• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Prof Dr. Eray Çalışkan

Ben de saat 2-3 e kadar aramazlarsa arıcam. Cumartesi 5.gün ben ısrarla 5 istedim diye öyle not aldılar. 4 tedaviden sadece oğlumun olduğu 5.gündü. İnsan ister istemez öyle olsun istiyor. Diğerleri 3 ve 4.gündü

Benim de pazartesi olacakmış transferim. Sabah erkenden. 6.gün bi sıkıntı olmaz dimi dedim, olmayacağını düşünüyorum dedi embriyolog:)) embriyolar Allah a emanet artık, bugünden sonra da açmayacaklarmış.
Yarın için sana da şimdiden bol şans arkadaşım , herşey yolunda gitsin inşallah..

Beni de yarın 7.30 a çağırdılar. Açıp bakmadım dedi ama en az iki iyi kalite olacağını düşünüyorum dedi. İşin uzmanı o sonuçta güveneceğiz.:))
Seninkini Eray hoca yapacak o zaman:)

Beni de yarın 7.30 a çağırdılar. Açıp bakmadım dedi ama en az iki iyi kalite olacağını düşünüyorum dedi. İşin uzmanı o sonuçta güveneceğiz.:))
Seninkini Eray hoca yapacak o zaman:)
Onu sormayı da unuttum, 2 tane koyar mı onu sormayı da unuttum. Konuşurken biran önce kapatmam gerekiyormuş gibi hissettiğinden hep bi tutuluyorum ya :(
Sıkışık gidicez ya bide en çok o stres yapıyor beni de ya :)))

Beni aradığında da telefonda aşırı yankı yapıyor kafam karışıyor Neyse artık bakalım yarın ola hayrola.
Ben çok wc giden biri olarak sürekli sıkışık durumda olduğumdan sorun olmaz

Benim işlem tamam:)) darısı başına.
2 tane embriyo kalmış kaliteleri iyi dedi. İkisini de koydular. Doktor çok zorlandı 10 dk rahme girmeye uğraştı. Rahim ağzı çok girintili çıkıntılıymış. Şükür konuldu. Besleyici serum taktık. 2 saat kımıldamadan yattım. Suyu kararında içtiğim için sonrasında da dayanabildim. Wc ye 2 saat sonra gittim. 22sinde test.

Benim işlem tamam:)) darısı başına.
2 tane embriyo kalmış kaliteleri iyi dedi. İkisini de koydular. Doktor çok zorlandı 10 dk rahme girmeye uğraştı. Rahim ağzı çok girintili çıkıntılıymış. Şükür konuldu. Besleyici serum taktık. 2 saat kımıldamadan yattım. Suyu kararında içtiğim için sonrasında da dayanabildim. Wc ye 2 saat sonra gittim. 22sinde test.
Ohh had gwçmiş olsun, aynen darısı başıma inşallah:)) ben sıkışnca çok dayanamıyorum, afedersin böyle ucuna gelecek kadar sıkışmya gerek yok dimi.. 2 saat iyi süre gibi, sonrasında bnm 3 saatlik yolum olcak zaten:)
Test tarihi 5.gün embriyosu için geç diil mi ya:)))
İlaçlara ilave yaptılar mı canım?
Sen emeklerimizi boşa çıkarma inşallah Allahım...

Ohh had gwçmiş olsun, aynen darısı başıma inşallah:)) ben sıkışnca çok dayanamıyorum, afedersin böyle ucuna gelecek kadar sıkışmya gerek yok dimi.. 2 saat iyi süre gibi, sonrasında bnm 3 saatlik yolum olcak zaten:)
Test tarihi 5.gün embriyosu için geç diil mi ya:)))
İlaçlara ilave yaptılar mı canım?
Sen emeklerimizi boşa çıkarma inşallah Allahım...

Evet çok sıkışma. Tuvalet hissin olsun yeter demişti hemşire. Ben de öyle yaptım daha rahattım. Çok sıkışırsan transfer sırasında ultrason için bastırıyorlar çok zorlanırsın.
Valla bilmiyorum öyle dediler. Oğlanda 10.gün de idrarda çıkmıştı. Ertesi gün kande. Muhtemelen ben yine 10 gün sonra yaparım
Biz de 1 saat geldik. Ben arkaya uzandım.

