• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Prof.Dr.Erol Tavmergen Hastası Olan Tüm Anne Adaylarının Buluşma Noktası

Merhaba özgecik,bende erol hocanın hastasıyım.adet olunca aşılamaya başlayacağız.Benim birkaç sorum olacak;
*Aşılama yapılmadan önce,adetin kaçıncı günü ilk kontrolüne gittin?
*Aşılama yapana kadar kaç defa çağırıyor?
*Adetin kaçıncı günü aşılama yapıyor?

canım adetin 3. günü gittim ilk alttan muayene yaptı cengiz bey asılamaya kadr 6 7 kere gittim benim durumum özeldi cok yumurtam var cogul gebelikten korktu cengiz bey sıkı takip yaptı o yüzden 14.gün asılama oldu 13. gün ovitrelle vuruldum yarından sonra test yaptırcam böyle işte hayırlı olsun senin tedavinde

canım adetin 3. günü gittim ilk alttan muayene yaptı cengiz bey asılamaya kadr 6 7 kere gittim benim durumum özeldi cok yumurtam var cogul gebelikten korktu cengiz bey sıkı takip yaptı o yüzden 14.gün asılama oldu 13. gün ovitrelle vuruldum yarından sonra test yaptırcam böyle işte hayırlı olsun senin tedavinde

Teşekkür ederim.İnşallah iyi haberler alırsın.

asılamam tutmadı maleseffff:(:(

canım benim ne kadar üzülme desem de üzülüceksin veya üzüldün geçti.beni hatırlarsın benim senden önce olmuştu ve tutmamıştı.yıkım oluyo önce ama sonra alışıyon.bana erol bey 1 ay dinlen dedi adetin 1.günü ara mutlaka dedi.bakalım ben 1 ay daha dinlenmek istiyorum temmuz sonu tatilim var tatile çıkmak kafamı toparlamak istiyorum artık dönünce nasip kısmet.ne önerecek onuda bilmiyorum.Allah hakkımızda hayırlısını versin tez zamanda evladımımızı bize göndersin inşallah;amin

asılamam tutmadı maleseffff:(:(

ACİL CEVAP BEKLİYORUM:
Merhaba Özgecik.Ben de bugün adet oldum,yarın aşılama için ilk kontrole gidicem.İğnelere karar verilecek.yalnız birşey sorucam:Erol bey benim aşılamanın olacağı tarihte tatilde olacakmış.Cengiz bey tüm süreci erol beyin takip edeceğini ama aşılamayı cengiz beyin yapacağını söyledi.Sence erol beyin dönüşünü bekleyeyim mi?

ACİL CEVAP BEKLİYORUM:
Merhaba Özgecik.Ben de bugün adet oldum,yarın aşılama için ilk kontrole gidicem.İğnelere karar verilecek.yalnız birşey sorucam:Erol bey benim aşılamanın olacağı tarihte tatilde olacakmış.Cengiz bey tüm süreci erol beyin takip edeceğini ama aşılamayı cengiz beyin yapacağını söyledi.Sence erol beyin dönüşünü bekleyeyim mi?

merhaba bende 31 mayısta ilk aşılamamı erol beye yaptırdım nasip değilmiş benim tutmadı,bana kalırsa erol beyi bekle derim ben , olcağı varsa her şekilde olur ama şöyle düşün sen erol beye gidiyorsun cengiz beye değil 1.000 tl ya yakın para gidiyo erol bey olduğu için adı olduğuiçin, inşallah tutar ama tutmassa erol bey yapmadı ondan oldu diyebilirsin senin kararın ama ben kesinlikle beklerdim erol beye yaptırırdım cengiz beye değil.

ben muayenehaneye gidiyorum.İlgiden gayet memnunum(inşallah hep böyle gider)İşlemleri şifada yapıyor.(Rahim filmi ,aşılama vb. işlemler) Bakalım dün ilk iğnemi vuruldum.inşallah hakkımda (hakkımızda)hayırlısı olur!

bende üzüldüm ama 5 6 kere asılama deneyenleri okuyunca pek üzülmedim acıkcası daha yolun basındayız cok önemli bir sorunumuzda yok tüpler acık spermler iyi sadece yumurtalar catlamıyo bunları düsününce rahatladım kimler bebek sahibi oluyo bizmi olamıcaz tab i allahın izniyle umutluyum yani hepinize umutlu olmanızı tavsiye ederim ve de inanın bir gün anne olacagınıza kolay gelsin herkeseee

kızlar merhaba, bende bugün erol tavmergene gidicem ilk defa. daha önce bir kez aşılama yaptırdım başka bir doktora ama malesef tutmadı. erol tavmergenin çok iyi olduğunu duydum, bugün gidiyorum. inşallah memnun kalırım. ilgisizlikten yakınan çok insanda var okuduğum kadarıyla.

