Tüp Bebek Merkezleri Prof.Dr. Osman Develioğlu Bursa Jimer Hastanesi Taniyan Var mı?

merhaba arkadaşlar
nesrincim üzüldüm açıkcası geçmiş olsun ama en azından dondurulmuşların var diye biliyorum değil mi? inşallah bir dahaki sefer olur..
pembeciiim demek yeniden denediniz hadi hayırlı olsun canım benim
ben de 11 gün önce doğum yaptım çok şükür hem ben hem de kızım iyiyiz.. jimerde yaptım doğumumu ve bence yine osman hocanın farkı en ufak bir sıkıntı yaşamadım 2 gece kaldım hastanede sabah akşam mutlaka kontrole geldi hoca, doktorum hastanede olmamasına rağmen sahipsiz kalmadım.. bebeğim küçük ve erken doğacağı için doğuma girecek çocuk doktorunu bile ayarlamıştı sağolsun.. daha önce laparoskopik mide ameliyatı olmuştum minnacık ameliyat yerim haftalarca ağrımıştı oysa şimdi boydan boya kesi var ama 4.gün evde toz aldım yemek yaptım çok şükür bence bu da hocanın farkı.. inşallah sizler de biran önce bugünleri görürsünüz..

Aminnn Canım inşallah Seninde Anneliğin hayırlı olsun ayşecim güle güle büyüt meleğini canm Analı Babalı

benim bu 3.deneme eşimde 0 spermle başladık tedaviye tese oldu bulundu sonra ikitane negatif sonuç aldık. bu üçüncü deneme 5.gün 2 tane transfer edildi şimdi pazartesi test günü inşallh hepimiz Anne oluruz Allahın izniyle

canım benim inşallah hayırlı sonuç alırsın inşallah bu sefer olur sende osman hocada mı yaptın diğer tedavilerini

ayşecim güle güle büyüt minnoş kızını diğer sayflarada yazmıştım ama burdanda yazayım ne mutlu sana zorlu günleri atlattın bende lucrine başladım transfer gününü iple çekiyorum rabbim yüzümü güldürür inşallah, bende sen gibi çok güveniyorum doktoruma birgün bende burdan doğum haberimi yazarım belki cnm bide nekadar tuttu doğum masrafların sgk geçmiyor demi jimerde bize dua et senin meleğin yanında şimdi dualrın kabul olur:)
inşallah canım dilim döndüğünce ameliyat masasında tüm evlat hasreti çekenlere dua ettim güzel Allahım duyar inşallah sesimi..
ben sgk ile işlem yaptırmadım özel sigortam var ama jimerin sgk anlaşması var yalnız dışardan doktor getirince de sgk geçer mi bilmiyorum.
merhaba ayşecim allah anneli babalı büyütmeyi nasip etsin inşallh prensesinizi allahım inşallah bizde o günleri görürüz doğumu jimerde yapmışsın osman beymi girdi doğumuna merak ettim
inşallah çarçabuk gelir beklediğiniz günler canım
evet doğumu osman hoca yaptırdı çok çok memnunum
Ayşecim.....canım demekki doğumun yaptım..çoook sevindim..Allah minik yavrunu analı babalı büyütsün...hayırlı uzun ömürler versin inşş...:nazar::emir_bebek:
amin canım darısı başına
ayşecim allah analı babalı büyütsün canım gözün aydın bir ömür boyu mutlu olun inş. evet canım malesef bu seferde olmadı umudumuz birdahakine 4 adet dondurulmuşum var bu hafta osman hocaya gideceğim ağdetim bittikten sonra zannediyorum bidahaki ağdette transferi yapar ara vermiyeyim diyorum ama nasıl olur bilmiyorum tam daha karar veremedim yanlız sana sormak istiyorum bana daha önceki negatiftede istenmedi bazı testler hani niye tutunamadığına dair bu seferde osman hoca isteme gereği duymassa kendim mi talep edeyim histereskopiyi nedersin
üzme canını dondurulmuşlar çok kaliteli oluyor zaten kaliteli olmasa dondurmuyorlar inşallah bu sefer yüzün gülecek
histereskopiyi başarısız denemeden sonra istiyor hoca genelde bence senden de ister istemezse de sor yapsak iyi olmaz mı diye görsün içiniz rahat etsin
Aminnn Canım inşallah Seninde Anneliğin hayırlı olsun ayşecim güle güle büyüt meleğini canm Analı Babalı

canım pembem güzel yürekli arkadaşım Allah senin gönlüne göre versin benim için ettiğin duaların hakkını ödeyemem asla
Allah sana senin gibi güzel bir evlat nasip etsin canım benim

