Tüp Bebek Merkezleri Prof.Dr. Osman Develioğlu Bursa Jimer Hastanesi Taniyan Var mı?

kızlar nerelerdesiniz nesrin transferin yarınmıydı kaçtane yumurtan döllenmiş hadi arkadaşım inşallah tutunur sana bebişlerin

arkadaşlar bu gün transferim gerçekleşti 5.gün yani bilast emriyo konuldu 15 yumoş toplanmıştı 9 tanesi 5.güne gelebilmişler ikisini transfer ettiler yarında dondurmaya uygunmu deilmi haber veriçekler güzel allahım bugüne kadar getirdi hayırlısıyla bundan sonrası allahın taktiri bekleyip görücez

cnm hayırlı olsun inşallah güzel haberi alırsın saat kaçta transferin oldu bugün bende ordaydım hepimiz güzel haberler alırız inşallah transferi osman hocamı yaptı 5.gün olması çok güzel hadi bakalım şimdi güzel haber için gün sayıcaz

arkadaşlar bu gün transferim gerçekleşti 5.gün yani bilast emriyo konuldu 15 yumoş toplanmıştı 9 tanesi 5.güne gelebilmişler ikisini transfer ettiler yarında dondurmaya uygunmu deilmi haber veriçekler güzel allahım bugüne kadar getirdi hayırlısıyla bundan sonrası allahın taktiri bekleyip görücez

oh oh ne güzel mutlu haberi almaya 12 gün kaldı demek ki :)))) inşallah her ihtimale karşı dondurulmuşun da olur için rahat eder hiç değilse.. öyle 12 gün eve kapanıp da yatme ben yattım da noldu hem tutmadı hem de asabım bozuldu..

cnm hayırlı olsun inşallah güzel haberi alırsın saat kaçta transferin oldu bugün bende ordaydım hepimiz güzel haberler alırız inşallah transferi osman hocamı yaptı 5.gün olması çok güzel hadi bakalım şimdi güzel haber için gün sayıcaz

canım 3.30 girdim 5.30 çıkttım transferi osman hoca yaptı odadan birileri elinde iğnelerle çıktı ama senmiydin acaba

oh oh ne güzel mutlu haberi almaya 12 gün kaldı demek ki :)))) inşallah her ihtimale karşı dondurulmuşun da olur için rahat eder hiç değilse.. öyle 12 gün eve kapanıp da yatme ben yattım da noldu hem tutmadı hem de asabım bozuldu..

ayşecim özellikle sana çok teşekkür ederim bana osman hocayı tavsiye ettiğin için gerçekten işinin ehli çok iyi bi doktor onunla tanıştığıma çok memnunum inanılmaz rahat bi tedavi geçirdim çok rahattım merak ettiklerimi en ince ayrıntısına kadar cevapladı bazende soru sormama bile gerek kalmıyordu o zaten uzun uzun ne gerekiyorsa anlatıyordu allah seninde bebeğini sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin.

canım 3.30 girdim 5.30 çıkttım transferi osman hoca yaptı odadan birileri elinde iğnelerle çıktı ama senmiydin acaba

cnm bende 5gibi odasından çıktım yani sen ordayken bende ordaymışım lucrin verdi elimde o vardı karşılaşmışık demketi içimdende geçti biliyomusun inşallah bebişin tutunurda takiplerde tanışırız ben 15 gün sonra lucrine başlıcam şubat ayındada transferim olucak hepimizin yüzü güler inşallah

ayşecim özellikle sana çok teşekkür ederim bana osman hocayı tavsiye ettiğin için gerçekten işinin ehli çok iyi bi doktor onunla tanıştığıma çok memnunum inanılmaz rahat bi tedavi geçirdim çok rahattım merak ettiklerimi en ince ayrıntısına kadar cevapladı bazende soru sormama bile gerek kalmıyordu o zaten uzun uzun ne gerekiyorsa anlatıyordu allah seninde bebeğini sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin.

ah canım benim inşallah sonucu alınca da fikrin değişmez, Rabbim hayırlısını versin ve inşallah hakkında hayırlı olan gönlünden geçen gibi olsun..

ah canım benim inşallah sonucu alınca da fikrin değişmez, Rabbim hayırlısını versin ve inşallah hakkında hayırlı olan gönlünden geçen gibi olsun..

ayşecim bende, doktorumda elimizden geleni yaptık bundan sonrası allaha kalmış canabı mevlam ol derse olacak ona hiç şüpem yok .ama benim için önemli olan doktorumla iletişimdi ve ona güvenimdi aksi taktirde ben ne yaparsam yapayım en iyi dokrorada gitsem allah anlımıza ne yazdıysa onu yaşayacağız allah herkesin gönlüne göre versin canım

kadriye ve nesrin ikinizinde tedavileri hayırlı olsun bende osman hocanın hastasıyım bana aşılama yapıldı bu ay sonuç bekliyoruz 6günümüz kaldı nesrin sana özel msj attım ama görmedin sanırım gelişmelerden haberdar edersen sevinirim aşılama olmazsa ocak ayın da tüp denicez bizde inşallah güzel haberler alırız

