Tüp Bebek Merkezleri prof.recai pabuccu hastalar buraya

Kizlar bugün 10.gunum kontrole gittim rahim kalinligi 11 yumurtalar da gayet iyi buyumus hatta biri 17 olmus:) yarn da kontrolum var artik günlük kontrole gidiorm galiba sona dogru yaklasiyorum. Daha dogrusu hayatin baslangicina dogru yaklasiyorum. Ilk kez bugun heyecanlandim resmen transfer gününü düşünemiyorum.

Kizlar bugün 10.gunum kontrole gittim rahim kalinligi 11 yumurtalar da gayet iyi buyumus hatta biri 17 olmus:) yarn da kontrolum var artik günlük kontrole gidiorm galiba sona dogru yaklasiyorum. Daha dogrusu hayatin baslangicina dogru yaklasiyorum. Ilk kez bugun heyecanlandim resmen transfer gününü düşünemiyorum.
Bu sıralar gez dolaş transfer sonrasında dinlenerek geçir değerlerin güzel hayırlısı olur inşallah

Bu sıralar gez dolaş transfer sonrasında dinlenerek geçir değerlerin güzel hayırlısı olur inşallah
Bugunde kontrole gittim ogleden sonra arayacaklar bakalım hayırlısı inşallah olur. Valla iş olunca çok gezilmior ordan çıkar cikmaz işe geliyirm. Olsun tek de gezmez evde yatarm bol bol :KK73:

Oncelikle bu mesaketli yolda ki tum arkadaslara sabir ve istek dileklerinin hayirlarla mutlulukla sonuc almalarini rabbimden dileyerek baslamak isterim.Yaklasik 3 ay once tattigimiz kotu doktor deneyimleriyle bu yola basladik.2si ozel olmak ozere 4 doktor gezdik esimde azosperm sorunu vardi doktorlarin hepsi tup bebekle bile az sans veriyorlardi.2 yillik evliyim ve her hastane cikisi hep yılıkıyorduk cok zor ve kotu bir durum.Biz de tup bebek denemeye karar verdik bir umutla.Sizler gibi internette hep arastirdim recai hocanin adini cok duymustum ama hakkinda biri kotu yorum da beni tereddüte soktu.Bir kac klinik arayip fikir aldim en son recai hocamin klinigini aradim ve nursel abla ile gorustuk o kadar sicak o kadar samimiydi ki icimde bi umut oldu.Ve hemen gittik merkeze allahim o kadar zor o kadar zordu ki birsuru umut bekleyen hasta birsürü yıkık dokuk hayaller ama Allahima cok sukur hayallerim umutlarim kirilmadi.Biz tedaviye basladik. Doktor can bey ve gurkan hoca hep ilgili guler yuzlu davrandilar bize cok destek oldular.Birbirinden guzel hemsirelerim tugba hanim derya hanim hasibe hanim sanki bi abla gibiydi.Nilgun hemsirede tabiki.yogun bir tempo ile yaklasik bir aylik bir tedavi sonucu yumurtalar toplandi ve 5. Gün transfer islemi yapildi.Tabi bircok inge ilac zor da olsa atlattik 12.gun kan testi yapilacakti ama tabi ne mumkun hastanenin eczane gorevlisinden erken sonuc veren idrarda gebelik testi aldim ve 2.cizgi cok az belli oldu havalara uctum cildirdim.kan testindede belli olduktan sonra. Kliniğe tekrar gittik recai hoca bizi tebrik ederek ultrosonda yavrumuzu o kucuk mucizeyi bize gosterdi tam 6 haftalveren ve haftasina gore buyuktu kalp atisi vardi o kadar guzel birseydi ki Rabbim dileyen isteyen herkeze nasip etsin emekleriniz mucizelerle sonlansin.Ben o kadar inandim ki ekip cok profesyonel recai hoca bosa umut vermiyor. ayrica ne bir azarlama. Nede kotu bir davranis yok recai hoca otoriter birisi dogru ama isininde ehli bir insan can bey ve gurkan hoca da keza oyle Arkadaslar gidin eger imkaniniz varsa bakmayin kotu yorumlara onlar bizim ailelerimiz gibiydi olmaz demeyin orda ne kadar umutla bekleyen insanlar var goreceksiniz tum centrum ailesine recai hocamdan guvenlik gorevlisi abiye kadar tek tek tesekkur ederim Allah razi olsun

