Merhaba arkadaşlar ben uzun zamandan beri forumu misafir olarak okuyordum ama dün üye oldum.Bende Osman Hocanın hastasıyım. Geçen ay aşılama denedik tutmadı, bu ay tüp bebek denedik.Perşembe günü transfer yapıldı,artık bekleme sürecindeyim. Osman Hocayı herkeze tavsiye ederim.Ben 9 yıllık evliyim ve bir çok doktora gittim aralarından memnun olduklarım vardı ama onlarında bilgi ve teccübeleri yeterli gelmedi .2007 yılında Tıp Fakültesinde aşılama denedik ama Handan arkdaşımda olduğu gibi yumurta oluştu ama gelişmediği için iki kez iptal edildi.Osman Hocayla problem yaşamadım.16 tane yumurtam vardı 12 tane toplandı 8 tanesi döllendi ve en iyi olan bir tane transfer edildi.Korkmadan git Osman Hoca çok iyi bir doktor , merkezinde çalışan personelide öyle , ben çok rahat ettim .![]()
merhaba ebru bende yarın gidiyorum osman beye benim fhs yüksek çıkıyor canım inşl osman bey yumurtalarımın oluşmasına yardım eder ve annelik duygusunu yaşarım okadar çok istiyorumki.rabbim inşl herkeze bu duyguyu yaşatır.canım senin yumurtaların iyi olmuş inşl yumurtadn sana tutunur ve yavruna kavuşursun.