cnm sonucu bildirirmisin umarım güzel haberler alırız bende osman beyin hastasıyım kasım ayında 1. denem negatifle sonuçlandı ocakta tekrar 2. deneme olacak

canım bende yeni üye oldum benimde kasım ayında 18 yumurta toplandı bunlardan 8 tanesi kaldı ve 1 tanesini transfer ettiler diğer 7 embriyoyu dondurdular şubatta tekrar 2. denemem olacak umarım olumlu olur

ayşecim bende, doktorumda elimizden geleni yaptık bundan sonrası allaha kalmış canabı mevlam ol derse olacak ona hiç şüpem yok .ama benim için önemli olan doktorumla iletişimdi ve ona güvenimdi aksi taktirde ben ne yaparsam yapayım en iyi dokrorada gitsem allah anlımıza ne yazdıysa onu yaşayacağız allah herkesin gönlüne göre versin canım

ewt canım doktorumuz çok iyi diye düşünüyorum ama bana tek emriyo transfer etti biraz orda bozuldum sizinde 1. denememi

nesrincim uykum kaçtı bu gece nasıl kaçmasın ki yarın yani perşembe sabahı doğumum olacak.. doğru yazmışsın Rabbim güzel yazılar yazmış olsun hakkımızda önemli olan o.. hatta daha da önemlisi güzel allahım nasip ettiği, edeceği evlatlarımıza güzel yazılar yazsın..
heyecandan delirmezsem hepiniz için dua edicem siz de kızıma dua edin olur mu?

bana buay rahimde yapışıklık miyop varmı diye bakacak osman bey 1. denemem negatifle sonuçlandı 18 tane yumurta toplandı fakat 8 adet emriyo oluştu kasım ayında 1 tanesini transfer etti 7 tanesini dondudu osman bey 1. negatif olunca embriyo çok kaliteliydi dedi şimdi rahime bakcak sonraki ayda dondurulmuş embriyoyu transfer etcek dondurulmuş embriyo transfer ettiren varmı adetten kaç gün sonra transfer ediyor merak ediyorum birde dondurulmuş embriyo ile şans ne kadar acaba allahım herkesin yardımcısı olsun inşallah

benim ilk denemem canım 30 yaşındayım. 3 klomen tedavisi 2 aşılama yaptırmıştım daha önceden pco teşhisi kondu ama adetlerim düzenli yumurtalar kalitesiz ve rezervim azmış canım yaaa osman beyde bunun aynısını söyledi ve daha fazla beklemeden tüp bebek denememiz gerekiyomuş bende tamam dedim bakalım neler olacak allah hayırlısını versin inş.uzun protokol doğum kontrol hapı verdi bitmesine 5 gün kaldı bakalım 2 gün kala ara beni dedi muayeneye çağıracak yani perşembe günü arıcam herhalde cumartesi muayeneye giderim tatlım seninki benden önce olacak benim 6 ocağı bulacak galiba transfer bakalım inş. herşey yolunda giderde .ilaçları toplumu aldırıyo o yazıyo biz dışardan alıyoruz dimi. ne kadar tuttu seninkiler fiyat olarak ...senin yumoşlara bakmıştır o zaman bugün pazartesi olduğuna göre iyi haberlerini bekliyorum tatlım....

canım öncelikle hayırlı olsun diyorum bende kasım ayında 1. denememdi negatif şimdi ocak ayında rahime bakcaz dedi miyop yada yapışma gibi birşey varmı diye 7 tane dondurulmuş embriyo var şubattada transfer olacak umarım güzel haberler alırız 1500tl ilaç tuttu 3500tl transfer de aldı

canım öncelikle hayırlı olsun diyorum bende kasım ayında 1. denememdi negatif şimdi ocak ayında rahime bakcaz dedi miyop yada yapışma gibi birşey varmı diye 7 tane dondurulmuş embriyo var şubattada transfer olacak umarım güzel haberler alırız 1500tl ilaç tuttu 3500tl transfer de aldı

cnm merhaba benim tüp bebek diye başladık 1yumurta geliştiği için aşılamay döndük oda olmadı malesef şimdi tüp bebek için başladık tedaviye şuan doğum kontrol hapı kullanıyorum pazar günü lucrine başlıcam inşallah yardımcı olur yüzümüz güler daha önce dondurulmuşta denemiştim ve sonucum pozitifti ama düşük yaptım hayırlısı olsun hakkımızda

nesrincim uykum kaçtı bu gece nasıl kaçmasın ki yarın yani perşembe sabahı doğumum olacak.. doğru yazmışsın Rabbim güzel yazılar yazmış olsun hakkımızda önemli olan o.. hatta daha da önemlisi güzel allahım nasip ettiği, edeceği evlatlarımıza güzel yazılar yazsın..
heyecandan delirmezsem hepiniz için dua edicem siz de kızıma dua edin olur mu?

ayşecim ben bile heycanlandım bu gece sabah olmaz artık sana ama nekadar güzel bi duygudur o bebeğini alıcaksın kucağına saat kaçta alıcaklar sezeryana inşallah bebeğinde bi sorun olmazda hemencik alırsın kucağına bize dua et lütfen rabbim doğum anında edilne duaları geri çevirmezmiş allahım yavrunu size bağışlasın

Back
X