arkadaşlar bugün gittim bu erol beye. çok merak ettim bu doktora iyi diyen arkadaşlar nasıl böyle bir kanıya vardınız. gerçekten çok güleryüzlü hakkını yemeyeyim. ama doktorluğunu hiç anlayamadım. çünkü geçirdiğim süreçleri anlattım. bir an önce çocuk sahibi olmak istiyoruz. yaşım 36 şimdi ne yapmamız lazım dedim. siz akıllı insanlara benziyosunuz, siz ne öneriyosunuz dedi. bu nedir şimdi hiç anlamadım. sadece bu kadar olsa bunu göz ardı edebilirim. ama devamıda var. rahim filmimi gösterdim. burda tam ne olduğu anlaşılmıyo dedi. ultrasonla yumurtalarıma baktı, durumları iyi dedi. ne boyut, ne ilişki günü hakkında hiçbişey yok. eşime spermiogram yap, dedi. yaptırdık 2 ay önce dedik, elinede vermiştik raporu, ama bakmaya tenezzül etmemiş. sonra baktı, değerlerin yerini biz gösterdikte ancak öyle anladı. yoksa göremedi bile. daha bunun gibi bir sürü şey ve ısrarla siz ne düşünüyosunuz diye sorup duruyo. zaten biz bütün süreçleri geçirmişiz. bir kez aşılamada yaptırdım. önümde en fazla 2 aşılama ve daha sonra tüp bebek olayı var. bunu söylemek bu kadar zormu. zaten onu ben söyledim ama yaptıracağımız tahlilleri bile biz istemesek vermeyecekti. kesinlikle ama kesinlikle bu erol tavmergenin olayını anlayamadım, güler yüzü hariç. eşim doktordan çıktığımız gibi ben seni sokakta bulmadım, bu adama kesinlikle emanet edemem dedi. o bile böyle diyosa. burda çıkıp kimseyi kötülemek istemem ama size böyle yaklaşan bi doktora bi daha gidermisiniz???