waooawwww süper otesi olmuş çok beğendim ama ben hepsini herkesi beğendim ya
enaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bayıldımm istiyorum bu pastadan yapayım bari aynından eve yiyelim
çok zahmetli olmuş..ellerinize sağlıksizin gibi emek ve görüntü açısından başka biri daha olmazsa..oyum size olacak ... eğer başka biri daha olursa seçim yapmakta zorlanacağım sanırım...
ellerinize sağlık yarışmada başarılar dilerim ancak küçük bi eleştiri yapacam resimlerin üzerine yazmak yerine altlarına yazsanız açıklamaları daha güzel olur diye düşünüyorum naçizane fikrim
Dışarda tıka basa yemiş ve doymuşum ama olsada yesek dedim görünce..
Ama ben sadece üstündeki topları istiyorum kekini başkaları yesin
Ellerine sağlık
ellerine sağlık canım cok güzel ve değişik olmuş, pastanın son halini gördüğümdeki yüz ifadem aynen böyle
:)) Kız gel ben üzerindeki topları yaptım hemencikBeraber yiyelim valla kekini yapmadım üşendim ne yalan söyliyim
Çok güzel oldu valla,profiterol tarifi tam tamıma süper tuttu tavsiye ederim herkese
Gözdecim canım çok güzel olmuş , ellerine sağlık kuzum .
Profiterolle zaten bayılırım birde pasta ile birleşinceeee
Gecenin bu saatinde gidip mutfakta bana fıstıklı çikolata yedirten bir sunum olmuş , ellerine sağlık , başarılar canım .
Ellerinize sağlık çok nefis görünüyorYarışmada başarılar dilerim
anam bu nene satafatli pasta bu boyle ellerine saglik canim
Ellerine sağlık kuzum yarışmada başarılar
Muhteşem görünüyor başarılar dilerimm :)
ellerinee sağlıkk
yarışmada başarılar
:)) Kız gel ben üzerindeki topları yaptım hemencikBeraber yiyelim valla kekini yapmadım üşendim ne yalan söyliyim
Çok güzel oldu valla,profiterol tarifi tam tamıma süper tuttu tavsiye ederim herkese
ne kadar yenirse yensin pastaya hayır denilemez bencede
profiterollerimin yeri apayrı zaten
hiçbir şeye değişmem
Ama bu of yani fıstıklı ve profiterollü of ki of. Ellerine sağlık
sağolasın ablam
hadi sıra sende çatlayacağım artık
çatlaada patlaaa
çatladım patladım tamam hadi artık
yapta görelim
1. etap bugün başladı hayatım:))
bikaç gün sonra yayınlarım nasipse:)
anlaşıldı daha çok bekleyeceğiz
hadi kolay gelsin
Kimbilir belki yarın belki yarından da yakın
öpüyorum seni canım,tekrar başarılar
canım
ellerine sağlık çok çok güzel görünüyor eminim lezzeti de bir okadar güzeldir...
çok emek vermişsin belli...
profiterol başlı başına zordur yapımı, o kıvamı tutturmak bi marfiettir...sen üstelik yaş pastayla bir araya getirip resmen bir görsel şölen hazırlamışsın...
çok güzel olmuş tatlım...inşallah birinci olursun...öpüyorummm
Tek kelimeyle mükemmel
Eminim lezzeti nefistir, pastadan tatmayi cok isterdim
Canım benim, gerçekten çok zahmetli ve bir o kadar da lezzetli görünüyor pastan. Ellerine, kollarına sağlık, yiyenlere de afiyet olsun. :))) Yarışmada başarılar dilerim.
Ben de profiterole bayılırım, bu aralar ev ahalisinin tatlı krizi var zaten, her gün bana tatlı yaptırıyorlar.Bugün de ben bir sürpriz yapayım onlara ve senin tarifi yapayım. Tekrar ellerine sağlık canım benim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?