merhaba canım hayılı olsun tedavin senin dondurulmuş yokmuydu canım
yok cnm dondurulmuşlarım 1yıldır tedavi görmüyordum ben yeni başladık bugun ikinci iğnemide vuruldum hayırlısı bakalım artık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok cnm dondurulmuşlarım 1yıldır tedavi görmüyordum ben yeni başladık bugun ikinci iğnemide vuruldum hayırlısı bakalım artık
sinemcim nasıl gidiyor tedavin biraz anlatsana merak ediyorum canım
merhaba nesrincim iğnelerime devam ediyorum merional kullanıyorum şuan ve lucrine devam cumartesi kontrolümüz var ozaman belli olcak bakalım tedavinin nasıl gittiği ya ben bu iğneleri vurulunca göğsüme ağrı giriyo ara ara normalmi bu acaba bende fibrokist var göğüsümde korkuyorum kötü bişeye çevirirse diye valla bu ialçlar bizim hayatımızdan bikaç yıl götürüyo diye düşünüyorum ama yapcak bişey yok malesef cumartesi gelince gelişmeleri yazarım cnm
kızlar merhaba benim bugun kontrolüm vardı yumurtalar 11ml olmuş 5gün daha iğneye devam edicez perşembe günü yumurta toplamı işlemi nezaman yapılcağı belli olur herhalde inşl yüzümüz güler
canım inşallah hayırlısıyla yumurtaların toplanıp bölünürler sanırım 1 hafta arayla transferimiz olacak canım benimde cumartesi rahim duvarı kalınlığına bakılacak ayın 8 veya 10 nu transfer hadi bakalım hayırlısı inşallah güzel heberler veririz
senin benden önce olcak demi cnm benim daha yumurta takibi perşembe belli olur herhalde nezaman olacağı benimde hayırlısı olsun hakkımızda sen hangi ilaçları kullanıyosun cnm
kızlar merhaba ben az önce doktordan geldim yumoşlar büyümüş progestan tahlili istedi eğer normal çıkarsa cumartesi toplucak yumoşları hocacım dua edin bana emi inşallah busefer olurr
kızlar merhaba benim bugun yumurtalar toplandı 13 yumurta çıktı hepside gayet iyi dedi doktorum yarın belli olucak döllenip döllenmedikleri hayırlısı bakalım inşallah transferde güzel geçer
sinemcim hayırlı olsun yumurta toplama işlemi bu tedavide bana göre en zoru atlatmışın hayırlısıyla 13 de döllenir inşallah güzel haberlerini bekliyorum canım
cnm bugun görüştüm doktorumla 9tanesi iyi durumdaymış ama yarın daha net belli olur dedi hem transfer günüde belli olur perşembe günü transfer yaparız dedi büyük ihtimalle blast olucak kısmetse inşallah güzel haberler alırızı sonunda
sinemcim hayırlı olsun yumurta toplama işlemi bu tedavide bana göre en zoru atlatmışın hayırlısıyla 13 de döllenir inşallah güzel haberlerini bekliyorum canım
arkadaslar benim sormak istediğim bir sey var. bende tedaviye baslıcam ancak bu süreç ne kadar sürüyor. yani kaç gün iğne, kaç gün sonra yumurtalar toplanıyor, yumurtanın gelişmine göre heralde ama ortalama kaç gün sürer? doktora soramadım