profil foto ma saldırı.

o foto bana ait değil.googleye iri memeler ,iri göğüsler ya da büyük memeler yazıp görsellerde aratırsanız bu fotoyu orada göreceksiniz.

benim de olabilirdi .sorun o değil.

beni anlayan mutlaka çıkacaktır.

Profil foto nuzı secerken google a iri memeler mi yazdınız? Gercekten merakımdan soruyorum.

Bende yeni görüyorum profili acaba böyle memeli hatun varmidir

ayrica da madem yorumlardan rahatsiz oldunuz o zaman bunu yonetime yazsaydiniz burda konu acmakla" arkadaslar o konuyu birakin burdan daha rahat yazin" demis olmuyor musunuz?

Ben beğendim

kadınlar zayıflasın

Reactions: s u
Amanin cidden mi yazmislar bunlari cok ilginc ya benim aklima bile gelmez

Kib.ledim çünkü üyeler hakkında yorum açmak yasak. Ayrıca " bunları burda istemiyorum " diye bir cümle kurmanızda şaşırtıcı. :)

yönetimden rica ediyorum bu ve bunun gibi insanları ,bu sitede istemiyorum.

ya da acilen uyarılmalarını istiyorum.

bunun gibi kişilere ,bu sitenin amacının anlatılaması gerek.
oyy sultanım başka bir arzunuz ...sizdekine teşhircilik denir ve bir kadının gerçek bir kadının buna alet olmasına imkan yoktur öptüm byeeee

Biri başkasının profil fotosunu beğenmez, öteki fotosunu beğenmeyeni beğenmez, gitsin bunlar istemiyorum der.

Oldu, dünya sizin babanızın çiftliğiydi, bi sizin fikriniz önemli.

Herkes birbirine saygılı olmayı öğrense keşke. Bende bazı fotoları beğenmiyorum, rabialar fln misal, ama beni ne ilgilendirir?

Hadsizlik diz boyu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…