Çok haklı bir yorum.kendisine sorsana bi sorun mu var resmin bi gidiyor bi geliyor diye
e yani muhabbeti kesmedilerse hala konuştuğu adam ise bu kişi,Çok haklı bir yorum.
Öyle ölmez füze atEngelliyor,sonra engeli kaldırıyor demek ki.
Devamı da vardı da kırmayayım diye söylemedimÖyle ölmez füze at
Herkese merhabalar.biriyle konuşuyordum.adamin watsup profil resmi bakıyorum bir gün duruyor diğer gün yok.bi iki gün geçiyor bakıyorum yine koymuş sonraki gün gene yok.bu ne anlama geliyor acaca bide yüzünün resmi yani.resim hep aynı yani.
Benim bir kuzen var böyle hep resim koyup sonra siliyor.Bir rahat durmuyo profili.Herkese merhabalar.biriyle konuşuyordum.adamin watsup profil resmi bakıyorum bir gün duruyor diğer gün yok.bi iki gün geçiyor bakıyorum yine koymuş sonraki gün gene yok.bu ne anlama geliyor acaca bide yüzünün resmi yani.resim hep aynı yani.
Herkese merhabalar.biriyle konuşuyordum.adamin watsup profil resmi bakıyorum bir gün duruyor diğer gün yok.bi iki gün geçiyor bakıyorum yine koymuş sonraki gün gene yok.bu ne anlama geliyor acaca bide yüzünün resmi yani.resim hep aynı yani.
Ama simdi yarım bırakmak olmaz..Devamı da vardı da kırmayayım diye söylemedim
Bence muhteşem girişimAma simdi yarım bırakmak olmaz..
Söz,çiş gibidir geldi mi tutamazsiniz.
O yüzden söyleyin hep birlikte gerçekleri anlayalım/rahatlayalim,konu sahibi de daha net anlamış olur
Dipnot: Sırf laf kalabalığı,sırf merakımdan bu girisim
Evet ama bı iş çeviriyor belki yalan soylerkendisine sorsana bi sorun mu var resmin bi gidiyor bi geliyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?