- 2 Eylül 2015
- 310
- 298
- 33
- Konu Sahibi homesweethome3
-
intikam ateşiyle yanıp tutuşuyo, gözlerinden intiksm fışkırıyoOoo bu cok sert
Dikkat et ama konu sahibi senden de intikam almak isteyebilir
AHAHAHA, şu forumda en çok güldüğüm yorum oldu bu.Ben de evliyim, profil fotoğrafım olarak Keanu Reeves in fotolarını koyuyorum, eşim hiç triplere girmedi valla. Acaba eşimi keanu nun fotolarıynan aldatıyor muyum?
Resmini tekrar ikimiz yaptı ama benimle konuşmuyo şuanda intikamı o alıyo
Kese kağıdı iyi fikirmiş..Allah aşkına bu ne ya? Nefes alırken de izin alıyor mu sizden? Kendi fotoğrafını koysa ne olacak ? kafasına kese kağıdı geçirin kimse görmesin.
Yeni okudum hikayenizi,konularımla haksızlık ettiysem çok özür dilerim ağlattınız beniSen benim sana yaptığım en son yorumu okumadın sanırım. Bi okusan belki içinde bi şükür duygusu oluşur arkadaşım
Oda öyle dedi sergilemek zorundamıyım seni dedi ama sonuç kaçınılmaz kavga ettik işteBenim eşimde benim fotomu koymaz ne faceye ne watsapa falan bütün erkek arkadaslarım görüyo,hepsi sana mı baksın der ve mantıklı da seven adam sevdiği kadını sakınır... Belki arkadaş listesinde huyunu suyunu bilmediği birileri var size karsı saçma şeyler düşünebilecek sapık derecesinde de olabilir hersey olabilir... Güneş güneeşşş abartma yaw nolurrr
bizim hesabımız ortak değil şifrelerimizide bilmiyoruz telefon şifrelerimiz aynıdır kurcalamayız pek bizimki böyle :)Bizim aramizda soze dokulmemis bir anlasma var. Fotografimiz kaldirilip tem kisilik fotograf konulmaz. Hesaplar ortaktir, sifrelerimiz aynidir. Ortak hesabi guncel olaylari takip icin kullaniriz. Ozel sorunu olan telefondan ulasir, telefondan ulasamayacak olan zaten anlatmasin hayatina dair hicbir seyi samimi degiliz demektir. Telefonlarimizda sifre yoktur, zaten birbirimizin telefonuyla oyun oynariz, hemcinslerimizin attigi mesajlara bakmiyoruz ozel sorunu vardir, dertlesiyordur vs diye.
Bizim iliskimizde sen ben yok, bizim ozel hayatimiz var. Dinamigi boyle en basindan beri. Siz de boyleyseniz ve degistirdiyse evet kizardim ben de.
Intikam almani gerektirecek bir durum yok aslinda. Kendini begenmistir fotografta ondan koymustur muhtemelen.bizim hesabımız ortak değil şifrelerimizide bilmiyoruz telefon şifrelerimiz aynıdır kurcalamayız pek bizimki böyle :)
Iyi senin kedinin fotosu var benim Fenerbahceli Alex'in fotosu var kocam da Gsli.Benim face imde kedimin fotosu var kocam boşasa yeridir tüü bana
Iyi senin kedinin fotosu var benim Fenerbahceli Alex'in fotosu var kocam da Gsli.
Benim cezam ne ola ki
Konu sahibi az adamin ipini çöz dönerse senindir donmezse zaten hic senin olmamıştır
Nasıl yani affettin mi bu hadsiz adamı? Sicilya mafyasına havale edip bacaklarını kırdırsaydın, bak bir daha yapıyor mu?Dalga geçmeyin arkadaşlar ikimizin resmini koymuştu kendi resmini tekrar koyması için baskı yaptım oda yanlış düşündürdüğü için özür diledi konuyu hallettik
Egitimini kendin mi verdin? MasallahDalga geçmeyin arkadaşlar ikimizin resmini koymuştu kendi resmini tekrar koyması için baskı yaptım oda yanlış düşündürdüğü için özür diledi konuyu hallettik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?