- 23 Şubat 2015
- 154
- 44
- 48
- 37
ema nolur şunu yapma :))
kamu spotu mu bu yoksa evde oturup memlükleri büyütmeyin mesajı mı
Seninki de çok seksianlamıyorum fotografı herjkes ıstedıgı gıbı koyabılır..çokta eglencelı bı foto :)
Kadessa ve siz ömürsünüzbizi de kovmasa bari
kadiş kızaaam sitenin amacı ne ola ki? biri şunlara öğretsin demiş konu sahibibiz hep yanlış anladık siteyi bence
aynen kız hahahahSeninki de çok seksi
bu da böyle bir anımdır demiş ema
yok ben sana katılmıyorum canım mesela bak bu konuya yorum yapmış bir arkadaş var bikinili bir avatar mevcut neden ona demiyorumda buna diyorum teşhirciyi (bu arada ben de teşhirci dediğim için cevap veriyorum).. kelimenin kök anlamı ÖLÇÜ anlatabiliyorumdur eminim ölçü çok önemli ha çay daha önemli ben çay içmeye gidiyorum
çok değişik bir bakış açısına sahip olduğundan kolay kolay da kimse çözemez sanırımkk da anlamadığım iki kişi var ki ben limoncuyu çözmüş kadınım :))
biri ema :))
konuya bak patladı gitti, trend konularda zirveye oturacak kısa sürede
memelere özgürlük
bende dün düşündüm avatarını , neden değiştirdiki acaba dedim diAyrica bnm avatarida site yonetimi kaldırmış onlara burdan teessuflerimi iletiyorum...avatari kaldrinca ne degisiyo bi zahmet anlatrlarsa sevinirim
tez kovun bunları buradan nehir istemiyor
nehir hanım burada mı yiyeceksiniz kızları yoksa eve paket mi yapalım
Ayrica bnm avatarida site yonetimi kaldırmış onlara burdan teessuflerimi iletiyorum...avatari kaldrinca ne degisiyo bi zahmet anlatrlarsa sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?