Progestan igne kullanan ? Yan etkisini goren ?

Arladaslar yarin benim test gunum bende herhangi bir belirti yok ne bel ne kasik ne gogus zaten progestan igne bende apse yapti kalcamin ve ordan bele vuran agrimdan baska bir agrim acim yok bugun idrar testi yaptim silik bi cizgi goruyorum ama varla yok arasi bilemedim basija bole gelen oldumu sanirim tutmadi

Arladaslar yarin benim test gunum bende herhangi bir belirti yok ne bel ne kasik ne gogus zaten progestan igne bende apse yapti kalcamin ve ordan bele vuran agrimdan baska bir agrim acim yok bugun idrar testi yaptim silik bi cizgi goruyorum ama varla yok arasi bilemedim basija bole gelen oldumu sanirim tutmadi
Silik çizgi varsa vardır inşallah canım.

Arkadaslar hepinizden Allah razi olsun o kadar bilgi paylastiniz. Allaha sukur ki benimki poztif bugun gttim. Progestani kestik gobektene donduk ve jele donduk. Rabbim isteyen herkese nasip etsin o kadar umutsuz gitmistim ki kalca agrilarim ne yurutuyor ne uyutuyor ama Allah ol deyince oluyor. Negatf duymayi beklerken pozitif duydum insallh darisi sizlere olsun 🤲

H
Arkadaslar hepinizden Allah razi olsun o kadar bilgi paylastiniz. Allaha sukur ki benimki poztif bugun gttim. Progestani kestik gobektene donduk ve jele donduk. Rabbim isteyen herkese nasip etsin o kadar umutsuz gitmistim ki kalca agrilarim ne yurutuyor ne uyutuyor ama Allah ol deyince oluyor. Negatf duymayi beklerken pozitif duydum insallh darisi sizlere olsun 🤲
Hayırlı olsun
Özelden yazdım bakabilirmsnz

Kizlar transfer sonrası progestani iğne yerine hap şeklinde yazmıyorlar mi

Raporlu yaptırın ca progestan yerine verilen baska ıgne varmı acaba
Yenı ıgne cıkmıs dıe yazanlar olmıs hamgı ıgne bu acaba

Canım geçmiş olsun aynı şeyi ben de yazın yaşadım yürüyemez hale gelmiştim.Ama bu iğnenin göbekten olanı çıktı şu an onu kullanıyorum çok rahat acısız ve ağrısız doktorundan talep etmelisin tekrar geçmiş olsun🙏🏻
ben anlamıyorum bu doktorları göbekten yapılanda sorun yok yinede kalçadan olanı veriyorlar sanki kasıtları var anlamak mümkün değil aynısını bende yaşadım 2 ay yatamadım üzerine çok geçmiş olsun

hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıkla tamamına erdirsin darısı tün isteyenlere inşallah

Back
X