Tüp Bebek Merkezleri Prof.Dr. Osman Develioğlu Bursa Jimer Hastanesi Taniyan Var mı?

canım ben yanında çalıştım 8 ay kadar bu konuda çok iyi diyebilirim gönül rahatlığı ile git

kızlar benim tüp bebekteki ilk ve son deneyimim negatif oldu.moralim çok bozuk olduğu içinde siteye girmek içimden gelmedi.ne yapacağımı inanınki bilmiyorum.sinirlerim çok bozuk.allahım çok büyük inşallah sizin emekleriniz boşa gitmez

ilkkad....slm canım...ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzüldüm......ama niye son diyorsa....defalarca deneyenler var...mesela ben....4.cü denenmemi yaptırıcam.....ben senin gibi ilk denemede bir kere yaptırırız birdaha yaptırmayız dedik ama 4.cüye geldik.......inşallah ALLAH sanada en kısa zamanda evlat nasip eder.....

ilkkad....slm canım...ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzüldüm......ama niye son diyorsa....defalarca deneyenler var...mesela ben....4.cü denenmemi yaptırıcam.....ben senin gibi ilk denemede bir kere yaptırırız birdaha yaptırmayız dedik ama 4.cüye geldik.......inşallah ALLAH sanada en kısa zamanda evlat nasip eder.....

bluesuu slm.neden son denemem diyorum biliyomusun hiç gücüm kalmadı.kendimi kanadı kırılmış bir kuş gibi hissediyorum.bir yenilgiye daha gücüm yok.galiba psikolojim bozuldu belkide depresyondayım.şimdi bioenerjiye taktım.5 seans gidicem ne olur bilmiyorum ama deneyeceğim bir kez.allahım isteyen herkese nasip etsin anneliği

merhaba canım nasılsın tedavi durumun nasıl hangi doktora gidiyyorsun

kızlar nerelerdesin bu aralar kimse gitmiyormu osman hocaya baya gerilerde kalmış topik ben tedaviye başladım

kızlar nerelerdesin bu aralar kimse gitmiyormu osman hocaya baya gerilerde kalmış topik ben tedaviye başladım

sinem 84....tedavin hayırlı olsun......bir topikte yazmışsın 2 side tuttu ama kan pıhtılaşması nedeniyle kaybettim demişsin......osman bey banada testler yaptırdı ve bendede kan pıhtılaşması çıktı....benim de 3 tedavimdede tuttu fakat düştüler.......osman bey sana kullanman için hangi ilaçları ve rdi kanpıhtılaşması için.......cevaplarsan çok sevinirim.....bakalım ikimizede aynı ilaçlarımı vermiş..........

canım bana bu ay ilaç verecekti fakat tedavim iptal oldu e2 çok yükselmiş ama karnında vurulucaksın dedi doğuma kadar ismini hatırlayamadım şimdi transferden hemen sonra başlıcaktım vurulmaya ama tedavi iptal olunca oda kaldı birdahaki aya sana hangini verdi birde memnunmusun ...

slm arkadaşlar uzun zamandır takipteyim ama aranıza yeni katıldım ben 4 yıllık ewliyim bi defa dış qebelik ameliyatı qeçirdim 2 defada aşılama yaptık fakat tutmadı.... şimdi tekrar düşünüyoruz ve osman dewelioğlına qitmek istiyorum aşılama fiyatı nedir bilen varsa paylaşırsa çok sewinirim... şimdiden teşekkürler...

slm canım, ben geçen sene yaptırmıştım aşılama Osman hoca ya, yanlış hatırlamıyorsam ilaçlar hariç 900 civarıydı. yani 700+200. Ama tabi baya vakit geçti değişmiş te olabilir. Arayıp bilgi alabilirsin.

slm canım, ben geçen sene yaptırmıştım aşılama Osman hoca ya, yanlış hatırlamıyorsam ilaçlar hariç 900 civarıydı. yani 700+200. Ama tabi baya vakit geçti değişmiş te olabilir. Arayıp bilgi alabilirsin.

anladım canım teşekkür ederim peki sonuç nedir sizin?

kızlar osman hocanın hastası bukadarmı yeni gidenler tedavisi sürenler yazarsa iyi olur bende onu düşünüyorum adetim bitsin randevu alacagım.

kızlar osman hocanın hastası bukadarmı yeni gidenler tedavisi sürenler yazarsa iyi olur bende onu düşünüyorum adetim bitsin randevu alacagım.

canım bende osman hocanın hastasıyım şuan tüp bebek sürecindeyiz haftaya yumurtalar toplanacak tavsiye ederim ben 4 yıldır ona gidiyorum sizin sorun neydi

canım bende osman hocanın hastasıyım şuan tüp bebek sürecindeyiz haftaya yumurtalar toplanacak tavsiye ederim ben 4 yıldır ona gidiyorum sizin sorun neydi

canım benim yumurtalarım gelişmiyor ilk tedavimi şahin beye yapttırdım ama malesef tedavim yarım kaldı yumurtalarım gelişmedigi için.şimdi eşim ve ben osman beyi istiyoruz inşl bizede hayırlı olur. senini sorun neydi canım inşl kaliteli ve güzel yumoşların olur ve sana tutunurlar.

handancım....bencede osman beye gitmen iyi olur.....bakalım o neler söylkaydirigubbakcemile5iyecek.....hakkında hayırlısı olsun canım..

sagol canım inşl bakalım biryandan okadar cok gidip tedaviye başlamak istiyorum bir yandanda doktorların olumsuz konuşmalarından korkuyorum.yine tadavim yarım kalırsa cok üzülürüm poziitif sonuucu nezaman alacagız cok üzülüyorum:gitme:

sagol canım inşl bakalım biryandan okadar cok gidip tedaviye başlamak istiyorum bir yandanda doktorların olumsuz konuşmalarından korkuyorum.yine tadavim yarım kalırsa cok üzülürüm poziitif sonuucu nezaman alacagız cok üzülüyorum:gitme:

Merhaba arkadaşlar ben uzun zamandan beri forumu misafir olarak okuyordum ama dün üye oldum.Bende Osman Hocanın hastasıyım. Geçen ay aşılama denedik tutmadı, bu ay tüp bebek denedik.Perşembe günü transfer yapıldı,artık bekleme sürecindeyim. Osman Hocayı herkeze tavsiye ederim.Ben 9 yıllık evliyim ve bir çok doktora gittim aralarından memnun olduklarım vardı ama onlarında bilgi ve teccübeleri yeterli gelmedi .2007 yılında Tıp Fakültesinde aşılama denedik ama Handan arkdaşımda olduğu gibi yumurta oluştu ama gelişmediği için iki kez iptal edildi.Osman Hocayla problem yaşamadım.16 tane yumurtam vardı 12 tane toplandı 8 tanesi döllendi ve en iyi olan bir tane transfer edildi.Korkmadan git Osman Hoca çok iyi bir doktor , merkezinde çalışan personelide öyle , ben çok rahat ettim .:emir_bebek:

Back
X