Merhaba,
Ben hamile kalmaya çalışıyorum.Ama progestanı ürettim yani o firmada üretimde çalışırken öğrendiğimde öyle idi.Hatta vajinadan diye biliyorum.Ama en önemlisi hamileliğinin ilk 3 ayı maydanoz kesinlikle yememekmiş.Düşük yaparmış.Geçmiş olsun.Allah yardım etsin.
canım bn günde 3 defa alıyodum.sabah öğle akşam.tabi oruç tutuyodum.ondan doktor sahurda 2,akşamda 1 tane almamı sölemişti.malesef ilk aşılamamdı tutmadı...........sen demi aşılama...??
hayır canım ben aşılama olmuştum.aşılamadan sonra bebek olursa eğer rahme tutunsun bebek düşmesin diye aldım.ok??????????????
Arkadaşa aynen katılıyorum ben de eczacıyım yinede doktorunu aramaktan çekinme, hiç ulaşamayacaksan, eczanede varsa reçeteye bir daha baksınlar doz ayarlamasına doktorun karar verir..canım her hamilelikte farklı aslında. ben de hamlileliğin ilk üç ayında düşük tehlikesi nedeniyle kullandım, başlangıçta 6 saatte bir 2 şer adet, sonra doktorum duruma göre doz ayarlaması yaptı azalttı. Bence doktoruna sormalısın, eczacı sana günde 4 adet dediyse doktorun reçeteye öyle yazmış olmalı. yine de kafanda soru işareti kalmasın, doktoruna sormaktan çekinme bence.
sağlıklı günler dilerim
kızlar 8 haftalık hamileyim dün birden kanamam geldi hemen dr gittim bana progestan dye 100mg bir ilaç verdi günde ne kadar kullanılması gerektiğini söylemedi eczacı üzerine günde 4 defa 1'er yazmış bana çok fazla gibi göründü bu ilacı kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum.içmelimiyim
hayır canım ben aşılama olmuştum.aşılamadan sonra bebek olursa eğer rahme tutunsun bebek düşmesin diye aldım.ok??????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?