12 haftalık hamıleyım ve gecen hafta dusuk tehlıkem yuzunden progestana basladım.ılaca basladıgım gunden ıtıbaren halsızlık ve bagırsak sorunum olustu yanı ıshal gıbıyım.benm gıbı bu sorunlarla karsılasan varmı.
Canim merhabs,benimde icerde kanama vardi dr 3 ogun kullanmami soyledi.ama ihmale gelecek birsey degil.bence biran evvel dr gitmelisin.ve bol su ic.dinlen hic is yapmaBen vanin baskale ilcesinde oturuyorum esim askeri personel ve 5 haftalik hamileyim hastaneye gidemiyorum teror yuzunden iki gundur kahverengi leke geldi ama az az geliyor birkere dusuk yaptim ve dusukten sonra bana igne vuruldu birdahaki hamilelikte korumasi icin lekeden sonra korkmaya basladim folikasit ve progestan kullaniyorum kendimce zaten esimle kan uyusmazligimiz var dusuk tehlikemde var buyuzden doktora danismadan iciyorum bi sorun olmaz umarim degilmi kizlar.
Bende ihmal etmek istemem esimde korkuyo ama uzmancavus oldugu icin yollar biraz tehlikeli lekemin geldigi gun gidecektik patlama oldu gidemedik 3gundur yatiyorum mecbur kaldikca ayaga kalkiyorum progestanin faydasini umarim gorurum gunde iki kere iciyorum ama ben canim.Canim merhabs,benimde icerde kanama vardi dr 3 ogun kullanmami soyledi.ama ihmale gelecek birsey degil.bence biran evvel dr gitmelisin.ve bol su ic.dinlen hic is yapma
Bende ihmal etmek istemem esimde korkuyo ama uzmancavus oldugu icin yollar biraz tehlikeli lekemin geldigi gun gidecektik patlama oldu gidemedik 3gundur yatiyorum mecbur kaldikca ayaga kalkiyorum progestanin faydasini umarim gorurum gunde iki kere iciyorum ama ben canim.
dr telefonla görüşme imkanın yokmu bence bir görüş yada ailenin yanına git çünkü kan uyuşmazlıgı yuzunden iğnede olman gerekli diye biliyorum[/QUOTE
canim nasil oldun .merak ettim.Bende ihmal etmek istemem esimde korkuyo ama uzmancavus oldugu icin yollar biraz tehlikeli lekemin geldigi gun gidecektik patlama oldu gidemedik 3gundur yatiyorum mecbur kaldikca ayaga kalkiyorum progestanin faydasini umarim gorurum gunde iki kere iciyorum ama ben canim.
Hayirlisi olsun balim ya bende bikere dusuk yaptim cok zararli bos gebelikte canim ya allah sanada yardim etsin o kese dolar insallah dua et.Ne demek canim bn seni cok iyi anliyorum.bizde bingolde gorevdeyiz.cok sevindim senin adina. hayirli bir gebelik gecirmeni dilerim canim.benimde sikintim cok bos gebelik diyorlar.ama hem beta yukseliyor hem de kesem buyuyor.ama bebek yok.bakalim bir hafta sonra geri gidecem.
Amin canim inşaallah.sende kalp atislarini hemen duyarsin inşaallahHayirlisi olsun balim ya bende bikere dusuk yaptim cok zararli bos gebelikte canim ya allah sanada yardim etsin o kese dolar insallah dua et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?