- 26 Aralık 2011
- 551
- 5.060
- 338
- 38
Bılgısayarlı muhasebe..Ne kursu
Snum hesap kıtap işi olacak sanırım..
Bide kimya teknırı arayan bı fırmada talepte bulunabılırmiş bakalım..
Takıp sıkı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bılgısayarlı muhasebe..Ne kursu
Malesef oyle ınsan o kadar cok kii.Aynı dertten müzdaribiz iş yok Antalya'dayım burası bitti zaten asgari ücretin altında çalıştırmaya çalışanlar bile var. kurumsal düzgün yere kapak atmaya çalışıyorum ama hala cv lerden cevap yok birde art niyetliler çok :/
Malesef oyle ınsan o kadar cok kii.
İnsanı herseyden sogutuyorlar.
Dıkkatlı olmak şart.
Hepımızın Allah yardımcısı olsun.
Alanın ne ?
Bılgısayarlı muhasebe..
Snum hesap kıtap işi olacak sanırım..
Bide kimya teknırı arayan bı fırmada talepte bulunabılırmiş bakalım..
Takıp sıkı.
Neye gore sececeksın pekı.Alanım yok aslında alan felan geçtim bir yere işe başlasam yeter o kafadayım
Hemen bakıyorum mektubumaaaBenCapriS
Mesajini simdi gordum skyp'dan yazdim
Hayirlisi olsun o zaman canim
Skyp'dan sana resmen mektup yazar gibi yazdim
Biraz once gordum mesajini
Turizm eskiden di son iki sene berbat burası daha kötü oldu bu sene tabi tv lerde görülenlere aldanmayım çoğu mekan ya da otel erken kapattı sezonu uyanık da çok asgari ücret ile 12/13 saat çalıştırıyorlar çok aşırı işsiz var bu seneNeye gore sececeksın pekı.
Kendını bı alana yoneltmelısın bence.
Antalya daha cok turistik bı yer oldugu ıcın daha cok sıkıntı cekebılırsn anlıyorum da.
Bende o kafadaydım.
Yazdıklarımdan az cok anlasıldıgı gıbı.
Ama sonuc ıtıbarıyle yıpraanan sen oluyorsun.
Turizm eskiden di son iki sene berbat burası daha kötü oldu bu sene tabi tv lerde görülenlere aldanmayım çoğu mekan ya da otel erken kapattı sezonu uyanık da çok asgari ücret ile 12/13 saat çalıştırıyorlar çok aşırı işsiz var bu sene
haftada 12 13?
Günde 12/13 saat
Ooo bir de asfari ucret o kadar saate
resmen dalga geciyorlar
Buralar bayağı bozuldu çok yer kapandı merkezde tatil beldesi gibi görünmesin
Çok güzel yerdir şu dönem fazla kimseler de yok aslında keyifli geçerBen de gecen ay aksilik cikmasaydi tatile antalyaya gelcektim
Guzel yermis diyoolaar
Çok güzel yerdir şu dönem fazla kimseler de yok aslında keyifli geçer
Nasip olur is olympos kafa dinlemelik yer tavsiye ederimKismet degilmis
ben de Ankaradayim buara piyasa cok durgun ohal den dolayi diye dusunuyorum. biraz zaman ver gececek. ya ama san tavsiye ivedik ostim sanayi sitelwrinden sincan sanayi sitesindeki kucuk firmalardan uzak dur.papyonkilikli kursları sertıfıkaları işkur u belmek i ( ankaralıyım) arşınlıyorum daıma.
Katıldıklarımda oldu.
Boş oturmak batar zaten bana. Kendımı depresyona sokarım.
Tesekkur ederım fıkırlerın ıcın.
Daha cok dıkkat etmelıyım demek kı başvuru esnasında.
İş bulamayınca olsun da ne olursa gozuyle bakmak yanlış belkı ama zaman gelıyor o raddede oluyor ınsan..
ben de Ankaradayim buara piyasa cok durgun ohal den dolayi diye dusunuyorum. biraz zaman ver gececek. ya ama san tavsiye ivedik ostim sanayi sitelwrinden sincan sanayi sitesindeki kucuk firmalardan uzak dur.Allah yardimcin olsun.
Aynıyızzzz kader arkadasımSizi çok iyi anlıyorum bende aynı durumdayım...Başvurduğum yerler tecrübeli istediler hep. E bi yerden başlanmazsa tecrübe nasıl olsun...Ankaradayım bende cidden sıkıntı...Hiçbir akrabayla görüşmek istemiyorum yerme konusunda ustalar