yumurta toplama sonrası sanclarım oldu , 10 tane yumurta topladılar. ancak eşimin TESE operasyonu sonucu sperm hücresine rastlanmadı.. tedavimiz iptal oldu yani.. hakkımızda hayırlısı..Umarım iyi geçmiştir opersayonlarınız.. Allah hepimizin yardımcısı olsun
evet dondurdular ama bilmiyorum eşimin ısrarı ile donduruldu ben pek istemiyordum. bi süre bu islerle ilgilenmek istemiyorum o yuzden dondurulmasi da bana mantiksiz geliyordu.. yaptik bakalim.. heeseyin hayirlisiVardır her şerde bir hayır. Sakın sıkma canını. Bu sefer olmadı inşallah başka zaman olur. Peki senin toplanan yumurtaları dondurdular mı
maşaallah 40 günlükkenmi 6 kilo oldular :)arkadaşlar biri 3505 diğeri 3410 gr iki tosun oğlum dünyaya geldi şuanda 6 kilolar ve bugün bizim 40 günümüz doldu birazdan
banyo yapacağız.isteyen herkesin darısı başına olsun inşallah
bende ümit beyin hastasıydım iki evlat sahibi oldum allah ondan razı olsun ...Ümit beyin hastası olanlar burada dertleşelim arakadaşlar
ilk tedavimde oğlumu dünyaya getirdim şuan haziran ayında 18 yaşına girecek delikanlı oldu ikinci tedavimde kızımı dünyaya getirdim kızımda 8 yaşında şuan ona nekadar dua etsem azdırÜmit beyin hastası olanlar burada dertleşelim arakadaşlar
ben ümit beyin hastasıydım buyrun cevaplıyabilirim siziNeden kimse yazmiyor. Yokmu ümit beyin hastasi olan
.. umit hocayla haftaya gorusebilirm ama hastahanesi cevre hastahanesi tup bebek uzerine teknolojileri nasil ilk denemede basari oranlari ne ?SORUSU OLAN VARSA CEVAPLARIM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?