Tüp Bebek Merkezleri Prof.Dr.Erol Tavmergen Hastası Olan Tüm Anne Adaylarının Buluşma Noktası

canım öncelikle hayırlısı olsun.adetin ilk ya da 2.gunu ultrasonla aşağıdan muayene edıp ona göre sana iğne verıyo erol bey.yumurtlarının durumuna göre.2 yıl önce tanesi 28 tl idi.ucuz değil yani ben 11 tane vurulmuştum.bu arada ilişki yasak.iğneleri karnından kendın yapıyosun.tek kullanımlık mınık ünsilin iğneleri var ya onlarla.iğnelerden bı sure sonra eşin sperm örneği verıyor ve aynı gün muayene pozisyonunda yıkanıp ayıklanmış spermler sana enjekte edılıyo.işlemden sonra 4 saat kıpırdamadan yatırıyo senı hastanede.sonra eve.bi kaç gün hafıf kanaman olabilir normal.benım tutmamıştı aşılamam.ama ondan sonra kı ay kendılığımden hamıle kaldım.Allah şimdiden rast getirsin aratmasın inşallah.

verdiğin bilgiler için çok teşekkürler.allah yardımcımız olsun hayırlısı olsun herşeyin,bakalım ben daha adet olmadım.5 gün geçti bugün ağrım var olcak gibi ona göre arıyacam artık.bir şey daha sorayım.ilk kontrolü alsancaktamı yapıyor yolsa şifada mı?şimdiden teşekkür.

ilk defa tanışıcaksan erol beyle alsancakta kendı yerınde.daha doğrusu sadece aşılama işlemını şifada yaptı bana.onun dışında herşey kendı muaeye.de

ilk defa tanışıcaksan erol beyle alsancakta kendı yerınde.daha doğrusu sadece aşılama işlemını şifada yaptı bana.onun dışında herşey kendı muaeye.de

canım verdiğim bilgiler için teşekkür edderim.ben ilk defa 1 nisanda gittim erol beye 17 nisanda adewt oldum hormon tahlillerim oldu.iyi çıktı şükür.2 3 gün saonrada şifada rahim filmi çekildi.oda temiz çıktı şükür.eşim sperm verdi.erol bye aşılamaya karar kılmış.dün adet oldum.bugün gittim cengiz bey ultrasoda baktı.fostimon 150 3 günlük 75 lik 3 günlük iğne verdi erol bey.haftaya cuma tekrar gidicem.durum böyle bakalım allah yardımcımız olsun.emeklerimizi kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın.inşallah

ohooo sıkma sen hiç canını.bak tüplerin de açıkmışbenım biri tamamen tıkalıydı mesela.eşimde varıkosel vardı vs.allah vaktını beklıyodur mleğini yollamak için.içini ferah tut.

canım verdiğim bilgiler için teşekkür edderim.ben ilk defa 1 nisanda gittim erol beye 17 nisanda adewt oldum hormon tahlillerim oldu.iyi çıktı şükür.2 3 gün saonrada şifada rahim filmi çekildi.oda temiz çıktı şükür.eşim sperm verdi.erol bye aşılamaya karar kılmış.dün adet oldum.bugün gittim cengiz bey ultrasoda baktı.fostimon 150 3 günlük 75 lik 3 günlük iğne verdi erol bey.haftaya cuma tekrar gidicem.durum böyle bakalım allah yardımcımız olsun.emeklerimizi kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın.inşallah

inş hersey yolunda gider bende cektirdim hsg temiz esimin spermleri cok iyi hormonlarımda cok iyi ama bende pko var yumurta cok büyüyo ama catlamıo canım senin asılaman ne kadar tutacak bide bana asamalarını anlatırsın ben cok korkmaya basladım da:(

inş hersey yolunda gider bende cektirdim hsg temiz esimin spermleri cok iyi hormonlarımda cok iyi ama bende pko var yumurta cok büyüyo ama catlamıo canım senin asılaman ne kadar tutacak bide bana asamalarını anlatırsın ben cok korkmaya basladım da:([/QUOTE

canım adetin ilk günü arıyosun 2.günü çağırıyolar ben gittim 3 te çağırdılar cengiz bey vajinal ultrasonda baktı,sonra erol beyin onayı gerekiyomuş verilecek iğneler için neyse saat 5 e kadar bekledim erol bey ile irtibata geçmişler sabahat hemşire bilgilendirdi beni.23 mayısta ilk iğneme başladım basit 2 gündür eşim vuruyo göbekten korkulcak bişey değil korkma bu cuma kontrol var bakalım ondan sonrasınıda ben bilmiyorum.yumurtalar iyiyse iğne vurulucak herhalde.fiyat olarak 500 tl muaynaneye veriyosun ben cuma gittiğimde vericem hemen ilkinde istemiyorlar.360+kdv de aşılama günü şifa hastanesine verilecekmiş.anlıycağın 1.000 tl tutuyo 3 adet iğneyi onlar verdi.bugün geri kalanını alıcam eczaneden 4 tane daha.böyle inşallah Allah hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmaz hem manevi hem maddi zor.sen ne zaman başlıyosun

inş hersey yolunda gider bende cektirdim hsg temiz esimin spermleri cok iyi hormonlarımda cok iyi ama bende pko var yumurta cok büyüyo ama catlamıo canım senin asılaman ne kadar tutacak bide bana asamalarını anlatırsın ben cok korkmaya basladım da:([/QUOTE

