• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Profesyonel iş arayıcısı oldum resmen :(

Aynı dertten müzdaribiz iş yok Antalya'dayım burası bitti zaten asgari ücretin altında çalıştırmaya çalışanlar bile var. kurumsal düzgün yere kapak atmaya çalışıyorum ama hala cv lerden cevap yok birde art niyetliler çok :/
Malesef oyle ınsan o kadar cok kii.
İnsanı herseyden sogutuyorlar.
Dıkkatlı olmak şart.
Hepımızın Allah yardımcısı olsun.
Alanın ne ?

Malesef oyle ınsan o kadar cok kii.
İnsanı herseyden sogutuyorlar.
Dıkkatlı olmak şart.
Hepımızın Allah yardımcısı olsun.
Alanın ne ?

Alanım yok aslında alan felan geçtim bir yere işe başlasam yeter o kafadayım

Alanım yok aslında alan felan geçtim bir yere işe başlasam yeter o kafadayım
Neye gore sececeksın pekı.
Kendını bı alana yoneltmelısın bence.
Antalya daha cok turistik bı yer oldugu ıcın daha cok sıkıntı cekebılırsn anlıyorum da.
Bende o kafadaydım.
Yazdıklarımdan az cok anlasıldıgı gıbı.
Ama sonuc ıtıbarıyle yıpraanan sen oluyorsun.

Neye gore sececeksın pekı.
Kendını bı alana yoneltmelısın bence.
Antalya daha cok turistik bı yer oldugu ıcın daha cok sıkıntı cekebılırsn anlıyorum da.
Bende o kafadaydım.
Yazdıklarımdan az cok anlasıldıgı gıbı.
Ama sonuc ıtıbarıyle yıpraanan sen oluyorsun.
Turizm eskiden di son iki sene berbat burası daha kötü oldu bu sene tabi tv lerde görülenlere aldanmayım çoğu mekan ya da otel erken kapattı sezonu uyanık da çok asgari ücret ile 12/13 saat çalıştırıyorlar çok aşırı işsiz var bu sene

Turizm eskiden di son iki sene berbat burası daha kötü oldu bu sene tabi tv lerde görülenlere aldanmayım çoğu mekan ya da otel erken kapattı sezonu uyanık da çok asgari ücret ile 12/13 saat çalıştırıyorlar çok aşırı işsiz var bu sene

haftada 12 13?

papyonkilikli papyonkilikli kursları sertıfıkaları işkur u belmek i ( ankaralıyım) arşınlıyorum daıma.
Katıldıklarımda oldu.
Boş oturmak batar zaten bana. Kendımı depresyona sokarım.
Tesekkur ederım fıkırlerın ıcın.
Daha cok dıkkat etmelıyım demek kı başvuru esnasında.
İş bulamayınca olsun da ne olursa gozuyle bakmak yanlış belkı ama zaman gelıyor o raddede oluyor ınsan..
ben de Ankaradayim buara piyasa cok durgun ohal den dolayi diye dusunuyorum. biraz zaman ver gececek. ya ama san tavsiye ivedik ostim sanayi sitelwrinden sincan sanayi sitesindeki kucuk firmalardan uzak dur. ;) Allah yardimcin olsun.

ben de Ankaradayim buara piyasa cok durgun ohal den dolayi diye dusunuyorum. biraz zaman ver gececek. ya ama san tavsiye ivedik ostim sanayi sitelwrinden sincan sanayi sitesindeki kucuk firmalardan uzak dur. :KK66: Allah yardimcin olsun.

Ostim de bı yere basvuruda bulunmustum pişman oldum zaten.
Sıncan ıkı vasıta temellı sanayı falan haklısın :) .
Amin.. Tum iş arayanların ıclerınde de benım yardımcım olsun...

Sizi çok iyi anlıyorum bende aynı durumdayım...Başvurduğum yerler tecrübeli istediler hep. E bi yerden başlanmazsa tecrübe nasıl olsun...Ankaradayım bende cidden sıkıntı...Hiçbir akrabayla görüşmek istemiyorum yerme konusunda ustalar

Sizi çok iyi anlıyorum bende aynı durumdayım...Başvurduğum yerler tecrübeli istediler hep. E bi yerden başlanmazsa tecrübe nasıl olsun...Ankaradayım bende cidden sıkıntı...Hiçbir akrabayla görüşmek istemiyorum yerme konusunda ustalar
Aynıyızzzz kader arkadasım
Ankara da kocaa BASKENTTE nasıl iş bulamıyorsun demelerı ayrı bı sıkıntı zaten.
Akraba akbaba mısalı bence. (Iyı olnlar lutfen ustune almasın)
Allah gonlumuze gore versın arkadasım.
Belmek ve işkur a gıtgel bende oyle yapıorum.

• Beğen
Reactions: Rkb
Back
X