Profil resmini değiştiren nişanlı

Bence başka planları olabilir. Böylece ayrıldık imajı veriyor olabilir mi? Bu kadar önemsediğinze göre aklınızdan geçen bunlar olmalı??? Allah rızası için bir silkelenin ve kendinize gelin. Evleneceksiniz, nişanlısınız ama olgunluk düzeyiniz 16-17. Kırıcı olmak istemiyorum ama durumunuz bu.

Resmini tekrar ikimiz yaptı ama benimle konuşmuyo şuanda intikamı o alıyo

nişanlısı değil de karısı olsanız bile profiline seksi(yarı çıplak vs) fotoğraflarını koymadığı sürece hangi fotoğrafı koyduğuna karışamazsınız, karışmamalısınız.nişanlı olması onun da bir birey olduğu ve küçük bir çocuk veya evcil hayvan olmadığı gerçeğini değiştirmez.ayrıca bence siz evlenmemelisiniz, bunu sizinle dalga geçmek için söylemiyorum gerçekten ergen gibisiniz, evlilik için yeterince olgun değilsiniz.evlendiğinizde de böyle saçma sapan şeylerden kavga çıkaracaksınız ve sürekli kavga kavga...mutlu bir evliliğiniz olmayacak.nişanlınıza da acısam mı yoksa oh olsun hakediyor mu desem bilemedim doğrusu, size nasıl katlanıyor acaba.hala sizin gibi biriyle birlikte olmayı başarabildiğine göre sizi seviyor olmalı yani sırf profil fotoğrafını değiştirdi diye sizi sevmediğini düşünmeniz garip; sizinle hayatını birleştirmek istiyor olması sizi sevdiğini gösteriyor.

Ne oluyor yani kendi resmi olunca? Kızdıran ne sizi? Onu inanın anlamıyorum. Biz yıllardır beraberiz, bir tane resim paylaşmadık ikimizin olduğu. Ne gerek var ki yani eksikliğini hiç duymadık.
Bakın mesela bugün bütün gün konuşmadık şimdi konuşurken uyuyakaldı bu beni o kadar sinirlendiriyoki hemen intikam düşüncesi oluşuyo

Bakın mesela bugün bütün gün konuşmadık şimdi konuşurken uyuyakaldı bu beni o kadar sinirlendiriyoki hemen intikam düşüncesi oluşuyo
ohoo siz de her şeye sinirleniyorsunuz, her şey için intikam almak istiyorsunuz; evlendiğiniz zaman bu şekilde her şeyi sorun ederek evliliğinizi sorunsuz bir şekilde yürütebileceğinizi düşünüyor musunuz gerçekten?bence mümkün değil.

İstediğin oldu ama mutlu değilsin konu sahibi . Benim sosyal medya hesaplarımda genelde evli ya da nişanlı olsun erkeklerin yalnız resimleri var . Bu o kadar abartılacak bir şey değil . O resmi senin bunca kıskançlığına rağmen kaldırmasının bir nedeni vardır . Bunu sakince öğrenmek yerine nişanlını üzmeyi seçtin ki konuşmaması normali .

yazıldı mı bilmiyorum ama ben yaşınızı merak ettim. bu kadar basit şeyler için kendinizi ve sevdiğinizi üzmeye sorun etmeye değer mi? böyle yaparsanız ilerde çok yıpranırsınız.

Intikam olarak da
Tv , bilgisayar yasakla.
Odasindan cikma yasagi koy.
Aksam da süt icmesine izin vermezsin olur biter.

Hahaha sağlam güldüm bu iki yoruma. Evcilik oynandığı için son derece makul intikamlar kesinlikle katılıyorum.

Bence bunlar aynı kişi
Linda
Kübra
Lorena vardı birde hepsi arızalıydı
Samimi söylüyorum direkt aklıma Lorena ve Linda geldi. Hatta Linda daha da takıntılıydı.

yaşlarınızı sordum, cevap vermedin. ama eğer profilinde yazan 25, doğruysa.
seni inciten şeyleri intikam almaya çalışarak çözmeye çalışırsan, o ilişkiden bir bok olmaz affedersin ama.

ayrıca bugün senden profil fotoğrafını değiştirmek için izin isteyen birinin, yarın bu işten sıyrılıp erkek olduğunu hatırlamak için ya seni bırakacağını ya seni aldatacağını bilmelisin. ilk adım, hesap sormaktan vazgeçmelisin. ikinci adım, intikam duygunu yenmelisin.

ben 22 yaşındayım. 1 buçuk senelik evliyim. evlenebilecek ve bunu yürütebilecek seviyedeymişim. ama sen 25 yaşındaysan ve böyleysen, kusura bakma 40'ında olgunlaşırsın, o yaşta da zor evlenirsin. acilen değişmelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…