Profil resmini değiştiren nişanlı

O kadar mı bunun daha fazlası olmadığına eminmisin

Intikam olarak da
Tv , bilgisayar yasakla.
Odasindan cikma yasagi koy.
Aksam da süt icmesine izin vermezsin olur biter.

Hayır bence defterine 100 kere çok pişmanım bidaha foto kaldirmayacam yazsın. .
Konu Sahibi kontrol eder yaptiysa kırmızı murekkepli kalemle aferin yazar..
O da büyük sevincle arkadaşlarına gösterir
Baaaakin aferin aldım
Haftayada yakama kırmızı kurdele taktirirm desin

Hayir bide bunlarin cocugu oluyor. Ya su mentalitede cocuga ne verebilirler!

Arkadaşlar o kadar kötü biri değilim sadece fazla kıskancım rahatsız oldum napim tepkimi nasıl göstereyim başka

Arkadaşım biz ne diyelim daha sana. Bak biz de tepki gösteriyoruz sana kabul ediyo musun? Hesap onun profil onun. Yani onun fotoğrafinin olmasi gaaayet doğal ve normal. Kıskançlık güzel sey ama bi sınırı olmalı. Sen abartiyosun. Hemde coook abartıyosun. Allah'ini seviyosan şu adamın azıcık kıymetini bil. Hala nasıl intikam alıcam diyosun.

Al sana intikam fikirleri. Facebooktan engelle. Profiline dekolteli fotoğraf koy. Kapak fotoğrafını okkalı bi laf sokustur. Whatsapp durumunda say söv.

Herşeye izin almıyor 4 aydır heryerde aynı resmimiz olduğu için sanırım söyleme gereği duydu bianda görsem kızıcağımı biliyo çünkü,şimdide kızdım bişey değişmedi gerçi çünkü baştan hayır dedim sonradan soruyu değiştirip sordu uyanık bende ekle tabiki dedim nerden bileyim heryerden değişeceğini

Tabiki sadece kendi resmini koysun canım hem nişanlınin hesabında arkadaşları vardır seni göstermek istemiyordur hem bu kadar sıkılmaya gelmez erkek milleti bak çok ta gevşek bırakma tabi

Yani sizinle evlenmek istemesi, hayatının geri kalanını sizle geçirmek istemesi sevgi göstergesi değil profil fotoğrafı değiştirmesi sevgiyi belirliyo öyle mi? Bence bunun intikamini çok fena almalisin hemen nişanı at rahatlasin çocuk

Bu fikri tuttum
Bu sefer de arkadaslarina gosterdi diye sorun yapar konu sahibi.
Sebep cok nasilsa

Bu fikri tuttum
Bu sefer de arkadaslarina gosterdi diye sorun yapar konu sahibi.
Sebep cok nasilsa

Hmm o açıdan bakmadım ben
Olabilir bak saplantılı düşüncelerim yok hep bu yüzden kaybediyorum
Kahretsin !

Yorumlara çok güldüm:)))) ben olsam birlikte koydurmam profil fotosu evlenene kadar , nazar falan değer

Öyle alışmasaydınız bugün değiştirdi diye üzülmezdiniz. Şart koşmak nedir ya. İzin alması da saçma yani. Bak canım en yakın arkadaşım kocasını öyle bi sıkıştırıyodu ki adam artık ota b*ka izin alıyodu. Bugün öğrendik ki gizliden face açmış.Bu olası bi durum. Bilgin olsun. Sıkma adamı. Takma da.

Bide nazar değse nolur acaba bu ilişki:))) whatsapa hiç girmiyo şuan facebook a girip duruyo beğenilerine bakıyo tabi egosu tatmin olmuştur

Şimdi nişanlınız size fotoğrafı paylaşıcam dedi siz tamam dediniz .Ama o profili değiştirdi .

Bence evlendikten sonra daha çok konu açacaksınız siz konu sahibi .

İlk önce profil resmini değiştirebilirmiyim dedi bende hayır dedim aradan bi saat geçti foto ekleyebilirmiyim dedi o kadar uyanıkki soruyu değiştirdi bende tabiki dedim sıcakkanlı bi şekilde öyle eklicek sandım heryerin profili değişti bi anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…