arkadaşlar bugün gittim bu erol beye. çok merak ettim bu doktora iyi diyen arkadaşlar nasıl böyle bir kanıya vardınız. gerçekten çok güleryüzlü hakkını yemeyeyim. ama doktorluğunu hiç anlayamadım. çünkü geçirdiğim süreçleri anlattım. bir an önce çocuk sahibi olmak istiyoruz. yaşım 36 şimdi ne yapmamız lazım dedim. siz akıllı insanlara benziyosunuz, siz ne öneriyosunuz dedi. bu nedir şimdi hiç anlamadım. sadece bu kadar olsa bunu göz ardı edebilirim. ama devamıda var. rahim filmimi gösterdim. burda tam ne olduğu anlaşılmıyo dedi. ultrasonla yumurtalarıma baktı, durumları iyi dedi. ne boyut, ne ilişki günü hakkında hiçbişey yok. eşime spermiogram yap, dedi. yaptırdık 2 ay önce dedik, elinede vermiştik raporu, ama bakmaya tenezzül etmemiş. sonra baktı, değerlerin yerini biz gösterdikte ancak öyle anladı. yoksa göremedi bile. daha bunun gibi bir sürü şey ve ısrarla siz ne düşünüyosunuz diye sorup duruyo. zaten biz bütün süreçleri geçirmişiz. bir kez aşılamada yaptırdım. önümde en fazla 2 aşılama ve daha sonra tüp bebek olayı var. bunu söylemek bu kadar zormu. zaten onu ben söyledim ama yaptıracağımız tahlilleri bile biz istemesek vermeyecekti. kesinlikle ama kesinlikle bu erol tavmergenin olayını anlayamadım, güler yüzü hariç. eşim doktordan çıktığımız gibi ben seni sokakta bulmadım, bu adama kesinlikle emanet edemem dedi. o bile böyle diyosa. burda çıkıp kimseyi kötülemek istemem ama size böyle yaklaşan bi doktora bi daha gidermisiniz???

Son düzenleme:
arkadaşlar bugün gittim bu erol beye. çok merak ettim bu doktora iyi diyen arkadaşlar nasıl böyle bir kanıya vardınız. gerçekten çok güleryüzlü hakkını yemeyeyim. ama doktorluğunu hiç anlayamadım. çünkü geçirdiğim süreçleri anlattım. bir an önce çocuk sahibi olmak istiyoruz. yaşım 36 şimdi ne yapmamız lazım dedim. siz akıllı insanlara benziyosunuz, siz ne öneriyosunuz dedi. bu nedir şimdi hiç anlamadım. sadece bu kadar olsa bunu göz ardı edebilirim. ama devamıda var. rahim filmimi gösterdim. burda tam ne olduğu anlaşılmıyo dedi. ultrasonla yumurtalarıma baktı, durumları iyi dedi. ne boyut, ne ilişki günü hakkında hiçbişey yok. eşime spermiogram yap, dedi. yaptırdık 2 ay önce dedik, elinede vermiştik raporu, ama bakmaya tenezzül etmemiş. sonra baktı, değerlerin yerini biz gösterdikte ancak öyle anladı. yoksa göremedi bile. daha bunun gibi bir sürü şey ve ısrarla siz ne düşünüyosunuz diye sorup duruyo. zaten biz bütün süreçleri geçirmişiz. bir kez aşılamada yaptırdım. önümde en fazla 2 aşılama ve daha sonra tüp bebek olayı var. bunu söylemek bu kadar zormu. zaten onu ben söyledim ama yaptıracağımız tahlilleri bile biz istemesek vermeyecekti. kesinlikle ama kesinlikle bu erol tavmergenin olayını anlayamadım, güler yüzü hariç. eşim doktordan çıktığımız gibi ben seni sokakta bulmadım, bu adama kesinlikle emanet edemem dedi. o bile böyle diyosa. burda çıkıp kimseyi kötülemek istemem ama size böyle yaklaşan bi doktora bi daha gidermisiniz???
bende sizin gibi düşünüyorum ve ilk tüp bebek denemde ona gittiğim için çok pişmanım...
işinde iyi olabilir isim yapmış olabilir ama insan ilişkileri sıfır ! resman psikolojim bozuldu . herşeyi ekibindekiler yapıyo evet yoğunluğundan dolayı bunu anlayabilirim ancak hiçbir konuda insanı bilgilendirmiyor, ilk denemem negatifti sonuç günü elimde telefonla bekledim arasın beni diye ama bana ulaşamadığnı söyleyip direk eşimi arayıp sonuç negatif deyip kapatmış telefonu...
iki ay ağrı çektim adet olamadım hem şifa hastanesini hem muayenesini aradım geri dönen olmadı bile...
şimdi iki tane donmuş embriyom var şifada ve onları başka kliniğe götürücem orada bir daha asla denemem psikolojim allak bullak oldu... bugün irenbeden randevu aldım umarım orası için duyduğum iyi yorumlar doğru çıkar... biliyorum tüp bebek işi şans işi olur yada olmaz ama bari ruh durumum iyi olsun...

