profil foto ma saldırı.

h e i d i

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2015
835
549
103
Ben nedense fake okdugunuzu dusundum. Bu kaniyada neidugu belirsiz(ahlaka dışı) profil fotografinizdan yoka cikarak vardim. Ayrica konu alakasiz yerde degilmi.

Konunuzdan önce profil fotonuz dikkat çekiyo

o profil ne beeee

profil ne is diye soruyor millet... ne is cidden?

PRofilinizdeki fotografin acayip cirkin oldugundan haberiniz varmI sitenin en cirkin profil fotosu

Profil resminizi cok aradinizmi?

gene ortalığı karıştırmak için biri gelmiş şunu acil kibleyelimde puff olsun

Ahlak bekciliginden degil sahsen mide bulantisindan rahatsiz oldum..daha estetik biseyler koy icimiz acilsin

Anladim bu savunma mekanizmani simdi..ah kilolar...insanlarin yarasiyla dalga gececegine kendi derdine yan olurmu?
Ben senin yaranla ilgili biseymi yazdim.insan gibi sordum.cok iticisin..az ye belki midem o yuzden hazimsizlik yapiyodur.

Muckkk karsilikli merak etme ayrica bizi nerden taniyorsun ki oyle maneviyatsiz bir ahkam kesiyorsun hakkimizda neyse ya ahlakli profil fotonla mutluluklar ama saygisizlik yapma bida

yönetimden rica ediyorum bu ve bunun gibi insanları ,bu sitede istemiyorum.

ya da acilen uyarılmalarını istiyorum.

bunun gibi kişilere ,bu sitenin amacının anlatılaması gerek.

dün açtığım bir konuda bana yapılan saldırılardır.yukarıdaki alıntılar.

O isler senin isteyip istememenle olmaz da zaten fotografin baskasina ait oldugu belli, sen de belki muziplik yapmak icin koymussundur, niye bu kadar tepki gordun acaba

Sizin istememenizle olsaydı bazı şeyler....
Her neyse dikkat çekici bir fotoğraf olduğu konusunda hemfikiriz, ama abartmaya gerek yok tabi. Bunun için konu açacağınıza kibleseydiniz daha şyi olurdu. Zira bu kapatılacak.
yönetimden rica ediyorum bu ve bunun gibi insanları ,bu sitede istemiyorum.

ya da acilen uyarılmalarını istiyorum.

bunun gibi kişilere ,bu sitenin amacının anlatılaması gerek.

haksızlar diyemicem yani, mübarek banu alkanı sollamış resim

herkesin kendi isteğine göre değil mi foto?neden bu kadar tepki?ha tamam abartıdır falanda ahlaksızlık ne alaka yani anlamadım?herşeyi neden ahlaka bağlıyoruz?

dünkü konunuzdan haberim yok ben pek profil resimlerine bakmam.ama şimdi o profildeki resim erkeğin bir cinsel organı görüntüsü olsaydı sanırım sizde eliştirmeden geçemezdiniz.siz öyle resim koymayı uygun görmüşseniz sizin zevkiniz.ne demişler zevkler ve renkler tartışılmaz

iyi de senin o konuda bu msjları yazanlar zaten banlanmıştı daha ne yapsın yönetim niye bu kadar abarttın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…