- 3 Kasım 2021
- 421
- 277
- 18
- Konu Sahibi Mucizesinibekliyor
-
Progestan 200 mg sadece vajinadan günde 4 kere atıyorum. Vajidanadan olduğu halde benide kötü yapıyor.Ya hanımlar bu iğne beni kötü yapıyor oturamıyorum desem yeri var kalçalarım morardı tüp bebek yaptırdım transferden 1 hafta önce başladık iğneye şuan transferim sekizinci günündeyim ne zaman bıraktınız sizler bu iğneyi ? birde sanırım oksapar 3.ayda bırakılıyormuş doğrumu ?
Oksapara da kullanıyorum toplam70 tane vurulcmYa hanımlar bu iğne beni kötü yapıyor oturamıyorum desem yeri var kalçalarım morardı tüp bebek yaptırdım transferden 1 hafta önce başladık iğneye şuan transferim sekizinci günündeyim ne zaman bıraktınız sizler bu iğneyi ? birde sanırım oksapar 3.ayda bırakılıyormuş doğrumu ?
Kuzu fitil bende de var günde üç kez artı birde iğnesini kullanıyorum 70 te çok değil mi ya Allah yardımcım8z olsun valla hamilesin galiba ne kadarlık ikiz miOksapara da kullanıyorum toplam70 tane vurulcm
6 hazirandan beri vuruluz
Daha bi dünya ilaç içyrm
İnşallah sıkı sıkı tutunsun sana sonradan atan çok var bu topiklerde okuduğumYani şuan birtane sağlıklı kalbi atanda var,kalbi atmayanda snradan mı atar bilmyrm
Düşcek kalbi atmayan ddi.
Hç bilmiyorum neyle karşılaşıcm 2 hafta snra kontrole gtcem umut verici knusmadı dr.İnşallah sıkı sıkı tutunsun sana sonradan atan çok var bu topiklerde okuduğum
Ben transferin 8.günündeyim 5.günden beri yaptığım testler koyulasarak devam ediyor pozitif yani asıl test günüm pazar günü 12.günde test istedi doktorum benden evet progestan ampul her gün bir tane ,oksapar bir tane onun dışında progestan fitil günde 3 kez, folik asit ,vitamin,estrofem yine günde 3 kez ile devam ediyorum şuanHç bilmiyorum neyle karşılaşıcm 2 hafta snra kontrole gtcem umut verici knusmadı dr.
Düşcek kendiliğndn ddi
Siz nekadarlik hamilesiniz.progestan ampulu hergün mü vuruluyosunuz
Yok canım hiç öyle düşük riski vs bahsetmedi rahim hep istediğim gibi harika dedi hatta benim doktorum biraz fazla garantici tedbirini hep baştan alanlardan sonradan bir sıkıntı yaşanmaması içinProgestanı çok fazla yazmış doktorun düşük riskin mi var.
Benimde düşük riskim var ama progestani fitil olarak atiyorum
3günde birde düşük ônleyici iğne vuruldum toplam alti kere okadar
Anladım ne güzelYok canım hiç öyle düşük riski vs bahsetmedi rahim hep istediğim gibi harika dedi hatta benim doktorum biraz fazla garantici tedbirini hep baştan alanlardan sonradan bir sıkıntı yaşanmaması için
Amin canım senin de öyle inşallah uğraşan kimsenin elini boş cevirmesin rabbimAnladım ne güzel
Kullandıklarnz hep düşük önleyici cnkü ondan sordum
Allah yavrunuzu sağ saliw kucağınıza almayı nasip etsin️
Hayırlı olsun inşallah olumlu sonuçlanırYa hanımlar bu iğne beni kötü yapıyor oturamıyorum desem yeri var kalçalarım morardı tüp bebek yaptırdım transferden 1 hafta önce başladık iğneye şuan transferim sekizinci günündeyim ne zaman bıraktınız sizler bu iğneyi ? birde sanırım oksapar 3.ayda bırakılıyormuş doğrumu ?
Yaa o kadar uzun süre nasıl dayandınızHayırlı olsun inşallah olumlu sonuçlanır
İlaçların devamını sizin genel sağlığınız ve gebeliğin seyri belirler
12.hafta progestan bırakan gebeler varken ben 28.haftada doktorun artık doğarlarsa yaşama şansları var demesiyle bıraktım
Son oksapari da doğumdan 12 saat önce yaptım
10.hafta dolmasiyla biraktim canim benYa hanımlar bu iğne beni kötü yapıyor oturamıyorum desem yeri var kalçalarım morardı tüp bebek yaptırdım transferden 1 hafta önce başladık iğneye şuan transferim sekizinci günündeyim ne zaman bıraktınız sizler bu iğneyi ? birde sanırım oksapar 3.ayda bırakılıyormuş doğrumu ?
İkiz mi sizin gebeliğiniz tekmi peki10.hafta dolmasiyla biraktim canim ben
10. haftadayım hala progestan iğneye devam ediyoruz oksapar da aynı şekilde transferden önce başladık ne zamana kadar devam ederiz bilmiyorum bana progestanın kendi iğnesi yan etki yapmıştı oturamıyordum morardı doktorum değiştirdi başka iğne verdi ayrıca progestan fitilde günde üç tane kullanıyorumYa hanımlar bu iğne beni kötü yapıyor oturamıyorum desem yeri var kalçalarım morardı tüp bebek yaptırdım transferden 1 hafta önce başladık iğneye şuan transferim sekizinci günündeyim ne zaman bıraktınız sizler bu iğneyi ? birde sanırım oksapar 3.ayda bırakılıyormuş doğrumu ?
Bu morluklar için hep kolonyalı pamukla masaj yap dediler bana ama pek bir etkisini görmedim ben çok fazla can yakıcı bir iğne10. haftadayım hala progestan iğneye devam ediyoruz oksapar da aynı şekilde transferden önce başladık ne zamana kadar devam ederiz bilmiyorum bana progestanın kendi iğnesi yan etki yapmıştı oturamıyordum morardı doktorum değiştirdi başka iğne verdi ayrıca progestan fitilde günde üç tane kullanıyorum
Senin de ikiz miydi?Hayırlı olsun inşallah olumlu sonuçlanır
İlaçların devamını sizin genel sağlığınız ve gebeliğin seyri belirler
12.hafta progestan bırakan gebeler varken ben 28.haftada doktorun artık doğarlarsa yaşama şansları var demesiyle bıraktım
Son oksapari da doğumdan 12 saat önce yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?