- 18 Ekim 2025
- 23
- 3
- 1
- 30
- Konu Sahibi eylullllllllllll
-
Benim ilk 1.20 ydi hamilelik yoktu ama kanama olduğu için bebek varsa tutunur yoksa adet olursun bıraktığın zaman demişti. 4 gün sonra baktırdığımda 69 çıkmıştı betam. 16 haftalık oldum ama hala progestan kullanıyorumProgestan kullanıpta gebeliği devam eden varmı dün kan testi yaptım kanamamdan dolayı betam 78 çıktı ve doktorum kullan bunu dedikten sonra 1 hafta sonra tekrar gel dedi ultrasonda keseyi göremedi erken diye belki o zamn görücek bnm gşbi olupta hamileliğini güzel geçiren varmı
Ay çok iyi ya Rabbim sana bağışlasın bende şimdi progestan kullanıyorum sabah kullanmaya başladım kanama vs yok şuan inşallah benmkise tutunurBenim ilk 1.20 ydi hamilelik yoktu ama kanama olduğu için bebek varsa tutunur yoksa adet olursun bıraktığın zaman demişti. 4 gün sonra baktırdığımda 69 çıkmıştı betam. 16 haftalık oldum ama hala progestan kullanıyorumkeseyi ben 4 haftalıkken görmüştüm. Şu an çok şükür sağlıklı ilerliyor
Evet ben de kullanıyorum hala. Fitil olarak. Bir sorun yok. İlacı kullanın o iyi gelecektir. Bebeğin tutunmasını sağlıyorProgestan kullanıpta gebeliği devam eden varmı dün kan testi yaptım kanamamdan dolayı betam 78 çıktı ve doktorum kullan bunu dedikten sonra 1 hafta sonra tekrar gel dedi ultrasonda keseyi göremedi erken diye belki o zamn görücek bnm gşbi olupta hamileliğini güzel geçiren varmı
Çok iyi peki progestan kullanımı sonrası kanama oldumu hiçEvet ben de kullanıyorum hala. Fitil olarak. Bir sorun yok. İlacı kullanın o iyi gelecektir. Bebeğin tutunmasını sağlıyor
Çok şükür olmadı ama kanaması devam edip sağlıklı gebelik geçirenler de olabiliyor. Siz doktorunuzun dediklerine güvenin. Kanamanız mı var?Çok iyi peki progestan kullanımı sonrası kanama oldumu hiç
Teşekkür ederim şuan yok ama sanki bişeyler geliyor gibi bi his var gidip bakıyorum yok fitilden kaynaklı sanırsamÇok şükür olmadı ama kanaması devam edip sağlıklı gebelik geçirenler de olabiliyor. Siz doktorunuzun dediklerine güvenin. Kanamanız mı var?
Evet evet arkadaşım korkma içini ferah tutTeşekkür ederim şuan yok ama sanki bişeyler geliyor gibi bi his var gidip bakıyorum yok fitilden kaynaklı sanırsam
Allah razı olsun çok teşekkür ederim size içimi ferahlattınızEvet evet arkadaşım korkma içini ferah tutBen de sırf bakmak için tuvalete giderdim tuvaletim yokken. Biraz psikolojik. Korkudan dolayı oluyor. Zamanla geçecek inşallah merak etme. Allah sana bağışlasın
Ne demek canım benimAllah razı olsun çok teşekkür ederim size içimi ferahlattınız
Ayyy Allahım bağışlasın sağ salim kucağınıza alın inşaAllahNe demek canım benimBen de çok korktum başta 5.haftada kanamam oldu. Şimdi çok şükür 13.haftadayız. Kızım olacak
Amiinn hamilelerin duası kabul olurmuş. İnşallah Allah size de nasip eder bir melekAyyy Allahım bağışlasın sağ salim kucağınıza alın inşaAllahBende kızım olsun istiyorum Allahım nasip et
Amiinn hamilelerin duası kabul olurmuş. İnşallah Allah size de nasip eder bir melek
Fitili ne zaman kullanmaya başladınızAllah razı olsun lavaboya gitim az önce çok küçük kırmızı bişey geldi pıhtı gibi ama doktor kanaman olursa gel demişti sıkıntımı acaba ya peçeteyle silince heldi
Doktorunuza ulaşma durumunuz var mı? Numarası varsa arasanız. Benim de hafta sonu olmuştu hemen aramıştım ona göre hareket ettikAllah razı olsun lavaboya gitim az önce çok küçük kırmızı bişey geldi pıhtı gibi ama doktor kanaman olursa gel demişti sıkıntımı acaba ya peçeteyle silince heldi
Maalesef numarası yokDoktorunuza ulaşma durumunuz var mı? Numarası varsa arasanız. Benim de hafta sonu olmuştu hemen aramıştım ona göre hareket ettik
Çünkü ilk defa doktora gittik dün acile oda özeldiDoktorunuza ulaşma durumunuz var mı? Numarası varsa arasanız. Benim de hafta sonu olmuştu hemen aramıştım ona göre hareket ettik
Gitmenizde fayda var ne olur ne olmazÇünkü ilk defa doktora gittik dün acile oda özeldi
Tek o geldi şimdi bişey yok evet haklısınız ama doktorum bugun yokturGitmenizde fayda var ne olur ne olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?