canım adetin ilk günü arıyosun 2.günü çağırıyolar ben gittim 3 te çağırdılar cengiz bey vajinal ultrasonda baktı,sonra erol beyin onayı gerekiyomuş verilecek iğneler için neyse saat 5 e kadar bekledim erol bey ile irtibata geçmişler sabahat hemşire bilgilendirdi beni.23 mayısta ilk iğneme başladım basit 2 gündür eşim vuruyo göbekten korkulcak bişey değil korkma bu cuma kontrol var bakalım ondan sonrasınıda ben bilmiyorum.yumurtalar iyiyse iğne vurulucak herhalde.fiyat olarak 500 tl muaynaneye veriyosun ben cuma gittiğimde vericem hemen ilkinde istemiyorlar.360+kdv de aşılama günü şifa hastanesine verilecekmiş.anlıycağın 1.000 tl tutuyo 3 adet iğneyi onlar verdi.bugün geri kalanını alıcam eczaneden 4 tane daha.böyle inşallah Allah hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmaz hem manevi hem maddi zor.sen ne zaman başlıyosun

bende adeti bekliyorum gecikiyo benim aradım beta hcg istedi bende dedim zaten bu ay korunduk rahim filminde radyosyon aldıgım icin dedim garanti olsun dediler ilac vercek büyük ihtimal adet gelsin die 10 güne kadar baslarım bende hayırlısı canım

canım bu arada ben ozgeozge baska nick aldım

canım bu arada ben ozgeozge baska nick aldım

3 adet iğnemi pazartesi aldım tanesi 25 tl ,bugün son iğnemi vurucam yarın kontrol var bakalım ne olucak ama acayip kasılıyorum gaz var yumurtlama ağrısı yaşıyorum 3 gündür ben zaten bu şekil olurdum ortalarda ama bu sefer feci bacaklarım ağrıyo ilaçlar ne hale getiriyo insanı allah yardımcımız olsun.sendende haberler bekliyorum

3 adet iğnemi pazartesi aldım tanesi 25 tl ,bugün son iğnemi vurucam yarın kontrol var bakalım ne olucak ama acayip kasılıyorum gaz var yumurtlama ağrısı yaşıyorum 3 gündür ben zaten bu şekil olurdum ortalarda ama bu sefer feci bacaklarım ağrıyo ilaçlar ne hale getiriyo insanı allah yardımcımız olsun.sendende haberler bekliyorum

hayırlısı canım yaa bebek icin hersey katlanıcaz senden bilgi alırım ben önce sen olcan ne de olsa

KIZLAR MERHABA.Bugün Erol Bey'in oradan aradılar.Rahimden bi parça alınıp patolojiye gıtmıştı.Sonuç temız gelmiş.Dr. bey 3 kez aşılama önerıyor,adetınızın ilk gunu haber verın ddi hemşire.Şimdi kafam karışık ama,çünkü duyduğum butun aşılamalar başarısız.Ne yapayım sizce?
yook kesinlikle ümitli.. olun. ero bey'in üzerine dr. tanımıyorum. ege üniv. konusundaki yorumlara da katılıyorum. benim 12 yıl önce ilk aşılamada hamileliğim gerçekleşti. oğluma kavuştum. şimdi gördüğüm kadarı ile şifa hastanesinden de yürütülüyor demek işlemler. sadece güvenin. erol bey de kızkardeşi ece hanım da türkiye için gerçekten büyük şanslar.

yook kesinlikle ümitli.. olun. ero bey'in üzerine dr. tanımıyorum. ege üniv. konusundaki yorumlara da katılıyorum. benim 12 yıl önce ilk aşılamada hamileliğim gerçekleşti. oğluma kavuştum. şimdi gördüğüm kadarı ile şifa hastanesinden de yürütülüyor demek işlemler. sadece güvenin. erol bey de kızkardeşi ece hanım da türkiye için gerçekten büyük şanslar.

hayırlısı canım yaa bebek icin hersey katlanıcaz senden bilgi alırım ben önce sen olcan ne de olsa

bugün gittim gitmek problem değilde çok bekliyorum acayip 2 de gittim 3 te cengiz bey baktı vajinal ultrasonla allaha şükür yumurtalar çok güzel olgunlaşmış.sonra bekledim bekledim ..... iğne vurdular folüküller için orda,çatlama iğnesi vediler daha doğrusu ben satın aldım eczaneden geldi.2 iğneye 130 tl verdim.yarın akşam 9 da çatlama iğnemi vuruucam koldan.pazartesi sabah 08:30 da aşılama olucak hayırlısı ile.Allahım emeklerimizi boş çıkarmasın vesile etsin inşallah

opuyorumnanaktan sağol canım:)) ama ben o yazıyı yazalı 2 yıl olmuş nerdeyse.şimdi 11 aylık bir kızım var.

merhaba arkadaşlar..
ben erol hocanın hastasıyım.temmuzda nasipse tedaviye başlayacağız. bilgilerinizi bekliyorum.

BENDE EROL HOCANIN HASTASIYIM VE SİZLERLE İYİ VEYA KÖTÜ TÜM TEDAVİ SÜRESİNDE YAŞADIKLARIMIZI PAYLAŞMAK İSTİYORUM...
HADİ BEKLİYORUM KIZLLARRR:1hug:
[/COLOR][/B]

merhaba canım..bende erol hocamın hastasıyım..tedaviye henüz başlamadık çarşamba günü kısmetse belli olacak.çok sabırsız ve heyecanlıyım..inşallah umut ışığıma kavuşurum..isteyen ve bekleyen herkesle beraber..bana yaşadıklarını yazarsan sevinirim canım..görüşmek üzere..:emir_bebek:hihoyyyt

ben erol beyi hiç beğenmedim beni çok olumsuz etkiledi ve hastanede tabi kendimi onun transferine geçtiğimde kurbanlık koyun gibi hissettim toplam 15 dk görmüşümdür.ılki olmadı dondurulmuşlarım olduğu için malesef tekrar oraya gideceğim ve çok stresliyim çünkü o doktorla aynı şeyleri yaşıcam için

Back
X