Ben nedense fake okdugunuzu dusundum. Bu kaniyada neidugu belirsiz(ahlaka dışı) profil fotografinizdan yoka cikarak vardim. Ayrica konu alakasiz yerde degilmi.
Konunuzdan önce profil fotonuz dikkat çekiyo
o profil ne beeee
profil ne is diye soruyor millet... ne is cidden?
PRofilinizdeki fotografin acayip cirkin oldugundan haberiniz varmI sitenin en cirkin profil fotosu
Profil resminizi cok aradinizmi?
Birazdan seni ayıracaklar merak etme
Yok cevap hakki dogmus cevap vermem sart
Ameliyat icin doktora gostermen gerekiyor bize degil bu bir. Ikincisi burda o kadar uye var ilk defa boyle bir fotograf gordum. Halada ayni gorusteyim. Ayrica kac kilosun merak ettim?
gene ortalığı karıştırmak için biri gelmiş şunu acil kibleyelimde puff olsun
Ahlak bekciliginden degil sahsen mide bulantisindan rahatsiz oldum..daha estetik biseyler koy icimiz acilsin
Anladim bu savunma mekanizmani simdi..ah kilolar...insanlarin yarasiyla dalga gececegine kendi derdine yan olurmu?
Ben senin yaranla ilgili biseymi yazdim.insan gibi sordum.cok iticisin..az ye belki midem o yuzden hazimsizlik yapiyodur.
Muckkk karsilikli merak etme ayrica bizi nerden taniyorsun ki oyle maneviyatsiz bir ahkam kesiyorsun hakkimizda neyse ya ahlakli profil fotonla mutluluklar ama saygisizlik yapma bida
iyi de gerçekten haklılar popo mu meme mi belli değil ,gözüme girecek ekrandan
yönetimden rica ediyorum bu ve bunun gibi insanları ,bu sitede istemiyorum.
ya da acilen uyarılmalarını istiyorum.
bunun gibi kişilere ,bu sitenin amacının anlatılaması gerek.
Ayrica bnm avatarida site yonetimi kaldırmış onlara burdan teessuflerimi iletiyorum...avatari kaldrinca ne degisiyo bi zahmet anlatrlarsa sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?