progestan hapı

ALEYA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2008
124
0
96
43
Bursa
12 haftalık hamıleyım ve gecen hafta dusuk tehlıkem yuzunden progestana basladım.ılaca basladıgım gunden ıtıbaren halsızlık ve bagırsak sorunum olustu yanı ıshal gıbıyım.benm gıbı bu sorunlarla karsılasan varmı.

Canim bu hapi genelde gebeliğin erken dönemlerinde hemen hemen tüm gebeler kullanir bende kullandim hatta düşük tehlikem falanda yoktu ama her ihtimale karşi kullan dedi yani seni ishal yapsa bile bisorun olmaz korkma hatta iyi bile olur ishal olman çünkü kabiz olmada mazallahhh.

bana tansiyon sorunu yapmıştı, başdönmesi oluyodu çok tansiyonum düşünce..
dr um olabilir demişti, merak etme...

benimde 9hafatalıkken düşük tehlikem olmuştu çok şiddetli kanamam oldu doktorum banada progestan verdi ve 22 haftalık oldum hala kullanıyorum ama ben vajinadan kullanıyorum fitil gibi yani.daha etkili oluyormuş rahmi sıkılastırıyormuş.endişe etme kullan canım ama ishal olayını doktoruna danış istersen.

progestan bendede mıde ve bagırsak sorunu yaptı..hapı bırakır bırakmaz sorunlarım bitti cok şüküğr..öyle kı her yedıgımı kusar olmustum ..serumla beslenıyorum bu yuzden..şimdi rahatım..düşük tehlıkemde yok gıbı..ılk baslarda kanamalarım olmustu..şimdi sorun yok cok şükür..

ben de dün başladım progestana kahverngi lekelenmelerim oldu birkaç kez bu yüzden doktor günde 2 kez kullanmamı söyledi

merhaba bende hamileyken progestan kullanıyordum ben günde 6 tane içiyordum bende çok fazla baş dönmesi ve halsizlik yapıyordu zaten prospektüsünde yan etkileri yazıyor normal yani bu tür etkileri olması endişelenme sen günde kaç tane içiyorsun

tşkle yorumlarınz ıcın ılk gunler 6 tae ıctım sonra kahverengı lekelemem bıtınce 3 e ındırdık sanırım bunyemde alısmaya basladı ılaca arasıra halsızlıgımn harıcınde daha ıyıyım.sımdı tek derdım yemekleden sonra gaz sorunum hele bıde aksam yemegını gec yedımmı yada bırazfazla kacrdımmı tamam.cıkartana kadar rahat edemıyom.cok guzel bırdygu hamılelık ama cokda zormus.ALLAH hayırlısını nasıp etsın herkese.

merhabalar
15. haftamın içindeyim.. Hamileliğimin ilk dönemlerinde doktorumun önerisiyle progestan kullandım.
Sanıyorum haftasonu çok yoruldum ve klimalar yüzünden biraz üşüttüm şu an iş yerindeyim malesef uzanamiyorum ve karnım ağrıyor sizce tekrar progestan alsam mi?

Ben vanin baskale ilcesinde oturuyorum esim askeri personel ve 5 haftalik hamileyim hastaneye gidemiyorum teror yuzunden iki gundur kahverengi leke geldi ama az az geliyor birkere dusuk yaptim ve dusukten sonra bana igne vuruldu birdahaki hamilelikte korumasi icin lekeden sonra korkmaya basladim folikasit ve progestan kullaniyorum kendimce zaten esimle kan uyusmazligimiz var dusuk tehlikemde var buyuzden doktora danismadan iciyorum bi sorun olmaz umarim degilmi kizlar.

Canim merhabs,benimde icerde kanama vardi dr 3 ogun kullanmami soyledi.ama ihmale gelecek birsey degil.bence biran evvel dr gitmelisin.ve bol su ic.dinlen hic is yapma

Canim merhabs,benimde icerde kanama vardi dr 3 ogun kullanmami soyledi.ama ihmale gelecek birsey degil.bence biran evvel dr gitmelisin.ve bol su ic.dinlen hic is yapma
Bende ihmal etmek istemem esimde korkuyo ama uzmancavus oldugu icin yollar biraz tehlikeli lekemin geldigi gun gidecektik patlama oldu gidemedik 3gundur yatiyorum mecbur kaldikca ayaga kalkiyorum progestanin faydasini umarim gorurum gunde iki kere iciyorum ama ben canim.

dr telefonla görüşme imkanın yokmu bence bir görüş yada ailenin yanına git çünkü kan uyuşmazlıgı yuzunden iğnede olman gerekli diye biliyorum

Ay beni dusundugun icin oncelikle cok sagol canim ya allah senden razi olsun iyiyim cok sukur bi sikintim yok kahverengi lekem artik yok hastaneyede gittim doktor folikasit ve 200 mg progestan verdi gunde 3 kere iciyorum daha 5 haftalik ama bebis kesede gorundu pazartesi kalp atislari icin gidiyoruz teyzesi dua et bize

Ne demek canim bn seni cok iyi anliyorum.bizde bingolde gorevdeyiz.cok sevindim senin adina. hayirli bir gebelik gecirmeni dilerim canim.benimde sikintim cok bos gebelik diyorlar.ama hem beta yukseliyor hem de kesem buyuyor.ama bebek yok.bakalim bir hafta sonra geri gidecem.

Hayirlisi olsun balim ya bende bikere dusuk yaptim cok zararli bos gebelikte canim ya allah sanada yardim etsin o kese dolar insallah dua et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…