteleri iyi dedi. İkisini de koydular. Doktor çok zorlandı 10 dk rahme girmeye uğraştı. Rahim ağzı çok girintili çıkıntılıymış. Şükür konuldu. Besleyici serum taktık. 2 saat kımıldamadan yattım. Suyu kararında içtiğim için sonrasında da dayanabildim. Wc ye 2 saat sonra gittim. 22sinde test.
Ohh had gwçmiş olsun, aynen darısı başıma inşallah:)) ben sıkışnca çok dayanamıyorum, afedersin böyle ucuna gelecek kadar sıkışmya gerek yok dimi.. 2 saat iyi süre gibi, sonrasında bnm 3 saatlik yolum olcak zaten:)
Test tarihi 5.gün embriyosu için geç diil mi ya:)))
İlaçlara ilave yaptılar mı canım?
Sen emeklerimizi boşa çıkarma inşallah Allahım...
Evet ya ilkinde çok sıkışmıştm transferde kaçırcammı diye gerginlikten heryerim kıpkırmızı oldu:))Evet çok sıkışma. Tuvalet hissin olsun yeter demişti hemşire. Ben de öyle yaptım daha rahattım. Çok sıkışırsan transfer sırasında ultrason için bastırıyorlar çok zorlanırsın.
Valla bilmiyorum öyle dediler. Oğlanda 10.gün de idrarda çıkmıştı. Ertesi gün kande. Muhtemelen ben yine 10 gün sonra yaparım
Biz de 1 saat geldik. Ben arkaya uzandım.
Ayy nasıl kalabalıktı var ya, transferi bekler, hemşireyi bekle, serumu bekle 7bçkda girdiğim odadan 2de anca çıktım:)) çok şükür bitirdik, 2 embriyo, sonrasında serum.. 24ü test tarihim hayırlısıyla inşallah..Hayırlı haberlerini bekliyorum.
Ayy nasıl kalabalıktı var ya, transferi bekler, hemşireyi bekle, serumu bekle 7bçkda girdiğim odadan 2de anca çıktım:)) çok şükür bitirdik, 2 embriyo, sonrasında serum.. 24ü test tarihim hayırlısıyla inşallah..
bide claxene iğne verdiler hergün göbektenmiş ilk kez kullanıcam bakalım.
Artk gün gün belirti bulurum ben de :)))
İnşallah canım valla, emeklerimize değer...Çok sevindim. Artık hamile sayılırız zaten. İnşallah sonuna kadar gider. Bana da verdiler onu. Cumartesi sakindi iki hastaydık biz :)
Eray bey yaptı dimi?
Benim aklıma tek takılan doktor rahme girmeye çok zorlandı o travma oluşturabilirmiş inşallah olmaz. Öyle olursa Eray beye baya çemkiricem çünkü ben onun için gitmiştim oraya.
Belirti yok şimdilik bende daha doğrusu kendimi dinlemiyorum. Oğlanda da hiçbir şey olmamıştı.