Tüp bebek ucreti nedir umit beydemerhabalar bende Prof. dr. Ümit Özekicinin hastasıydım.3 tüp bebek denememizden sonra şimdi 4 yaşında bir oğlum var. İnanmak çok önemli .Ben üç yıl hastaneye gittim geldim hiç yılmadım. sonuç mutluluk .Doktorunuza inanın ve olumsuzlukları doktora yüklemeyin. İ
NANÇ . İNANÇ. İNANÇ
Hayırlı olsun inş pozitif olur. Nasıl doktorunuz memnun musunuz hastaneden, tedaviniz nasıl ilerlediMerhaba, ben devam ediyorum, transferin 5. Gunundeyim
Doktorum dunya iyisi, cok anlayisli ve kibar, mantigi basit aslinda cok fazla bilgi seni strese sokar, bilmen gerektigi kadarini bil ve rahat ol. En azindan benim kisiligimde birisine bu yaklasim cok iyi geldi. Asilama denemeden tup bebek denedik,8 tane embriyomuz oldu hepsi 5. Gune geldi, 2 ay once dondurduk, 23 agustosta transferim oldu. 2 hastanede birden bulunmasi her istedigimde ulasabilmem acisindan cok onemliydi.Hayırlı olsun inş pozitif olur. Nasıl doktorunuz memnun musunuz hastaneden, tedaviniz nasıl ilerledi
Merhabalar,ben de ümit bey'in hastasıyım.
bütün doktorlar tüp bebek önerirken, onun sayesinde ilk aşılamamda hamile kaldım opuyorumnanaktan
bende ümit beyin hastasıydım iki evlat sahibi oldum allah ondan razı olsun ...
Merhabalar,şimdi kontrolden geliyorum.. şükür yumurtişler bu sefer iyi iş çıkarmışlar :) Gonal-f 150, Merional 75 ve Orgalutran 0.25 ile bu akşam ve yarın akşam devam edeceğiz. Cumartesi kontrol tekrar.. Sanırım cmt çatlatma iğnesini verecek. Rabbim izin verir de her şey yolunda giderse Pzt ya da Salı toplarız dedi.
Şükürler olsun bugünümüze.. Rabbim isteyen herkese evladını hayırlısıyla ve sağlıkla nasip etsin..
Merhabalar,Şimdi doktordan geliyorum. Şükürler olsun ki başladık umutlu serüvenimize.. Allah’ım yüzümüzü kara çıkarmasın, hayırlısıyla bizi evladımıza kavuştursun inşallah..
Bugün regl oldum, 2. günü gelinmeli dendiği için aradım randevu almaya ama doktorum bu hafta cmt çalışmayacakmış o yüzden apar topar bugün çağırdılar.
Neyse gittim muayene oldum, yumurtalıkların ve rahimin durumu iyi çok şükür..merional 150 verdi şimdilik 5 günlük, 5. gün de kontrole çağırdı.
Çok şükür bugünümüze.. Allah hayırlısıyla cümlemize hayırlı sonuçlar nasip etsin inşallahh
Merhabalar,bende Ümit Beyin hastasıyım 2 yıldır uğraşıyordum şimdi sayesinde ikizlerime gebeyim çok mutluyum iyi bir doktordur tam bir Babadır kendisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?