- 2 Eylül 2015
- 310
- 298
- 33
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Ooo bu cok serthardcore kezban çıktı bu.
burası kadınlar klubüydü, evlenmeye çalışan ezik çocuklar klubü değil sanırım.
ondan korkulurmuş ha. gelir bulur beni, profil fotomu değiştirir. belki hatta başlık açar benimle ilgili? abbooowwOoo bu cok sert
Dikkat et ama konu sahibi senden de intikam almak isteyebilir
Ahahahahaondan korkulurmuş ha. gelir bulur beni, profil fotomu değiştirir. belki hatta başlık açar benimle ilgili? abboooww
Değiştirdi fotoğrafını yine ikimiz yaptı ama benimle konuşmuyo şuan
Resmini tekrar ikimiz yaptı ama benimle konuşmuyo şuanda intikamı o alıyoBence başka planları olabilir. Böylece ayrıldık imajı veriyor olabilir mi? Bu kadar önemsediğinze göre aklınızdan geçen bunlar olmalı??? Allah rızası için bir silkelenin ve kendinize gelin. Evleneceksiniz, nişanlısınız ama olgunluk düzeyiniz 16-17. Kırıcı olmak istemiyorum ama durumunuz bu.
Resmini tekrar ikimiz yaptı ama benimle konuşmuyo şuanda intikamı o alıyo
Bakın mesela bugün bütün gün konuşmadık şimdi konuşurken uyuyakaldı bu beni o kadar sinirlendiriyoki hemen intikam düşüncesi oluşuyoNe oluyor yani kendi resmi olunca? Kızdıran ne sizi? Onu inanın anlamıyorum. Biz yıllardır beraberiz, bir tane resim paylaşmadık ikimizin olduğu. Ne gerek var ki yani eksikliğini hiç duymadık.
ohoo siz de her şeye sinirleniyorsunuz, her şey için intikam almak istiyorsunuz; evlendiğiniz zaman bu şekilde her şeyi sorun ederek evliliğinizi sorunsuz bir şekilde yürütebileceğinizi düşünüyor musunuz gerçekten?bence mümkün değil.Bakın mesela bugün bütün gün konuşmadık şimdi konuşurken uyuyakaldı bu beni o kadar sinirlendiriyoki hemen intikam düşüncesi oluşuyo
Bakın mesela bugün bütün gün konuşmadık şimdi konuşurken uyuyakaldı bu beni o kadar sinirlendiriyoki hemen intikam düşüncesi oluşuyo
Intikam olarak da
Tv , bilgisayar yasakla.
Odasindan cikma yasagi koy.
Aksam da süt icmesine izin vermezsin olur biter.
Hayır bence defterine 100 kere çok pişmanım bidaha foto kaldirmayacam yazsın. .
Konu Sahibi kontrol eder yaptiysa kırmızı murekkepli kalemle aferin yazar..
O da büyük sevincle arkadaşlarına gösterir
Baaaakin aferin aldım
Haftayada yakama kırmızı kurdele taktirirm desin
Samimi söylüyorum direkt aklıma Lorena ve Linda geldi. Hatta Linda daha da takıntılıydı.Bence bunlar aynı kişi
Linda
Kübra
Lorena vardı birde hepsi arızalıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?