profil foto ma saldırı.

eşim yemeğe geldi arkadaşlar.onun yemeğini vereyim.cevap vereceğim hepinize.

yanlış olmasın döneceğim.

Mesela ben şimdi otobüste yolculuk yapıyorum ki pencere kenarını istedim gelmiş şişman kadın pencere kenarımı istiyor neymiş beli ağrıyormuş tabi o kadar kilo alırsan evden dışarı çıkıp hergün yürüyüş yapmazsan ancak aklın yemek yapmak ve temizlikte olursa olacağı bu, kim bilir kaç doğum yaptı bende vermedim ,benimde belim ağrıyor dedim

zaten gereken yapılmış.banlanacaklar banlanmış.hatta sizde banlanmışsınız.eee?
tekrar bu konuyu açma sebebinizi çok merak ettim.

Reactions: s u

ema nolur şunu yapma :))

kamu spotu mu bu yoksa evde oturup memlükleri büyütmeyin mesajı mı

teşhircilik? o zaman her bikinili vb avatar sahiplerine de bu şekilde yorumlar mı dökülecek?

göz ardı etme butonu var arkadaşlar rahatsızsanız kullanınız.
yok ben sana katılmıyorum canım mesela bak bu konuya yorum yapmış bir arkadaş var bikinili bir avatar mevcut neden ona demiyorumda buna diyorum teşhirciyi (bu arada ben de teşhirci dediğim için cevap veriyorum).. kelimenin kök anlamı ÖLÇÜ anlatabiliyorumdur eminim ölçü çok önemli ha çay daha önemli ben çay içmeye gidiyorum

şimdi bu anlattığınız hikayenin bu konuyla ne bağlantısı alakası var

ne msj kaygısı taşıyor algılayamadım

Lakin bazen hastalıktanda kilolu olabiliyorlar arkadaşım kimsnein hayatını bilmeden kimseyi yargılamayalım.Ve kimsene olacağını bilmiyor o yüzden kilolu,zayıf,uzun yada kısa vsv vsss diye uzar gider vardır herşeyin bir sebebi .

anlamıyorum fotografı herjkes ıstedıgı gıbı koyabılır..çokta eglencelı bı foto :)

Reactions: s u
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…