- 27 Ekim 2007
- 1.068
- 28
- 643
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilkkad....slm canım...ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzüldüm......ama niye son diyorsa....defalarca deneyenler var...mesela ben....4.cü denenmemi yaptırıcam.....ben senin gibi ilk denemede bir kere yaptırırız birdaha yaptırmayız dedik ama 4.cüye geldik.......inşallah ALLAH sanada en kısa zamanda evlat nasip eder.....
ilkkad....slm canım...ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzüldüm......ama niye son diyorsa....defalarca deneyenler var...mesela ben....4.cü denenmemi yaptırıcam.....ben senin gibi ilk denemede bir kere yaptırırız birdaha yaptırmayız dedik ama 4.cüye geldik.......inşallah ALLAH sanada en kısa zamanda evlat nasip eder.....
kızlar nerelerdesin bu aralar kimse gitmiyormu osman hocaya baya gerilerde kalmış topik ben tedaviye başladım
slm canım, ben geçen sene yaptırmıştım aşılama Osman hoca ya, yanlış hatırlamıyorsam ilaçlar hariç 900 civarıydı. yani 700+200. Ama tabi baya vakit geçti değişmiş te olabilir. Arayıp bilgi alabilirsin.
anladım canım teşekkür ederim peki sonuç nedir sizin?
kızlar osman hocanın hastası bukadarmı yeni gidenler tedavisi sürenler yazarsa iyi olur bende onu düşünüyorum adetim bitsin randevu alacagım.
kızlar osman hocanın hastası bukadarmı yeni gidenler tedavisi sürenler yazarsa iyi olur bende onu düşünüyorum adetim bitsin randevu alacagım.
canım bende osman hocanın hastasıyım şuan tüp bebek sürecindeyiz haftaya yumurtalar toplanacak tavsiye ederim ben 4 yıldır ona gidiyorum sizin sorun neydi
handancım....bencede osman beye gitmen iyi olur.....bakalım o neler söylkaydirigubbakcemile5iyecek.....hakkında hayırlısı olsun canım..
sagol canım inşl bakalım biryandan okadar cok gidip tedaviye başlamak istiyorum bir yandanda doktorların olumsuz konuşmalarından korkuyorum.yine tadavim yarım kalırsa cok üzülürüm poziitif sonuucu nezaman alacagız cok üzülüyorum:gitme: