Profil resmini değiştiren nişanlı

bu kız gerçekse türk dizilerinden çıkma ya, çok eğlenceli
ben manitasına daha da hırslandığı anları bekliyorum. parçala kızım o herifi, ağzını burnunu kır!

Türk erkeği profil resmini sormadan değiştiremez, Türk erkeği trip absorbe eder, Türk erkeği karı dırdırına dayanmalıdır, Türk erkeği telefon başında uyuyamaz!
Yürüyün kızlar!

Ben de evliyim, profil fotoğrafım olarak Keanu Reeves in fotolarını koyuyorum, eşim hiç triplere girmedi valla. Acaba eşimi keanu nun fotolarıynan aldatıyor muyum?

Erkeklerin bir çoğu (eşim ve abilerim de dahil) profil fotoğraflarında yalnızlar. Çocuk olunca çocuklarıyla ya da çocuklarının fotoğraflarını koyuyorlar. Benim profil fotoğrafım da sadece kızım diğerinde kızım la ben varım. Bunda bu kadar büyütecek ne var anlamadım.
Evlilik için son bir adım kalmış böyle basit mevzularla birbirinizi yormayın. Öyle fotosunu değiştirdi, konuşurken uyuya kaldı gibi incir çekirdeğini doldurmayan olaylarla intikam almayı düşünüyorsun. Evlilik keşke bu kadar basit olsa.

Benim eşimde benim fotomu koymaz ne faceye ne watsapa falan bütün erkek arkadaslarım görüyo,hepsi sana mı baksın der ve mantıklı da seven adam sevdiği kadını sakınır... Belki arkadaş listesinde huyunu suyunu bilmediği birileri var size karsı saçma şeyler düşünebilecek sapık derecesinde de olabilir hersey olabilir... Güneş güneeşşş abartma yaw nolurrr

Oda öyle dedi sergilemek zorundamıyım seni dedi ama sonuç kaçınılmaz kavga ettik işte

Bizim aramizda soze dokulmemis bir anlasma var. Fotografimiz kaldirilip tek kisilik fotograf konulmaz. Hesaplar ortaktir, sifrelerimiz aynidir. Ortak hesabi guncel olaylari takip icin kullaniriz. Ozel sorunu olan telefondan ulasir, telefondan ulasamayacak olan zaten anlatmasin hayatina dair hicbir seyi samimi degiliz demektir. Telefonlarimizda sifre yoktur, zaten birbirimizin telefonuyla oyun oynariz, hemcinslerimizin attigi mesajlara bakmiyoruz ozel sorunu vardir, dertlesiyordur vs diye.
Bizim iliskimizde sen ben yok, bizim ozel hayatimiz var. Dinamigi boyle en basindan beri. Siz de boyleyseniz ve degistirdiyse evet kizardim ben de.

bizim hesabımız ortak değil şifrelerimizide bilmiyoruz telefon şifrelerimiz aynıdır kurcalamayız pek bizimki böyle :)

Benim face imde kedimin fotosu var kocam boşasa yeridir tüü bana
Iyi senin kedinin fotosu var benim Fenerbahceli Alex'in fotosu var kocam da Gsli.

Benim cezam ne ola ki

Konu sahibi az adamin ipini çöz dönerse senindir donmezse zaten hic senin olmamıştır

Dalga geçmeyin arkadaşlar ikimizin resmini koymuştu kendi resmini tekrar koyması için baskı yaptım oda yanlış düşündürdüğü için özür diledi konuyu hallettik

Dalga geçmeyin arkadaşlar ikimizin resmini koymuştu kendi resmini tekrar koyması için baskı yaptım oda yanlış düşündürdüğü için özür diledi konuyu hallettik
Nasıl yani affettin mi bu hadsiz adamı? Sicilya mafyasına havale edip bacaklarını kırdırsaydın, bak bir daha yapıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…