Canım geçmiş olsun aynı şeyi ben de yazın yaşadım yürüyemez hale gelmiştim.Ama bu iğnenin göbekten olanı çıktı şu an onu kullanıyorum çok rahat acısız ve ağrısız doktorundan talep etmelisin tekrar geçmiş olsunArkadaslar merhaba, gecen hafta sali trafnsfer oldum o gunden beri 2 ampul progestan igne oluyorum kalcamin hali resimdeki gibi hemsire bugun apseye gdiyor dedi napmam lazim acil yardim.
Son 6 gun mahvoldum ya mahvoldum sertlikmi ararsin morarma mi arasin uzerine yatamama mi ararsin yuruyememe mi ararsin hepsi var hemsire bugun apse olmus dedi yani vuracak yer kalmadi tabiri caizseCanım geçmiş olsun aynı şeyi ben de yazın yaşadım yürüyemez hale gelmiştim.Ama bu iğnenin göbekten olanı çıktı şu an onu kullanıyorum çok rahat acısız ve ağrısız doktorundan talep etmelisin tekrar geçmiş olsun
Progestan göbek iğnesi yeni çıktı hemen değiştir.Çok iyi anlıyorum seni ama böyle bir kolaylık var artık canın daha fazla yanmasın.Ben de geçtiğimiz cuma transfer oldum o günden bu yana progestan iğnesini göbekten kendimiz uyguluyoruz.Son 6 gun mahvoldum ya mahvoldum sertlikmi ararsin morarma mi arasin uzerine yatamama mi ararsin yuruyememe mi ararsin hepsi var hemsire bugun apse olmus dedi yani vuracak yer kalmadi tabiri caizse
Geçiyor bir süre sonra,yaptırdığın yerde önemli ben ilk bir kaç tanesini sağlık ocağı çok yakın diye orda yaptırmıştım çok fena olmuştu.Diğerlerini Güven Hastanesi’nde yaptırdım diğerlerine nazaran daha az yan etkisi oldu veya vücudum alıştı.Tavsiyem aşırı yavaş uygulasınlar.Oh ya cok sukur yarin doktoruma sorayim hemen peki bu bezeler gecermi esim vazalinle bir sagi bir solu ovuyor hep oda baska bir aci
Geçiyor bir süre sonra,yaptırdığın yerde önemli ben ilk bir kaç tanesini sağlık ocağı çok yakın diye orda yaptırmıştım çok fena olmuştu.Diğerlerini Güven Hastanesi’nde yaptırdım diğerlerine nazaran daha az yan etkisi oldu veya vücudum alıştı.Tavsiyem aşırı yavaş uygulasınlar.
Son transferim Centrum Clinic’te oldu Recai Pabuçcu yaptı işlemlerimi.Evet bende once saglik ocagi smdi medisise gdiorum ama is isten gecti biraz tup bebegi nerde yaptirmistin
Benim test günüm 4 mart ama yaparım 6. veya 8. günde.Pek dikkat etmiyprum bol su içmeye özen gösteriyorum günlük yaşantıma devam.Ben bahceci berfu hanmla basladm bakalim sali gunu transfer oldu haftaya ptesi neticeyi alacagiz. Nelere dikkat ediosu transferde yatmak oturmak vs
.
Benim test günüm 4 mart ama yaparım 6. veya 8. günde.Pek dikkat etmiyprum bol su içmeye özen gösteriyorum günlük yaşantıma devam.
İnşallah güzel haberler alırız.Bizim bariz bir sorunumuz yok aslında benim amh 1.06,eşimin sayı sperm sayısı iyi ama morfolojisi düşük.İlk denemede 13 yumurta oldu.1 adet 3. gün taze sonraki ay 1 adet 6. gün 4cc blast transfer yapıldı diğerleri imha edildi.Şimdi kısa protokol ile 4 yumurta oluştu,3 ü döllendi,2si 5. güne gitti ve 2 si de transfer edildi beklemediyiz Allah hepimizin yardımcısı olsun.Sizin hikayeniz nedir?Ben 1 hafta evdeydim ama bugun ise dondum masa basiyim zaten sorun olmax die dusundum yoksa evde kafayi yicektim bakalim allahm dualarimizi kabul eder insallah nasil bir sorun var bnde yumurta kalitesz(
Benim ilk iki transferim de Bahçeci’de yapıldı.Doktorum dışardandı ama o dönem oranın embriyologlarıyla çalışıyordu.Yumurta kalitesi için kürler falan çok duyuyorum onları da bir araştır istersen.Benim gatada 2 olumsuzum var transfere dahi gidemedik. Bahvecdr 11 yumurta 5 i dollndi 2 tane yerlestrdiler.bnm esimde sorun yok tek sorunumuz olusan yumurtanin kaliitesz olmasi
Tek duam insallh pozitf alirim sonrs kullan demez4 5 bölgeye degisimli vurdurun. Pamuk kolonya ovalayin. Vuran kişi acele etmesin. İlaci yavaş yollarsa o kadar yakmiyor 4 ay kullandik . Acisi ağrisi zordur. Rabbim kucaginiza almayi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?