Tüp Bebek Merkezleri Prof.Dr. Osman Develioğlu Bursa Jimer Hastanesi Taniyan Var mı?

bende daha yeni tedavi oldum osman beyde.benimde ilaç dahil 4.500 tuttu.ve benim sonucum pozitif.ve tek embriyo ile oldu.evet transferi ve opu yu bursa tüp bebekte yapıyor.diğer muayeneleri bursa art de yapıyor.doktorumu çok seviyorum.mükemmel bir doktor.ayrıca ben balıkesirden gidip geliyordum kendisine.

herkese osman hocayı tavsiye ederim o bence yaptığı işi çok iyi bilen biri bende geçen eylül ayında tedaviye başlamıştım ve onun sayesinde şimdi 50 günlük çok tatlı bir oğlum var

Osman Hoca mesleğinde 1 numaradır. Benim ikizlerime kavuşmamı sağladı sonsuz minnet ve saygı duyuyorum. Onun hastası olan 3 arkadaşımın da bebekleri var. İşinde sonderece iyidir. EĞER TÜM ÇABANIZA RAĞMEN BEBEĞİNİZ OLMUYORSA MUTLAKA OSMAN HOCADAN RANDEVU ALIN DERİM.Şuan bildiğim kadarıyla FSM bulvarı ART ta çalışıyor.

arkadaslar 3 aydır osman bey' gıdıorum.3 kez asılama denedık olmadı.simdi tup bebek yoluna gıdıcez ama benım bu konuda korkularım var.yumurta toplama donemınde ve mikroenjeksiyon doneminde acı hissediyormusunuz.anestezimi uygulanıyor yada sedasyon (uyku hali) bilen arkadas varsa lutfen benıde bılgılendırsın...ona gore karar werıcem.tecrubelerınızı beklıyorum.

arkadaslar 3 aydır osman bey' gıdıorum.3 kez asılama denedık olmadı.simdi tup bebek yoluna gıdıcez ama benım bu konuda korkularım var.yumurta toplama donemınde ve mikroenjeksiyon doneminde acı hissediyormusunuz.anestezimi uygulanıyor yada sedasyon (uyku hali) bilen arkadas varsa lutfen benıde bılgılendırsın...ona gore karar werıcem.tecrubelerınızı beklıyorum.

Canım , ben iki yıldır Osman hocanın hastasıyım. İlk denemem negatif sonuçlardı. İkinci denememi yaptım. Benim yumurtalarım 29 ekimde toplandı.Dünde transferin yapıldı. Yumurta toplama işleminden sonra bir iki gün kasıklarda ağrı oluyor ama dayanılmayacak gibi bir şey değil . Transfer sırasıda ağrı veya acı olmuyor. Anesteziye gelince konuşurken uyuyorsun anlamıyorsun bile .Korkulacak yada endişe edilecek bir şey yok. Zaten seni yanlız bırakmıyorlar sürekli yanında oluyorlar. İnşallah iyi sonuçlanır tedavin.

Arkadaşlar geçen ayki ikinci tüp bebek denemem negatif sonuçlandı. Çok üzüldüm hiç ara vermeden bu ay dondurulmuş emriyorımızla denedik. Bugün 11. gün test yaptırdım sonuz 329 çok sevindik. Neredeyse 8 yıldır bugünü bekliyorduk. Allah Osman Hocamdan razı olsun. Herkeze tavsiye ediyorum.Negatif sonuçlarımdada bana psikolojik destek oldu sözleri.Her aradığımda ulaşabildim.Bursa ART çalışanlarınada burdan teşekkür ediyorum.Bizi hiç üzmediler.:1::1::nazar:

ebru hayırlı olsun cnm..snn sorunun neydi.....ayrıca tüp bebek fiyatlarını yazarmısın...2,de indirim varmı...tüp bebek sırasında doktora muayene ücreti ayrıyeten ödeniyormu..tahliller fyata dahilmi..biraz geniş bilgi verirsen sevinirim cnm....

öngörüşme varmı..ücretlimi cevaplarsan sevinirim....

Son düzenleme:
ebru hayırlı olsun cnm..snn sorunun neydi.....ayrıca tüp bebek fiyatlarını yazarmısın...2,de indirim varmı...tüp bebek sırasında doktora muayene ücreti ayrıyeten ödeniyormu..tahliller fyata dahilmi..biraz geniş bilgi verirsen sevinirim cnm....

Canım teşekkür ederim. İnşallah devamıda gelir. Benim Prolaktin hormonun yüksek, buna bağlı adet düzensizliğim var. İnsülün direncide eklenince içinden çıkılmaz hale geldi. İlk denemede 3000.TL + İlaç ücreti ,benim ilaçlarım 1500 TL civarında tutmuştu , ama bana yüksek doz kullanıldı. İkinci denemede 2500.TL +ilaç , dondurulmuş embriyo transferindede 1500.TL , Ön görüşme konusunda bilgim yok açıkçası. Art ile görüşürsen daha iyi olur bu konuyu .:nazar:

selam arkadaşlar.şu an ne yazacağımı bilmiyorum.2. tüp bebek denemem cumartesi pozitif sonuçlandı.o yüzden çok mutluyum.osman hocama gelince o çok muhteşem bir insan.onun üstüne doktor tanımıyorum.kesinlikle herkese tavsiye ediyorum.

bende 15-16 sında aşılama yaptırdım osman beye çok iyi bi doktor bugün gittim kan testi verdim oldumu die eve geldim çok yürümüştüm kahverengi akıntı gelmiş olmadı sanırım şimdi bekliyorum sekizde arayıp görüşücem doktorla ama ümidim kalmadı korkuyorummmmmmmmmmmmmm

kızlar osman bey şu an nerede doğum yaptırıyor .art de doğum yapılıyormu bilen var mı

merhaba ben de osman hocanın hastasıyım.doğumu artde yaptırmıyor benim bir ameliyat olmam gerekti ameliyatı pembe mavi de yaptı.. istersen acıbademde de yapıyor operasyonlarını..

