cnm herkesin tedavi süreci farkli bide uzun ve kısa protokol var benimki uzundu 2ay falan sürüyor diğeri adetle birlikte başlıyor diğer adetine kadar bitiyor kullandığın ilaçlara görede değişebilir
kızlar benim bugun 2de transferim oldu 2tane blast embriyo transfer edildi şuan yumoşlarım benimle inşallah sonuç pozitif olur dua edin lütfen hepimizin sonucu güzel olsun
kızlar nerelerdesiniz beyazişceyiz transferin oldumu cnm benim 6.günüm ama adet belirtilerimden başka bişey yok buraya yaz olurmu gelişmeleri inşallah güzel haber alırız ikimizde okadar ihtiyacımız varki bu güzel habere rabbim acısın artık bize
slm sinemcim ewt oldu pazartesi 5te oldu beklemedeyim hayırlısı inşallah mat 3 desonuç sende yazarmısın hep yatıyormusun
slm sinemcim ewt oldu pazartesi 5te oldu beklemedeyim hayırlısı inşallah mat 3 desonuç sende yazarmısın hep yatıyormusun
cnm merhaba inşallah pozitif sonuç alırsın ben evde geçirdim hep 12günü çok fazla yatmadım ilk 2 gün falan yattım sadece dikkat ettim biraz hareketlerime çok şükür pozitif sonucu aldım inşallah sende alıcaksın yarın kontrolümüz var kese için ama gidip gitmeme konusunda kararsızım vajinal ultrason zarar verir diyolar bilmiyorum bu akşam osman hocayla görüşcez bakalım nedicek
cnm merhaba öncelikle geçmiş olsun inşallah tes vakitte kucağına alırsın yavrunu benim 4.denemem 2düşüğüm ve birde negtif denemem var yaşım 28 ve pkoluyum ben allahın izniyle 4.denememde hamile kaldım ama hala korkuyorum diğerleri gibi olur die bugün randevumuz var kese için bakalım yolundamı herşey
merhaba,teşekkürler..aminnnn...inşallahhh sizinde yüzünüz bu sefer güler rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip eder...korkma dicem endişelenme dicem ama insanın elinde değil biliyorum çokta ii anlıyorum seni...ama ne kadar rahat ve huzurlu olursan bebişlerine o kadar ii hissettirirsin annesi bunu unutma ve hep telkin et kendini rabbim güç kuvvet versin sanada bizlerede...
güzel haberlerle inşallah...
hayırlı olsun olsun tedavin canım ben 30 yaşındayım 2. denemem cumartesi sonuç inşallah 1. deneme kasım ayında negatifle sonuçlandı sperm düşüklüğü problem bizim allahım kimseyi bu yolda eylemesin
aminn...ben henüz 3. tedavime başlayamadım ama genede saol...az kalmış en zoruda beklemek allah gayret kuvvet versin...hayırlısı olsun hakkınızda...güzel haberlerle inşallahhh...
mrb canım benimde ikinci denemem ocak ayında malesef negatifle sonuçlandı bu ay dondurulmuşlarla üçüncüyü denemeye başlıyoruz ağdetimi bekliyorum tekrar deniycem bakalım allahtan hayırlısı bu arada yaşım 36 allah hepimizin yüzünü güldürür inş
merhaba arkadaşlar. Bende uzun zamandır bursadaki tüp bebek merkezlerini ve doktorları araştırıyorum. sayfanızı da takip ediyorum.İyi haberleri duymak benide heycanlandırıyor.Allah tez zamanda hepimize anne olmayı nasip eder inşallah.Osman hocada tüp bebek yaptıranlar maliyet konusunda bilgi veririseniz çok sevinirim. Paket fiyat mı veriyor yoksa her kontrol ve muayenede ücret alıyo mu? Toplam fiyatı nedir?
merhaba canım...aminnn inşallahhh...
fiyat konusuna gelince...ilk muayene alıyor,gidiyorsun işte sorununa bakıyor tüp bebeğe karar verirse ve verirseniz ondan sonra muayene ücreti almıyor her gittiğinde...ben ilk ağustosta yaptırdım 1500 tl ilaçlar+3500 tedavi opu toplam 5000 tl....sonrasında 2.deneme donmuşla oldu o 1500 tl sadece ama benim iki denemede olmadı malesef ilki kimyasal oldu ikinci negatif...donmuşumda kalmadı gene aynı süreçte aynı fiyatlar mı olucak bende onun merakı içindeyim...
canım verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim çok yardımcı oldun. Bende büyük ihtimalle osman hocaya gidicem herhalde. Umarım 3. denemen son olur hayırlısı ile kavuşursun bebeğine
kızlar bende osman hocanın hastasıyım.33 yaşındayım,ilk gebeliğim doğal yoldan dış gebelik oldu,sağ tüpüm alındı,sol taraftakide kemiğe yapışmış...(...benim birinci denemem kimyasal oldu...ikinci denemem negatif oldu...bakalım kısmetse ne zaman başlıcam bilmiyorum 3. denemeye midem problemli geçsin diye bekliyorum...
sizin kaçıncı denemeniz?yaşınız kaç ve sorununuz nedir?paylaşırmısınız lütfen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?