Tüp Bebek Merkezleri Prof.dr.Ümit Özekici'nin hastasi olanlar burada buluşalim

Gözünaydın canım, iyi haberlerini bekliyorum. transferin de hayırlısıyla yapılsın ve olumlu sonuç al inşallah :)

Şükürler olsun yumurtişler iyi durumda Pazartesi saat 9.30da OPU yapılacak eşim de sabah 8 de TESE ameliyatına girecek.. Allahın izniyle başlıyoruz.. Rabbim hayirlisini versin..

Umarım iyi geçmiştir opersayonlarınız.. Allah hepimizin yardımcısı olsun
yumurta toplama sonrası sanclarım oldu , 10 tane yumurta topladılar. ancak eşimin TESE operasyonu sonucu sperm hücresine rastlanmadı.. tedavimiz iptal oldu yani.. hakkımızda hayırlısı..

Vardır her şerde bir hayır. Sakın sıkma canını. Bu sefer olmadı inşallah başka zaman olur. Peki senin toplanan yumurtaları dondurdular mı

Vardır her şerde bir hayır. Sakın sıkma canını. Bu sefer olmadı inşallah başka zaman olur. Peki senin toplanan yumurtaları dondurdular mı
evet dondurdular ama bilmiyorum eşimin ısrarı ile donduruldu ben pek istemiyordum. bi süre bu islerle ilgilenmek istemiyorum o yuzden dondurulmasi da bana mantiksiz geliyordu.. yaptik bakalim.. heeseyin hayirlisi

Arkadaşım iyi ki de dondurtmuşsunuz. Kafanı dinledikten sonra tekrar denemeyi düşündüğünüzde, yeniden iğne vurulmak, yumurta toplatmak, o sancıları çekmek biliyorsun ne kadar zor ve yorucu.. En azından elinizde hazır yumurtalarınız olmuş olacak. Hayırlısıyla sadece 5 dk lık bir transfere girmiş olacaksın. Her şey zamanla geçer inşallah, umutlarımızı kaybetmememiz dileğiyle...

arkadaşlar biri 3505 diğeri 3410 gr iki tosun oğlum dünyaya geldi şuanda 6 kilolar ve bugün bizim 40 günümüz doldu birazdan
banyo yapacağız.isteyen herkesin darısı başına olsun inşallah
maşaallah 40 günlükkenmi 6 kilo oldular :)

Ümit Özekici Hocada ben tedavi görüyorum yumurtalarım toplanıp donduruldu. bu haftaiçi muayeneye gidicem ve transfer günü belirlenecek. Siz Ümit Hocanın hastasımısınız

Ümit beyin hastası olanlar burada dertleşelim arakadaşlar
ilk tedavimde oğlumu dünyaya getirdim şuan haziran ayında 18 yaşına girecek delikanlı oldu ikinci tedavimde kızımı dünyaya getirdim kızımda 8 yaşında şuan ona nekadar dua etsem azdır

Ümit Özekicinin sayesinde şuan hayattayım.. 22 yaşındayım. Onu çok seviyorum allah razı olsun..

Ben de Ümit bey e tedavi oldum ve açıkcası kendisinden ve çalıştığı hastaneden memnun kalmadım arkadaşlar.
Herşeyden önce fabrika gibi çalışıyorlar
Randevu almak vaktinde girmek çok zor.
Herkese standart bir tedavi uyguluyorlar şanslı olanlar hamile kalıyor. Kişiye özel tedavi uygulamıyolar. Benim gözlemim bu.
Hastane çok bakımsız herşey eski. Elemanlar ilgisiz baştan savan bir tavır içindeler. Alt kattaki Ebru yu hariç tutuyorum. Bir de yine aynı kattaki ismini bilmediğim hastabakıcı hanımı.
Beni yaklaşık bir sene boyunca tedavi etti Ümit bey. Çok sayıda embriyom oldu.
4 kez peşpeşe başarısız yükleme uygulandı.
Belki benim bünyem kabul etmedi gerçekten bunu bilemem ama 4 denemenin 4 ünde de hiç bir yöntem değişikliğine gitmedi.
Bize bu sefer şöyle bir yöntem uygulayacağım falan filan dedi ama hiç birini yapmadı. Hep bir kaçamak cevaplar
Bu sefer böyle deniycem dediğinde biz de e bunu geçen sefer yaptım demiştiniz diye hatırlattık kendisine ama yok o değildi bu başka bişey falan gibi tutarsız konuşmaları oldu. Ya hiç hatırlamıyoR hastalarını ya da yoğunluktan başka bişey yapmaya vakti yok.
Bu da ben de güvensizlik yarattı. Tedaviye sonuna kadar devam ettim çünkü donmuş embriyolarım vardı bir umut sonuna kadar gittim ama Ümit bey beni tedavi edemedi.
Bir de gözlemim o ki; hastalarını kayıt dışı tedavi ediyor olabilir. Bundan çok emin değilim ama koca prof hasta kaydını A4 kağıdına mı tutar. Reçeteleri de asla sistemden vermiyolar. Elden kesiliyor reçeteler. Bunu meden yapıyolar bilmiyorum. Belki de başarısızlık durumunda başarı ortalaması düşmesin diyedir.
Sonuç olarak yeni başlayacak olanlara diyeceğim iyi düşünün ve iyi gözlemleyin.
Ben pişman oldum. Yeni tedavime başka yerde başlayacağım.

Ben de ümit beyin tedavisi ile hamile kaldım 3. Transferde tuttu.ben çok memnun kaldım şehir dışında olmama rağmen telefonda sürekli iletişim kurduk tüm tedaviyi ayrıntılı olarak anlattı şu an ona takip olmuyorum ama halen aradığımda telefonda sorularıma cevap veriyor sağolsun

merhabalar bende Prof. dr. Ümit Özekicinin hastasıydım.3 tüp bebek denememizden sonra şimdi 4 yaşında bir oğlum var. İnanmak çok önemli .Ben üç yıl hastaneye gittim geldim hiç yılmadım. sonuç mutluluk .Doktorunuza inanın ve olumsuzlukları doktora yüklemeyin. İ
NANÇ . İNANÇ. İNANÇ

Arkadaşlar selam. Ben de 2 dış gebelik geçirdim. sonrasında hsgde tüplerim açık çıktı fakat 7 aydır normal yolla hamile kalamadım. Hsg sonrası 6 ay çok önemliymiş,bu süreçte doğal yolla gebelik olmazsa haziran başında tüp bebek için gel görüşelim demişti doktorum. Tüp bebek tedavisi için hem bilgi almak hem de ayrı bir görüş almak için Ümit Bey'den haftaya randevu aldım. Açıkcası hem evime yakın ve gidişlerde beni strese sokmayacak bir hastane tercih etmek istedim, hem de prof dr. muayenesi arzu ediyordum. İkisini bir arada görünce tercihim Ümit Bey oldu. İlk defa tanışacağız kendisiyle. Umarım ben de burada iyi yorumları olan arkadaşlar gibi sonuç alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…