Merhaba rabbim emeklerini bosa cikarmasin benim de 11 yumurtam vardi 8 i döllenmiş ti ay bi an aklima geldi allahim sabir versin masallah insallah bebek yada bebeslerin olur seninde hepiniz dualarimdasiniz Arkadaslar

Kizlar iyi geceler. Bugun son orgalutran ve catlatma ignelerimi oldm. Igneler bitti cok şükür. Cuma günü allah izin verirse yumurta toplama işlemi var catlatma ignesini vururken bile heyecanlandim. Cuma gününü ve transfer gününü düşünemiyorum. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin. Dualarimizi kabul etsin. Transferden sona veya yumurta toplamadan sonra da yazarm. Annem gelecek insallah yarn. Cok rahatladım çünkü gelememe ihtimali vardı. Diyordum kim bakacak nasl olacam die kara kara düşünüyordum. Bide kizlar hangi dualari okuyayim meryem suresinden başladım. Sizlerde dualarinzda beni anin nolur.

Kizlar iyi geceler. Bugun son orgalutran ve catlatma ignelerimi oldm. Igneler bitti cok şükür. Cuma günü allah izin verirse yumurta toplama işlemi var catlatma ignesini vururken bile heyecanlandim. Cuma gününü ve transfer gününü düşünemiyorum. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin. Dualarimizi kabul etsin. Transferden sona veya yumurta toplamadan sonra da yazarm. Annem gelecek insallah yarn. Cok rahatladım çünkü gelememe ihtimali vardı. Diyordum kim bakacak nasl olacam die kara kara düşünüyordum. Bide kizlar hangi dualari okuyayim meryem suresinden başladım. Sizlerde dualarinzda beni anin nolur.
Oncelikle allah hayirliu gurlu etsin rabbim yuzune gulsun meryem suresini ve bi yasin oku eger yapabilirken 2 rekat allah rizasi icin namaz kil ve onun huzurunda bol bol dua edip uyu elinden geleni yaptiktan sonra taktir rabbimin moralini hep yuksek tut canim narkozdan once de duani et hadi hayirli olsun insallah

Y yaseminyaman Teşekkürler yasemin. Inşallah Rabbim "ol" der. Meryem suresini yasini ve yusuf surelerini okudum. Yarnda namazimi kilarim. Dualarimi okurum. Is yerinde firsat buldukca okurum yarinda. Allahm yüzümüzü guldursun rabbim. Sizde dua edin kizlar firsat buldukca yazarm. Iyi geceker tekrardan.

Y yaseminyaman Teşekkürler yasemin. Inşallah Rabbim "ol" der. Meryem suresini yasini ve yusuf surelerini okudum. Yarnda namazimi kilarim. Dualarimi okurum. Is yerinde firsat buldukca okurum yarinda. Allahm yüzümüzü guldursun rabbim. Sizde dua edin kizlar firsat buldukca yazarm. Iyi geceker tekrardan.
Aynen kalbini hep ferah tut bol bol dua et iste hic umudunu yitirme her kafadan bir ses cikiyo ben atlattim rabbim senin ve senin gibilerin yardimcisi olsun hadi hayirli haberlerini bekliyoruz

Son yazılanları okuyunca bizim günlerimiz aklıma geldi, çok şükür ki Centrum da 2 deneme de hamile kaldım, bebişim 12 hafta bitiyor, Allah dileyen emek veren herkese nasip etsin, Gürhan KELEŞ yapmıştı bizim transferimizi sağolsun, Recai Hoca işinin gerçekten ehli, belki hoca ile birlikte geçirilen zamanda biraz problem var ama yinede 5 dk da sorunu tespit edip en güncel yöntemlerle yöntem belirleyebiliyor, Can hoca ve Oğlu da çok şeker insanlar, birde görünmeyen yerde mutfak kısmı diyelim Emb. Semra SERTYEL var, kendisinden Allah razı olsun bize her şeyi detayı ile anlattı ve üzerine düşeni yaptı, tekrar buradan Centrum ailesine teşekkür ederim.
Allah dileyen herkesin bebeğini kucağına almayı nasip eder inş.