yahu bu kadar bilgisiz olsa ege ün de prof olmazdı kapısında kuyruk olmazdı elbette siz ne düsünüyorsunuz die sorack bana da sordu ben asılama düsünüyorum klomenle olmuyo dedim oda asılama yaptı aslında doktorun fikri belli ama sizinde fikriniz cok önemli onun icin ayrıca spermiyogramı anlamaması dogal cogu yerde yanlış sonuclar cıkıyo sacma sapan benimde basıma geldi hiç bi dr anlamadı ne yazdıgını irenbeye gittiginize daha pişman olacaksnız benden söylemesi bosuna para akıtmayın

zaten sorunda o egede prof olmuş o kadar çok özel hastası varki sizin durumunuz onu ilgilendirmiyor bile memnun musun iyi misin ağrın sancın var mı? ... nasılsa yeni hastaları kapıda kuyruk ... sürekli ilgisiz sizin aradığınızı söylemeyen hemşireleri ile muhatap oluyorsunuz ve şikayet ettiğinizde suçu hemşirelerinin üstüne atıyor...
muayeneden ulaşamadığımda şifa tüp bebek merkezinden aramıştım ve oradakilerin verdiği cevap şöyle 'siz Erol bey in özel hastasısınız muayenesini arayın' ama tüp bebek için peşin peşin parayı şifa hastanesine yatırdım ben oranın hastası değil miydim anlamadım !!!

irenbede boşuna para harcamayın demişsin... nasıl oraya mı gidiyordun memnun kalmadın ben de çarşamba için randevu aldım ama başka yer var mı iyi olan özellikle işinde ve insan ilişkilerinde iyi olan :)

zaten sorunda o egede prof olmuş o kadar çok özel hastası varki sizin durumunuz onu ilgilendirmiyor bile memnun musun iyi misin ağrın sancın var mı? ... nasılsa yeni hastaları kapıda kuyruk ... sürekli ilgisiz sizin aradığınızı söylemeyen hemşireleri ile muhatap oluyorsunuz ve şikayet ettiğinizde suçu hemşirelerinin üstüne atıyor...
muayeneden ulaşamadığımda şifa tüp bebek merkezinden aramıştım ve oradakilerin verdiği cevap şöyle 'siz Erol bey in özel hastasısınız muayenesini arayın' ama tüp bebek için peşin peşin parayı şifa hastanesine yatırdım ben oranın hastası değil miydim anlamadım !!!

irenbede boşuna para harcamayın demişsin... nasıl oraya mı gidiyordun memnun kalmadın ben de çarşamba için randevu aldım ama başka yer var mı iyi olan özellikle işinde ve insan ilişkilerinde iyi olan :)

ayy ben de gitmeyi düşünüyodum erol beye vazmı geçsem acabaabilmiyorumkismile bu arada ne kadar ücret ödeniyo özel olursa tüp bebk bilgi verirmisiniz:emir_bebek:

Arkadaşlar, kesinlikle olumsuz görüşlere katılıyorum işinin uzmanı olabilir ama hasta doktor ilişkisi, hasta takibi yok, hemşireleri ona olayı anlatıyori dosya üzerinden hasta takip ediyor, bugün yumurta toplanacak diyor yumurta toplanıyor, 3 deneme yaptırdım, 3. dondurulmuştu sağlıklı çözünememiş, onu aramak için bile tenezzül etmiyorlar, tedavinizin bundan sonraki aşamasında bunları yapmanız gerekir şu şekilde ilerleyelim demiyorlar.Bence işini iyi yapıyordı ama artık aynı işle ugraşmak istemiyor, bu sebeple özen göstermiyor.Hasta bol ben yapayım, tutanınki olur tutmayınki olmaz anlayışı var.Ben şimdi fatih şendağ ve israel aruh arasında kaldım.Bu iki doktora gideniniz varmı?

