Progestan iğne ne zaman bıraktınız?

Mucizesinibekliyor

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2021
421
277
18
Ya hanımlar bu iğne beni kötü yapıyor oturamıyorum desem yeri var kalçalarım morardı tüp bebek yaptırdım transferden 1 hafta önce başladık iğneye şuan transferim sekizinci günündeyim ne zaman bıraktınız sizler bu iğneyi ? birde sanırım oksapar 3.ayda bırakılıyormuş doğrumu ?

Progestan 200 mg sadece vajinadan günde 4 kere atıyorum. Vajidanadan olduğu halde benide kötü yapıyor.
Gaz Sorunu,tuvalet sorunu yapiyor halsizlik kramp yapyor mecbur kullanıyoz hamileliğin 12 haftasna kadar kullanılıyor.

Oksapara da kullanıyorum toplam70 tane vurulcm
6 hazirandan beri vuruluz
Daha bi dünya ilaç içyrm

Canım 5 haftaliğa kadar tekti gebeliqim dün 6 haftalik oldum ikinci kese göründü ama ikinci kesenin kalbi atmıyor

Yani şuan birtane sağlıklı kalbi atanda var,kalbi atmayanda snradan mı atar bilmyrm
Düşcek kalbi atmayan ddi.

Hç bilmiyorum neyle karşılaşıcm 2 hafta snra kontrole gtcem umut verici knusmadı dr.
Düşcek kendiliğndn ddi
Siz nekadarlik hamilesiniz.progestan ampulu hergün mü vuruluyosunuz
Ben transferin 8.günündeyim 5.günden beri yaptığım testler koyulasarak devam ediyor pozitif yani asıl test günüm pazar günü 12.günde test istedi doktorum benden evet progestan ampul her gün bir tane ,oksapar bir tane onun dışında progestan fitil günde 3 kez, folik asit ,vitamin,estrofem yine günde 3 kez ile devam ediyorum şuan

Progestanı çok fazla yazmış doktorun düşük riskin mi var.
Benimde düşük riskim var ama progestani fitil olarak atiyorum
3günde birde düşük ônleyici iğne vuruldum toplam alti kere okadar

Progestanı çok fazla yazmış doktorun düşük riskin mi var.
Benimde düşük riskim var ama progestani fitil olarak atiyorum
3günde birde düşük ônleyici iğne vuruldum toplam alti kere okadar
Yok canım hiç öyle düşük riski vs bahsetmedi rahim hep istediğim gibi harika dedi hatta benim doktorum biraz fazla garantici tedbirini hep baştan alanlardan sonradan bir sıkıntı yaşanmaması için

Yok canım hiç öyle düşük riski vs bahsetmedi rahim hep istediğim gibi harika dedi hatta benim doktorum biraz fazla garantici tedbirini hep baştan alanlardan sonradan bir sıkıntı yaşanmaması için
Anladım ne güzel
Kullandıklarnz hep düşük önleyici cnkü ondan sordum
Allah yavrunuzu sağ saliw kucağınıza almayı nasip etsin

Hayırlı olsun inşallah olumlu sonuçlanır
İlaçların devamını sizin genel sağlığınız ve gebeliğin seyri belirler
12.hafta progestan bırakan gebeler varken ben 28.haftada doktorun artık doğarlarsa yaşama şansları var demesiyle bıraktım
Son oksapari da doğumdan 12 saat önce yaptım

Yaa o kadar uzun süre nasıl dayandınız

10.hafta dolmasiyla biraktim canim ben

10. haftadayım hala progestan iğneye devam ediyoruz oksapar da aynı şekilde transferden önce başladık ne zamana kadar devam ederiz bilmiyorum bana progestanın kendi iğnesi yan etki yapmıştı oturamıyordum morardı doktorum değiştirdi başka iğne verdi ayrıca progestan fitilde günde üç tane kullanıyorum

Bu morluklar için hep kolonyalı pamukla masaj yap dediler bana ama pek bir etkisini görmedim ben çok fazla can yakıcı bir iğne

Senin de ikiz miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…