Profil resmini değiştiren nişanlı

adam ikinizin resmini kaldırmak istiyorsa kaldırsın zorla tuttuğunda tatmin mi olacaksınız? çok saçma geldi tavrınız zaten. bir de değiştirebilir miyim diye soruyormuş size :S daha nişanlıyken bu kadar bunaltmayın adamı

Bence çok saçma tavriniz sonuçta nisanlisiniz ama bu gobekten bagli olmak değil ki zaten sizin resminiz varmış bırakın arkadaşlarıyla olsun nolcak bole davranirsaniz nisanliniz bir sabreder iki sabreder sonra patlar benden soylemesi

Profil fotosunu değiştirirken sizden izin alması garip değil mi yaa?
Sonuçta nişanlınız bir birey istediği fotoyu koyabilir ne var bunda

Yani bunda ne var anlıyamadım
...kendi resmini koyması çok normal. ..canı istemiş koymuş...her zaman ikinizin oldugu bir profil resmi olacak diye bişey yok....bu kadar kuralcı olmayın.......nasıl bir adammış onuda anlıyamadım bir profil resmini için sizden izin alıyor...

E foto yokken nişanlı oldugunuz anlaşılamacakmi? Biraz serbest bırakın, yarın tersi olursa ne yapacaksınız? O sizin fotoğraf iniza giyiminize yada aile iliskinize Karışma hakkı veriyorsunuz. Fikrinizi soylemissiniz ama dert edip küsluk yada dır dır falan etmeyin, ileride yol şu elektrik olarak geri döner

Ne kadar dertsiz bir insansiniz ki boyle seyleri dert yapmissiniz. Nisanlinizin da sizden bir resim icin izin almasi da garip. Herhalde oda halinden memnun.

şu adamın telefonu falan var mı

arayacağım bir abla olarak nasihat vereceğim

yol yakınken kendine başka bir hayat çizsin

bunun için izin mi istiyor bir de

ben bunun için izin almamı isteyen birini yanıma yaklaştırmam o ayrı da

bunun için izin alan adama da adam demem

çocuklar bile bunun için izin almaz kimseden

Sizden izin mi istiyor fotograf değiştirmek için ? Tamam iyi bir evlilik tercihi yapamamış olabilirim ama seninki de yanlış bu pısırık adamla evlenilir mi zaten çocuğa yazık bi kendine gelsin ne demek fotoğraf koymak için izin yaa

Valla cıldırazammmm bu adam hala ayrılmadı mı senden????? Yahu ben bahtsız agzı var dili yok kimseyi bulamam sen gibi birine böyle adam nasıl katlanıyor bacım söyle sırrını valla nedir bu işin yolu yordamı..

Aaaaaa ! Çok ayıp ne demek profiline kendi fotoğrafını koyması ?
İnsan hiç kendi profiline kendi fotoğrafını koyar mı ?
Bence kızgın yağ dökün üstüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…