Oncelikle allah hayirliu gurlu etsin rabbim yuzune gulsun meryem suresini ve bi yasin oku eger yapabilirken 2 rekat allah rizasi icin namaz kil ve onun huzurunda bol bol dua edip uyu elinden geleni yaptiktan sonra taktir rabbimin moralini hep yuksek tut canim narkozdan once de duani et hadi hayirli olsun insallah
Merhaba bende 2 gün önce hayırlı haberimi aldım 2. kez anne olacağım ilk bebeğimdede çok heyacanlanmıştım o kendiliğinden olmuştu ama buda çok uzun ve meşakkatli olduğu için galiba daha bir heyacan yarattı bana Allah isteyen herkese nasip etsin bende bu süreçte bana yardımcı olan tüm Centrum ekibine teşekkür ediyorum.Yakın zamanda kese göreceğiz hayırlısı ile. Senide tebrik ederim

D dejavu72 cnm gözün aydn hadi devamı da cok güzel olur inşallah. Kizlar cuma günü opu oldu. 8 yumurta toplanmis. Bunlardan 6 si dollenmis ve bundan 4u bölünebilmis. 4u iyi durumda dedi. 2 si belki yarnsa dollenebilir dedi. Ben ne Gürhan hocayi ne semra hnmi ikisini de gormedim. Aşağıya aldilar anestezist uyuttuktan sona yukarda uyandm. Dün arayip bilgi verende eembriyolog Doğuş dedi. O kim hic bilmiorm. Kizlar korkuyorum inşallah 4u de devam eder gelişimine.

D dejavu72 cnm gözün aydn hadi devamı da cok güzel olur inşallah. Kizlar cuma günü opu oldu. 8 yumurta toplanmis. Bunlardan 6 si dollenmis ve bundan 4u bölünebilmis. 4u iyi durumda dedi. 2 si belki yarnsa dollenebilir dedi. Ben ne Gürhan hocayi ne semra hnmi ikisini de gormedim. Aşağıya aldilar anestezist uyuttuktan sona yukarda uyandm. Dün arayip bilgi verende eembriyolog Doğuş dedi. O kim hic bilmiorm. Kizlar korkuyorum inşallah 4u de devam eder gelişimine.
Tesekkurler canim hic aklin kalmasin onlar islerini guzel yapiyorlar bence insallah seninde yuzun guler

Saol canim ama bu igneler cok fena ve devam edecekmis Neyse gulu seven dikeninevkatlanirmis ne yapalim
Ben bir hafta oldu bıraktım iki ay kullandım verilenleri saati saatine kullan o iğneler öldürdü beni bunalıma soktu valla tekrar tebrik ediyorum gerçekten iyi bir yerdeyiz

D dejavu72 Çok çok sevindim hayırlı olsun uzun zamandır giremiyordum forma hadi inşallah gebelik haberleri peşpeşe gelir, benimde 3 adet bastokist tranfer edildi bakalım pazartesi test günüm cok zor zaman geçirmek, inşallah pozitifi ben de görürüm bu sefer

Kızlaaaar transferim saat 13.30 da dua edin bana da allahim hepimizin yüzünü güldürsün yarabbim. Cok heyecanlıyım. Hepiniz bnm icin bi ayetel kursi okur musunuz? Dualarinizda beni de anin nolur adim Gülşah. Heekese hayırlı günler olsun.

Back
X