bende sana katılıyorum aynı sorundan muzdaribim ve iki embriyom var şifa da dondurttum ama orada yaptırmak istemiyorum ve doktorumu değiştirmek istiyorum yarın irenbeye görüşmeye gidicem başka kimleri önerirsiniz?
emosh 8935 sorunun cevabına gelince ben hem yaştan hemde ilk denememda tüp bebek yaptırdığım için herşeyini özel karşıladık... testler ilaçlar için yaklaşık 2750 TL hastaneye 3200 verdik sanırım 6.000 TL ye kadar harcadık. embriyo dondumak içinde 850 TL verdik...

kızlar tekrar merhaba, bir süredir yazamadım, babam rahatsızlandı, günlerdir hastanelerdeyim. yoksa bu konu hakkında hemen yazmak isterdim.

özgecim ilkönce sana birşeyler yazmak isterim. anladığım kadarıyla sen erol beye gönülden bağlanmışsın. daha önce başka bir doktora gittinmi onu sormak isterim. ya başka bi doktora gitmedin yada senin şansına daha önce gittiklerin çok kötü doktorlardı.

erol bey iyi bir doktor değil. insan ilişkileri hakkında çok fazla bilgim yok, sadece bir kere gittim. oldukça sıcak kanlıydı. o yüzden bu konuda bişey söyleyemem. ama ya iyi bir doktor değil yada bunu göstermeyi beceremiyo.

spermiogramı anlayamamış olabilir yazmışsın. bunu kesinlikle anlamıyorum ve kabulde etmiyorum ki bizim spermiogramımız çok iyi bir laboratuarda yapıldı aşılama için olduğundan. profesör olmuş ve tüp bebek merkezi müdürü olmuş bir doktorun ne kadar kötü olursa olsun bir spermiogramı anlamaması gibi birşey söz konusu bile olamaz. büyük ihtimalle verdiğimiz raporlara bakmaya tenezzül etmedi kendisi. buda bence iyi doktor olmadığının bir göstergesi. 200 tl verip gittiğimiz doktordan en azından raporlara bakmasını bekliyorum. yanlışmı düşünüyorum.

daha bunun gibi birçok şey var. mesela ilk defa gitmişim. iyi bir doktor folik asit, vb. ne kullanıyosun veya kullanıyomusun diye sormazmı hiç. yada ultrasonla yumurtalara baktıktan sonra yorumu sadece yumurtalarının durumu iyimi olur. hiçmi demez insan solda şu kadar mm yumurtan, sağda şu kadar mm. şu şu günler ilişkiye girin.

öneri konusundada şunu söylemem gerek. tabiki bizimde fikrimiz olacak ve söyleyeceğiz. körü körüne doktorun dediğini yapmayacağız. işin garibi zaten geçirdiğimiz bütün aşamaları cengiz beye ve kendisine ayrı ayrı anlattık ve önerimizide söyledik. ama ondan herhangi bir öneri veya tamam o zaman şunu şöyle yapalım gibi bişey gelmedi.

özgecim sana bir önerim olacak, yanlış anlama lütfen. büyük ihtimalle kulak asmayacaksın zaten. çünkü erol beye çok güveniyosun. ama yinede söylemek istiyorum. ben önceki doktorumla karşılaştırdığımda erol beyle arasında dağlar kadar fark var. malesefki eski doktorum tüp bebek uzmanı olmadığı için bırakmak zorunda kaldım. ama dediğim gibi arada çok büyük bir fark var. yoksa bu kadar tepki göstermezdim herhalde. ben başka bir doktora daha gitmeni önericem, gerçi bu bana düşmez ama. sonradan pişman olmanı istemem. hepimiz sonuç olarak aynı şey için uğraşıyoruz ve çok üzülüyoruz. yeni bir üzüntüye hiç ihtiyacımız yok. bak bu kadar insan memnun kalmamış bir tek sen iyi diyosun ısrarla. bunu bir düşün derim. ama sakın yanlış anlama, sadece üzülmeni istemediğim için söylüyorum.

Back
X