Evet çok sıkışma. Tuvalet hissin olsun yeter demişti hemşire. Ben de öyle yaptım daha rahattım. Çok sıkışırsan transfer sırasında ultrason için bastırıyorlar çok zorlanırsın.
Valla bilmiyorum öyle dediler. Oğlanda 10.gün de idrarda çıkmıştı. Ertesi gün kande. Muhtemelen ben yine 10 gün sonra yaparım
Biz de 1 saat geldik. Ben arkaya uzandım.
Evet ya ilkinde çok sıkışmıştm transferde kaçırcammı diye gerginlikten heryerim kıpkırmızı oldu:))
Hadi bakalm şimdi en beklemesi uzun gelecek süreç galibaa, olumlu olsun da gerçi:))

Hayırlı haberlerini bekliyorum.
Ayy nasıl kalabalıktı var ya, transferi bekler, hemşireyi bekle, serumu bekle 7bçkda girdiğim odadan 2de anca çıktım:)) çok şükür bitirdik, 2 embriyo, sonrasında serum.. 24ü test tarihim hayırlısıyla inşallah..
bide claxene iğne verdiler hergün göbektenmiş ilk kez kullanıcam bakalım.
Artk gün gün belirti bulurum ben de :)))

Ayy nasıl kalabalıktı var ya, transferi bekler, hemşireyi bekle, serumu bekle 7bçkda girdiğim odadan 2de anca çıktım:)) çok şükür bitirdik, 2 embriyo, sonrasında serum.. 24ü test tarihim hayırlısıyla inşallah..
bide claxene iğne verdiler hergün göbektenmiş ilk kez kullanıcam bakalım.
Artk gün gün belirti bulurum ben de :)))

Çok sevindim. Artık hamile sayılırız zaten. İnşallah sonuna kadar gider. Bana da verdiler onu. Cumartesi sakindi iki hastaydık biz :)
Eray bey yaptı dimi?
Benim aklıma tek takılan doktor rahme girmeye çok zorlandı o travma oluşturabilirmiş inşallah olmaz. Öyle olursa Eray beye baya çemkiricem çünkü ben onun için gitmiştim oraya.
Belirti yok şimdilik bende daha doğrusu kendimi dinlemiyorum. Oğlanda da hiçbir şey olmamıştı.

Çok sevindim. Artık hamile sayılırız zaten. İnşallah sonuna kadar gider. Bana da verdiler onu. Cumartesi sakindi iki hastaydık biz :)
Eray bey yaptı dimi?
Benim aklıma tek takılan doktor rahme girmeye çok zorlandı o travma oluşturabilirmiş inşallah olmaz. Öyle olursa Eray beye baya çemkiricem çünkü ben onun için gitmiştim oraya.
Belirti yok şimdilik bende daha doğrusu kendimi dinlemiyorum. Oğlanda da hiçbir şey olmamıştı.
İnşallah canım valla, emeklerimize değer...
Eray bey yaptı evet , onun denk gelmemesi biraz şanssızlık ama bu aşamada doktor belki de çok etkili değildir, sonuçta tedavi aşama aşama olan bişey..
Valla bnm kasıklarım opudan beri ağırıyor zaten, bakalm ilerleyen günler neler getirecek:)

Kasık ağrılarım geçti çook hafifledi. Gazım çok. Belimin sol tarafı bir nokta ayaktayken ağrıyor hafif.
Gögüslerim çok ağrıyordu acıyordu opu dan sonra dünden beri onlarda geçti.

Merhabalar bende eray beye tüp bebek için gitmak istiyorum toplam ilaçlarla beraber nekadar turtuğunu yazar mısınız rica ersem Allah kucağınızı boş bırakmasın emeklerinizi çocukla taçlandırsın inşallah

Bide muayene ücreti ne kadar eray beyin bende izmitte oturuyorum ve üç sene önce gitmiştim kendisine

Back
X