sinemcim canım toparlanmaya gayret ediyorum yapacak bişey yok allahtan gelene amin şükür diyorum bugünlerde geçecek inşallah çok gerginim ve istemeyerek yanımdaki insanları kırar oldum en çokta eşimi durup dururken herşeye sinirleniyorum müşterileri bile çekemiyorum buaralar .sen niye bu kadar ümitsiz düşünüyorsun ben buna gönülden inanıyorumki bu seferki tedavilerimizin hayırlısıyla sonucunu alacağız allah çaresiz dert vermesin bizim en azından tedavi olabilecek bi durumumuz var düşünsene bide aksinin olduğunu güzel allahım bizimde yüzümüze gülecek herşeyin hayırlısını nasip etsin sen moralini yüksek tut ve kimseye kulak asma böyle insanlar malesef var bende aslında senin gibiyim bu ay peşpeşe görümcemin ve eltimin kızlarının doğumları oldu bebek mevlütlerine gidemedim yalandan bahaneler ürettim yok şehir dışındayım yok mal almaya gidiyorum diye ,biliyorum o ortama girdiğimde kendini bilmez biri mutlaka çıkar moralimi bozar diye gitmedim tabi karşı taraf bana biraz tavır takındı bunu hisediyorum ama kimse kimsenin içini bilmiyorki napalım buda bizim sınavımız allah başka dert vermesin oyüzden seni çok iyi anlıyorum allah hepimize sabırlar versin canım bende sizin arkanızdan hemen geliyorum yarın doktoru arıycam öümüzdeki ayda başlarız heralde sizin işyeri ne üzerine nerde bulunuyosunuz

cnm yazdıklarınla içim ferahladı biraz rabbim yüzümüzü güldürsün inşallahta o kendini bilmez insanlar bizlerle uğraşmasın bizim iş yerimiz bursanın içinde değil cnm kuaför salonumuz var orda çalışıyorum bende

slm cnm ben mükerrem ablaya sordum hani bizi tanıştırmıştı dükkanındA hatırlıyormusun bilmiyorum brnde osman hocaya gitmek istiyorum falan demiiştin ben seni hatırladım inşallah hakkımızda hayırlısı olur

aaa evet canım hatırladım inşallah hakkımızda hayırlı olur dediğin gibi

evet canım doktoruma gittim yeni geldim bu ay histereskopi yapılacak ondan sonraki ayda dondurulmuşlarla tekrar deneyecez özeline no mu yazıyorum

hadi hayırlısı inşallah canım allah yüzümüzü güldürür inşallah işten kaçta çıkıyorsun bir gün çıkışta bir çay içsek beraber hem konuşuruz daha detaylı

kızlar merhaba bikaçgündür giremiyodum dün adet oldum ve yarın randevum var osman hocada tüp bebek tedavisine başlıyoruz yani çok heycanlıyım yarın iğne ve ilaçlara başlıcaz herhalde nesrincim sanada histeroskopi yapılcakmış hayırlısı olsun cnm hakkımızda

kızlar merhaba bikaçgündür giremiyodum dün adet oldum ve yarın randevum var osman hocada tüp bebek tedavisine başlıyoruz yani çok heycanlıyım yarın iğne ve ilaçlara başlıcaz herhalde nesrincim sanada histeroskopi yapılcakmış hayırlısı olsun cnm hakkımızda

canım mrb hayırlısıyla başlamışındır heralde ilaçlara diymi nasıl geçti doktor randevun inşallah bu sefer yüzün gülecek inanıyorum .evet canım bende bu ay ağdetimi bekliyorum sonra histereskopi dedi, sonraki ayda hayırlısıyla transfer dedi bakalım hayırlısı inşallah

canım mrb hayırlısıyla başlamışındır heralde ilaçlara diymi nasıl geçti doktor randevun inşallah bu sefer yüzün gülecek inanıyorum .evet canım bende bu ay ağdetimi bekliyorum sonra histereskopi dedi, sonraki ayda hayırlısıyla transfer dedi bakalım hayırlısı inşallah

cnm geldim doktordan iyi geçti iğneleri verdi bugun itibariyle başladık kist falan yokmuş normalmiş şimdilik herşey hayırlısı bakalım cumartesi tekrar kontrolümüz var inşallah bu son tedavi olur rabbim hepimizin yüzünü güldürsün hayırlısı olsun demekten başka bişey gelmiyor elimizden seninle bu ay transferlerimiz denk gelmicek demekki olsun birbirimize burdanda destek oluruz

merhaba canım hayılı olsun tedavin senin dondurulmuş yokmuydu canım

Back
X