• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Profesyonel Erken Gebelik Test Okuyucular Awox Test Yorumlar Mısınız?

Çizgi var mı kızlar?

• Ankete Katılan
    20
Kızlar günaydın. Sağa sola dönerken tutulmuşum gibi zorlanıyorum. Dpo9da olduğum için şüphelendim. Dün de bele doğru yayılan, özellikle sağ tarafta; sağ kasıktan alt karına ve bele uzanan gerginlik hissediyordum. Dpo9 erken mi bilmiyorum ama ben bir şey görüyorum. Yorumlarınızı bekliyorum, sevinmek istiyorum emin de olamıyorum.
Askimmm günaydınnn ben de silik çizgi gördümm inşallah bebiştir ve inşallah sağlıkla tutunur sana yarın sabah mı tekrarlıycan bence hcg 15 20 civarıdır şuan 🤩

hahahah cok guzel duygular bunlar insallah bize de nasip olurr😅💖 batı bekle istersen dedigim gibi koyulasma takibi yaparsin
Dua et nolur sağlıkla yükselsin değerlerim de varsa 🤲🏻 Yeni yıla hepimiz hamile girelim Allah’ım nolur yüzümüzü güldür

Askimmm günaydınnn ben de silik çizgi gördümm inşallah bebiştir ve inşallah sağlıkla tutunur sana yarın sabah mı tekrarlıycan bence hcg 15 20 civarıdır şuan 🤩
Ya profesyoneller işte beta değer bile veriyor 😁 civcivella inşallah yanılgı değildir dua et nolur

Dua et nolur sağlıkla yükselsin değerlerim de varsa 🤲🏻 Yeni yıla hepimiz hamile girelim Allah’ım nolur yüzümüzü güldür
edicem canim merak etme insallah saglikla kucsgina alirsin, sende bizlere et artik gebesin gebelerin duasi kabul olurmus🙏🏿😍

edicem canim merak etme insallah saglikla kucsgina alirsin, sende bizlere et artik gebesin gebelerin duasi kabul olurmus🙏🏿😍
Etmez miyim dodo hepimiz için dua ediyorum. 17 kasım doğum günümdü biliyor musun? Allah’ım çok güzel bir hediye verir misin demiştim. İçten mi söyledim ne yaptım şaşırdım ya.

Selogiim tabi ki şuan hepimizin bol bol duası seninledirr inşallah inşallah pozitiftirrr inşallah sağlıklı bir gebeliktir ve sana sağlıkla tutunurr 💖💖💖
Ya mutlu olsam erken olur mu bilmiyorum patlamak üzereyim siz olmasanız kimle paylaşırdım bilmiyorum

Ya mutlu olsam erken olur mu bilmiyorum patlamak üzereyim siz olmasanız kimle paylaşırdım bilmiyorum
Çok haklısın endişe etmekte bebis sürecine çok erken bir yerindeyiz ama biz hep buradayız seninle aynı heyecanı mutluluğu paylaşıp bol bol dua ederiz 💖 bu arada ovulasyon testin var mı onu da bir deneseydin askim koyulasma var mı diye

Etmez miyim dodo hepimiz için dua ediyorum. 17 kasım doğum günümdü biliyor musun? Allah’ım çok güzel bir hediye verir misin demiştim. İçten mi söyledim ne yaptım şaşırdım ya.
benimde 11 aralik dogum gunum ve bu duyguyu yasmaam istiyorum insallah tutar🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿

Kızlar günaydın. Sağa sola dönerken tutulmuşum gibi zorlanıyorum. Dpo9da olduğum için şüphelendim. Dün de bele doğru yayılan, özellikle sağ tarafta; sağ kasıktan alt karına ve bele uzanan gerginlik hissediyordum. Dpo9 erken mi bilmiyorum ama ben bir şey görüyorum. Yorumlarınızı bekliyorum, sevinmek istiyorum emin de olamıyorum.
Aaaa selocum valla çizgi var ve dpo9 olmasına rağmen gayet görüyoruz şimdiden tebrik ederim yarın bence hemen kan ver ya takip edersin artışı 🫶🥳

Aaaa selocum valla çizgi var ve dpo9 olmasına rağmen gayet görüyoruz şimdiden tebrik ederim yarın bence hemen kan ver ya takip edersin artışı 🫶🥳
Çok sağ ol zeynoş ❣️ şükür ki siz de gördünüz çizgiyi. Şimdi beklemek beklemek.. 😁

Yok civcivella burdayım. Sabretmem lazım 😁 Bayrak sallayasım var ama ben kahvaltı hazırlamakla yetiniyorum emin olana kadar
Eşine söyledin miii yoksa kesinleşene kadar bekleyecek misin
Çok sağ ol zeynoş ❣️ şükür ki siz de gördünüz çizgiyi. Şimdi beklemek beklemek.. 😁
eşine söyledin mi yoksa kesinleşmesini mi bekliceksin 😂 birde notlar aldım diyordun gün gün. Onları da bizimle paylaş müsait zamanındaaa

Yaa çizgi var evet 🫶🏻☺️ çık mutlu oldum canım benim inşallah bu süreç istediğin gibi ilerler ne zaman kan vermeyi düşünüyorsun

Yaaa 🥲 kabul olmuş gibi duan sen de bize et dua ❣️❣️

Back
X