Merhaba arkadaslar bende recai hocaya centruma gidiyorum. Oncesinde 2 asilamam var. Ilk önce hulusi hocaya baskent hastenesine gittim. Inanilmaz bir kakabalik numune hastanesi sakin kalır yaninda. Toplamda 3 kere gittim ucunde de en az 3 er saat bekledim ve çalışan bir bayanim. Neyse dedim sonuc güzel olacaksa herseye katlanirim ama en son adetimin 21. Günü kan tahlili sonucumu bir türlü soyleyemediler. Guya telefonla arayacaklardi. Birakin aramayi ben cuma cumartesi pazartesi olmak uzere gunde 100 kere aramalarm sonucu bir kez hemsireye bir kez de sekretere ulasabildim. Temizlik sifir zaten. Neyse sali gunu gidip tum dosyami geri aldik. Bide kistten dolayi baslamicaz bu ay dedi ve yolladı bir turlu sorularimi soramiyor surekli bir kosusturmaca ve gecsitirme ve ustune bir sürü para. Neyse ikizleri olan arkadasim recai hocaya goturdu. Once oglu ayni zamanda docent olan Emre bey hulusi hocaya soramadigimiz her seyi biz sormadan anlatti neyi neden yapip yapmadiklarini yaklasik bi 20 dakika. Bmm ve esimin tahlilleri ve rahim filmi herseyimiz old icin ekstra tahlil felan yapmadi onlar da cunku baskentte yeni yaptirmistim. Recai hoca da esime nasl ve ne yapacagini iyice anlatti. Kistime tedavimize engel olmaz hic olmadi yumurta toplamada onu da lairiz dedi Iki gün önce. Hemen Amh me bakildi. Sona e2 ler ve ultrasonlar. Gonal f le basladm ben 6. Hun de orgalutran eklendi. Suan 8. Gunumdeyim 29 yasindayim sorunumuz morfoloji. Onun disinda baska sorunumuz simdilik görünmüyor. Ilgiye alakaya gelince her arayisimda telefonum açılıyor. Her sey net bi sekilde anlatiliyor. Bugun can hoca okulda öğrencilere anlatir gibi tüp bebek anlatti ne neden yapilir neden yapilmaz gayet iyiydi sorularimiz sorduk. Tek sorunum nasl hissetmem gerektigi bi yanim heveslen umutlan derken bi yanim cokta umutlanma yikilabilirsin dio. 4 yillik evliyiz ve hic hamile kalmadm. Umarim bu sefer olir rabbim dualarimi kabul eder. kiyaslama yaoarsak baskent hulusi hoca ve ekibi mi yoksa recai hoca ve ekibi mi diye gözüm kapali recai derim. Cunku en azindan aradığımda ulasabiliyorm.