- 24 Nisan 2019
- 233
- 208
- 103
- Konu Sahibi eylullllllllllll
-
Devam etme durumuna göre bakın madem. İlacı ne kadar kullandınız daha? İlk ilacın etki etmesi biraz zaman alır yine deTek o geldi şimdi bişey yok evet haklısınız ama doktorum bugun yoktur
Dün gece 2 de iğne yaptılar progestan sonra sabah ve öğlen fitili kullamdımDevam etme durumuna göre bakın madem. İlacı ne kadar kullandınız daha? İlk ilacın etki etmesi biraz zaman alır yine de
İnşallah sana bağışlar güzel AllahımDün gece 2 de iğne yaptılar progestan sonra sabah ve öğlen fitili kullamdım
İnşaAllah inşallah Allah razı olsun teşekkürlerİnşallah sana bağışlar güzel Allahımİyi düşün haberleşelim
Durumunuz ne oldu bende ultrasona göre 7 haftalık hamıleyım bugün peçeteye kahverengi bir leke geldi doktora gittim bana hep hap yazdı hemde iğneProgestan kullanıpta gebeliği devam eden varmı dün kan testi yaptım kanamamdan dolayı betam 78 çıktı ve doktorum kullan bunu dedikten sonra 1 hafta sonra tekrar gel dedi ultrasonda keseyi göremedi erken diye belki o zamn görücek bnm gşbi olupta hamileliğini güzel geçiren varmı
Siz neden eczaneden almıyorsunuz reçetesiz alınabilirBana progestan fitili gönderecek olan varmı kargo ücretini ve ilaç parasını karşılarım
Alınabiliyor mu öyleyse alırım o zaman bilmiyordum reçetesiz alındığını doktorum 1 hafta eğitimde olduğu için bu şekilde aklıma geldiSiz neden eczaneden almıyorsunuz reçetesiz alınabilir
Benimde bir sonraki adete 3 gün kala 50 çıktı ve o gün kanamalarım lekelerim başladı. 5. Gün hala devam ediyor beta sağlıklı ilerliyordu en son kese oluşumu da gözüktü sadece dupbaston kullanıyorum ama bu leke kanama o kadar moralimi bozdu kiBenim ilk 1.20 ydi hamilelik yoktu ama kanama olduğu için bebek varsa tutunur yoksa adet olursun bıraktığın zaman demişti. 4 gün sonra baktırdığımda 69 çıkmıştı betam. 16 haftalık oldum ama hala progestan kullanıyorumkeseyi ben 4 haftalıkken görmüştüm. Şu an çok şükür sağlıklı ilerliyor
Benimde bir sonraki adete 3 gün kala 50 çıktı ve o gün kanamalarım lekelerim başladı. 5. Gün hala devam ediyor beta sağlıklı ilerliyordu en son kese oluşumu da gözüktü sadece dupbaston kullanıyorum ama bu leke kanama o kadar moralimi bozdu ki
4+5 ama leke ve kan hala görüyorumNe güzel şuan kaçıncı haftadasınız
4+5 ama leke ve kan hala görüyorum
İnşallah ah ah kaygılarımızStres yapma canım verdiği ilacı kullan iş yapma bol bol uzan dinlen sağlıcakla kucağına alırsın inş.
Bitmez şimdiden başladı tasalanmak analık böyle bişey demekki hep diken üstündeyizİnşallah ah ah kaygılarımız
Gerçekten ya Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallahBitmez şimdiden başladı tasalanmak analık böyle bişey demekki hep diken üstündeyiz
kuzum bende 5.haftada kanama yaşadım fitil ve iğne vermişti doktorum. İğneyi 5 gün kullandım fitili sabah akşam 1 ay boyunca kullandım. Kanamam 2. günde kesilmişti zaten ama doktorum riskli olduğu için devam et demişti. Şuan 13+3 teyim bir sorun yok çok şükür. Sende doktorun dediklerine uyarak kullan ve lütfen dinlen bu süreçte en iyi tedavi dinlenmek ve stres yapmamak :)Progestan kullanıpta gebeliği devam eden varmı dün kan testi yaptım kanamamdan dolayı betam 78 çıktı ve doktorum kullan bunu dedikten sonra 1 hafta sonra tekrar gel dedi ultrasonda keseyi göremedi erken diye belki o zamn görücek bnm gşbi olupta hamileliğini güzel geçiren varmı
Çok teşekkür ederim kullanıyorum bende devam ediyorum ama henüz kesemiz görünmedi sizde sağlıcakla alın kucağınıza inşallahkuzum bende 5.haftada kanama yaşadım fitil ve iğne vermişti doktorum. İğneyi 5 gün kullandım fitili sabah akşam 1 ay boyunca kullandım. Kanamam 2. günde kesilmişti zaten ama doktorum riskli olduğu için devam et demişti. Şuan 13+3 teyim bir sorun yok çok şükür. Sende doktorun dediklerine uyarak kullan ve lütfen dinlen bu süreçte en iyi tedavi dinlenmek ve stres yapmamak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?