evet acı ama gerçek olmadı 2. aşılamda olmadı herşey hep iyi denildi ikisindede hatta mükemmel ama olmayınca olmuyo işte rabbim ol demiyo olmuyo boynumuz kıldan ince elden bişi gelmiyo yokmuş bişi doktorla konuştum biraz önce hep aynı cümle yok bişiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

merhaba ben de osman hocanın hastasıyım.doğumu artde yaptırmıyor benim bir ameliyat olmam gerekti ameliyatı pembe mavi de yaptı.. istersen acıbademde de yapıyor operasyonlarını..

merhaba bende osman beyin hastasıydım ama artk değilim. 5 haftalk gebeyim.osman bey ne zman ihtiyacın olursa ara demişti.dün gece 12 gibi kanamam başladı daha ilk gebeliğim ve 1.5 yıldır uğraşıyorum.aradım kendisini ağlayarak sordum napmam gerek diye .beni telefonda azarladı bu saatte sorumu sorulur dedi. benim tealşımı hayal bile edemezsiniz o an .belki geç bii saat ama açmasaydı ya da ben hastalarım için herzaman hazırım ihtiyaç anında mutlaka ara deyip güven vermeseydi daha ilk arayışımdı ve ihtiyacım vardı.artık tek doktor kalsa yine gitmem.her muayneende 250 tl almayı biliyo.kesinlikle gitmem artık

merhaba bende osman beyin hastasıydım ama artk değilim. 5 haftalk gebeyim.osman bey ne zman ihtiyacın olursa ara demişti.dün gece 12 gibi kanamam başladı daha ilk gebeliğim ve 1.5 yıldır uğraşıyorum.aradım kendisini ağlayarak sordum napmam gerek diye .beni telefonda azarladı bu saatte sorumu sorulur dedi. benim tealşımı hayal bile edemezsiniz o an .belki geç bii saat ama açmasaydı ya da ben hastalarım için herzaman hazırım ihtiyaç anında mutlaka ara deyip güven vermeseydi daha ilk arayışımdı ve ihtiyacım vardı.artık tek doktor kalsa yine gitmem.her muayneende 250 tl almayı biliyo.kesinlikle gitmem artık

Canım , seni çok iyi anlıyorum 10 yıllık evliyim üç kez tüp bebek denedik .Üçüncüsünde tuttu . Dondurulmuş tek embiyo tuttu oda şansımıza tek yumurta ikizi oldu , benimde arada kanamalarım oldu. Hep aradım aslında birinde sabah 5.30 adardım . Osman Hoca cevap verdi. Kesinlikle kırıcı davranmadı. Uzun süre aramadımmı Osman Hocam arayıp nasıl olduğumu sordu. Ama sonuçta oda bir insan gece 9-10 lara kadar çalışıyor. Uykudan uyanmış olduğundan belki, yada farklı bir şeyden dolayı sana şanssızlık denk gelmiştir. Benim bebeklerin 12. haftada karnımda öldüler kalpleri durdu. Daha bir hafta oldu. Sağolsun hocam yardımcı oldu. Bende ölebilirdim. İnan çoğu doktor ilgilenmiyor.Hastane kapısından çevilen kadınları görünce halime şükrettim. Arkadaşlarım doktorunu, kendisini bile arayamıyor. Sekreter aracılığı ile görüşüyorlar. Yaşadığın hayal kırıklığını çok iyi anlıyorum on yıl boyunca o kadar çok doktor gördümki en iyisi Osman Hoca . İnsanın ne zaman bu kadar bilgili ve deneyimli doktora ihtiyacı olacağı belli olmuyor. Bizim bir doktorumuz var onun yüzlerce hastası . Kolay değil biliyorum. Ama kızgınlıkla aldığın karardan pişman olmanı istemem. İnşallah , bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. Bu arada kanaman olursa korkma sadece yat ayaklarının altına yastık koy.bir süre sonra azalıyor. Ben çok yaşadım. Allah yardımcın olsun. :nazar:

selam arkadaşlar.şu an ne yazacağımı bilmiyorum.2. tüp bebek denemem cumartesi pozitif sonuçlandı.o yüzden çok mutluyum.osman hocama gelince o çok muhteşem bir insan.onun üstüne doktor tanımıyorum.kesinlikle herkese tavsiye ediyorum.

Canım pozitif sonucuna çok sevindim.Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin.Bende 1 ocakta müjdeyi alıp gülüp, sonra 19 şubatta kötü haberle ağladım.Tekrar denicem iki ayın geçmesini bekliyorum. Allah yüzünü güldürsün. Çok mutlu oldum , Osman Hocanın hastalarının pozitif sonuçlarını okumak bana iyi geliyor. Umut oluyor.Tekrar hayırlı olsun.:nazar:

evet acı ama gerçek olmadı 2. aşılamda olmadı herşey hep iyi denildi ikisindede hatta mükemmel ama olmayınca olmuyo işte rabbim ol demiyo olmuyo boynumuz kıldan ince elden bişi gelmiyo yokmuş bişi doktorla konuştum biraz önce hep aynı cümle yok bişiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

İnşallah hayırlı haberi en kısa zamanda alırsın. Sakın umudunu kaybetme herşeyde hayır vardır.Olduktan sonra kaybetmek daha kötü inan . Olmayınca insan tekrar denerim diyor.Ama kaybedince ya tekrar aynı şeyleri yaşarsam diye insan tekrar denemek bile istemiyor. Allah yardımcın olsun.

Back
X