Tatlı Tarifi Profiterollü & Antep Fıstıklı Yaş Pastam ( Beni Büyüten Pınar Süt Sponsorluğunda =) )

Bende de bir tarif vardı ama sen şimdi pofuduk pofuduk oldu deyince , bende bunu deneceğim bundan sonra .İçinin boş olması çok önemli çünkü hamurda

Seninde tekrar ellerine sağlık ahretim

Bende de bir tarif vardı ama sen şimdi pofuduk pofuduk oldu deyince , bende bunu deneceğim bundan sonra .İçinin boş olması çok önemli çünkü hamurda

teşekkür ederim ahretim..beğenmene sevindim..
ya inanamazsın kesin dene, o toplar nasıl puf gibi oluyor bi görsen, pinpon topu varya aynı o gibi :) sanki iğne batırsan pıst diye sönecek gibi :)
gözdeninde dediği gibi yumurtaları tek tek kırmak lazım, birini yedirip sonra ikinciyi ardından üçüncüyü kırmak lazım...birde çok sert karıştırmadan hafifçe yedirmek lazım..yumurta sayesinde kabarıyor çünkü..

eveeeeeettt bu sunumun yeri bencede burası olmalıydı
tekrar teşekkür ederim

tabiki artık bu tarifi deneyeceksin ablacım
başka yolu yok
evi basarım

evet en önemli püf nokta o yumurtaları teker teker kırıp her birini en az 5-6 dk yedirmek
yoksa kabarmıyor dediğin gibi

Ben bu pastaya bayıldıım...
Ellerinize sağlık, çok güzel görünüyor.
Ağzım sulandı ama resmen

oyyy deme öyle ya
içim sızladı valla
yapta ye bak yazdım tek tek
teşekkür ederim yorumun içinde

Aldım tarifi kaçırmıyım bu şaheseri dedim
Anacığıma gidince yapayım inşallah.
Burda yapsam bir başıma on günde bitmez de

ellerine saglık eminim ki çok şezzetli olmus ama resimler cok kaliteli, yapım asamalarını tek tek yazmışsın resimlerin ustune, anlatımına bayıldım kız seni alan yasadı :) yarısmada ve mutfak hayatında basarılar diliyorum :)

Ayy bayıldm bu yoruma :):):):)
Beni alacak olana söyleyeyim bakaym o ne dusunuyor haha :):)
Çok teşekkur ederim yorum icin
bu hafta çok sevdigim bir arkadasımı davet edicem eve onada bu pastadan hazırlıcam ne zamandır profiterol sözüm vardı pastayla birlikte yapınca inşallah begenir :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…