arkadaşım tabiki tanışalım birbirimize yardımcı olmaya çalışalım bu süreci beraberce hayırlısıyla atlatalım inşallah.benim ilk görüşmemiz doktorumuzla 14 gün oldu ilk olarak bana lucrin diye bi iğne verdi her sabah 1o ünite göbeğimden vurulmaya başladım geçtiğimiz pazartesi çağırdı muayene etti bakalım dedi bu ay tedaviye başlayabilcezmi şükürler olsun problem çıkmadı başlıyoruz dedi ilaçlarımı daha önceden almıştım o akşam yanımda götürdüm merional diye bi iğne hemen ilk iğnemi orada yaptırdı şimdi sabahları lucrin akşamları 300 ünite merional vuruluyorum ilk tüp bebeğimde gonalef kullanmıştım bundaki değişik.cumartesi muayeneye çağırdı yumoşların durumuna bakacak.zannediyorum bir hafta sonra yumoşlar toplanır allahtan bişey çıkmazsa benim durumum bu canım benim rezervim azdı bakalım şimdi nasıl olacak .senin durumun ne. ilk denemenmi. sorun nedir. canım kaç yaşındasın.belki doktorumuzda denk geliriz canım sende beni bilgilendir canım kendine iyi bak canım allah yardımcımız olsun
benim ilk denemem canım 30 yaşındayım. 3 klomen tedavisi 2 aşılama yaptırmıştım daha önceden pco teşhisi kondu ama adetlerim düzenli yumurtalar kalitesiz ve rezervim azmış canım yaaa osman beyde bunun aynısını söyledi ve daha fazla beklemeden tüp bebek denememiz gerekiyomuş bende tamam dedim bakalım neler olacak allah hayırlısını versin inş.uzun protokol doğum kontrol hapı verdi bitmesine 5 gün kaldı bakalım 2 gün kala ara beni dedi muayeneye çağıracak yani perşembe günü arıcam herhalde cumartesi muayeneye giderim tatlım seninki benden önce olacak benim 6 ocağı bulacak galiba transfer bakalım inş. herşey yolunda giderde .ilaçları toplumu aldırıyo o yazıyo biz dışardan alıyoruz dimi. ne kadar tuttu seninkiler fiyat olarak ...senin yumoşlara bakmıştır o zaman bugün pazartesi olduğuna göre iyi haberlerini bekliyorum tatlım....