Tatlı Tarifi Profiterollü & Antep Fıstıklı Yaş Pastam ( Beni Büyüten Pınar Süt Sponsorluğunda =) )

ayy canım , niye zahmet ettin bu kadar şeye, çok yorulmuşsundur da, ne gereği vardı şimdi

şaka tabiki elleirne sağlık. harika görünüyor

Valla üşenmedim,girdim mutfağa profiterollerimi,kremasını ve çikolata sosunu yaptım..Profiterollerin soğumasını bekliyorum
Pandispanya hamurun nerede diye sorarsanız onu yapmadım Üşenmezsem onuda yapıp pastayı tamamlayacagım ama bunaldım,sıkıldım dışarı çıkiyim hava aliyim biraz
Görüşürüz...

ayy canım , niye zahmet ettin bu kadar şeye, çok yorulmuşsundur da, ne gereği vardı şimdi

şaka tabiki elleirne sağlık. harika görünüyor

teşekkür ederim

ayy harika
ellerinize sağlık
pasta olarak görürüz inşallah

ellerine saglik basarilar dilerim

çok teşekkür ederim

çok zahmetli olmuş..ellerinize sağlık sizin gibi emek ve görüntü açısından başka biri daha olmazsa..oyum size olacak ... eğer başka biri daha olursa seçim yapmakta zorlanacağım sanırım...

ellerinize sağlık yarışmada başarılar dilerim ancak küçük bi eleştiri yapacam resimlerin üzerine yazmak yerine altlarına yazsanız açıklamaları daha güzel olur diye düşünüyorum naçizane fikrim

Dışarda tıka basa yemiş ve doymuşum ama olsada yesek dedim görünce..
Ama ben sadece üstündeki topları istiyorum kekini başkaları yesin
Ellerine sağlık

ellerine sağlık canım cok güzel ve değişik olmuş, pastanın son halini gördüğümdeki yüz ifadem aynen böyle

Son düzenleme:
Dışarda tıka basa yemiş ve doymuşum ama olsada yesek dedim görünce..
Ama ben sadece üstündeki topları istiyorum kekini başkaları yesin
Ellerine sağlık

:)) Kız gel ben üzerindeki topları yaptım hemencik Beraber yiyelim valla kekini yapmadım üşendim ne yalan söyliyim
Çok güzel oldu valla,profiterol tarifi tam tamıma süper tuttu tavsiye ederim herkese

:)) Kız gel ben üzerindeki topları yaptım hemencik Beraber yiyelim valla kekini yapmadım üşendim ne yalan söyliyim
Çok güzel oldu valla,profiterol tarifi tam tamıma süper tuttu tavsiye ederim herkese

e niye katılmadın yarışmaya o zaman:44:

e niye katılmadın yarışmaya o zaman:44:

Aklımda bir iki tarif vardı aslında ama paylaşılan tariflere benziyor az çok..Yaptığım profiterol ise arkadaşımızın paylaştığı tarif.Bu kadar pasta tarifine bakıpta yapmamak olmazdı valla canım çekti girdim mutfağa yaptım..Ama kekini yapmadım maksat nefsim körelsin Çok güzel oldu ama
Bunca güzel tarif arasında benim profiterolümün şansı olmazdı .. Siz yapın ben izleyin sonra dayanamayıp yapiyim

Gözdecim canım çok güzel olmuş , ellerine sağlık kuzum .

Profiterolle zaten bayılırım birde pasta ile birleşinceeee

Gecenin bu saatinde gidip mutfakta bana fıstıklı çikolata yedirten bir sunum olmuş , ellerine sağlık , başarılar canım .

Ellerinize sağlık çok nefis görünüyorYarışmada başarılar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…