- Konu Sahibi Mucizesinibekliyor
-
bana da buz koy dediler ama fayda etmedi kalçadan olana doktorum hemen kesti zehirleme yapabilir falan dedi sonra prolutex yazdı göbekten günde iki tane yaptık yaklaşık 1 buçuk ay sonra karnım pul pul oldu kızardı kaşıntıdan uyuyamıyordum sonrasında anladık ki benim progestan alerjim varmış :) şimdi proluton verdi onda çok bir yan etki görmedim sadece çok yakıyor yapıncaBu morluklar için hep kolonyalı pamukla masaj yap dediler bana ama pek bir etkisini görmedim ben çok fazla can yakıcı bir iğne
Neyse ki anlaşılmış alerjin fazla ilerlemeden bakalım beni neler bekliyor sizin ikiz mi tek mi gebeliğinizbana da buz koy dediler ama fayda etmedi kalçadan olana doktorum hemen kesti zehirleme yapabilir falan dedi sonra prolutex yazdı göbekten günde iki tane yaptık yaklaşık 1 buçuk ay sonra karnım pul pul oldu kızardı kaşıntıdan uyuyamıyordum sonrasında anladık ki benim progestan alerjim varmış :) şimdi proluton verdi onda çok bir yan etki görmedim sadece çok yakıyor yapınca
Allah sabrını veriyor gercektenYaa o kadar uzun süre nasıl dayandınız
Evet ikizdiSenin de ikiz miydi?
Haklısınız o konuda sonu güzel olunca deyiyor demekki 2 ampul daha zorAllah sabrını veriyor gercekten
Söz konusu bebekse ve uzun süre beklediyseniz her şeye dayanıyorsunuz
Progestan gunde 2 ampuldu benim bir de
Son zamanlarda yüz üstü yatamıyordum göbeğimden ayakta yapıyorlardı iğneyi
ikiz benimNeyse ki anlaşılmış alerjin fazla ilerlemeden bakalım beni neler bekliyor sizin ikiz mi tek mi gebeliğiniz
Sağlıkla devam etsin kucağınıza alın inşallahikiz benim
Amin bekleyen herkese nasip olsun sağlıkla inşallahSağlıkla devam etsin kucağınıza alın inşallah
Amin canım aminn dua eder misin benim için pazar günü test günümAmin bekleyen herkese nasip olsun sağlıkla inşallah
Tek gebelik canim 16.haftaya girdik bugünİkiz mi sizin gebeliğiniz tekmi peki
Bana tek zorluğu sürekli sağlık ocağına gitmektiHaklısınız o konuda sonu güzel olunca deyiyor demekki 2 ampul daha zor
Ben şuanda transfer hazırlık aşamasındayım, hatta yarın transferim var, hergün sabah akşam progesteron iğnesini göbekten yapıyorum, hamile olunca göbekten yapılmıyor mu? İlle kalça mı olması gerekiyor?Allah sabrını veriyor gercekten
Söz konusu bebekse ve uzun süre beklediyseniz her şeye dayanıyorsunuz
Progestan gunde 2 ampuldu benim bir de
Son zamanlarda yüz üstü yatamıyordum göbeğimden ayakta yapıyorlardı iğneyi
Bana kalçadan başlandı öyle de devam ettimBen şuanda transfer hazırlık aşamasındayım, hatta yarın transferim var, hergün sabah akşam progesteron iğnesini göbekten yapıyorum, hamile olunca göbekten yapılmıyor mu? İlle kalça mı olması gerekiyor?
Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallahTek gebelik canim 16.haftaya girdik bugün
50 mg canımProgesteron değerim düşük olduğu için günde 6 fitil alıyorum artı göbekten Prolutex oluyorum.
Doktorum 12. Hafta sonuna kadar böyle dedi. Ama kalçadan olanı bilmiyorum o sanırım daha Yüksek dozda oluyor değil mi?
Ben kalçadan başladım öyle de devam ediyorum ama göbekten yapanlarda var transferimiz hayırlı olsun inşallah sonu güzel gelir ,Ben şuanda transfer hazırlık aşamasındayım, hatta yarın transferim var, hergün sabah akşam progesteron iğnesini göbekten yapıyorum, hamile olunca göbekten yapılmıyor mu? İlle kalça mı olması gerekiyor?
tabiki bütün dualarım isteyen herkese rabbim bekleyen herkese hayırlısıyla nasip etsin.Amin canım aminn dua eder misin benim için pazar günü test günüm
Doktorum 10. Haftaya kadar devam edeceğimi söyledi. Suan 6+5 teyim.Ya hanımlar bu iğne beni kötü yapıyor oturamıyorum desem yeri var kalçalarım morardı tüp bebek yaptırdım transferden 1 hafta önce başladık iğneye şuan transferim sekizinci günündeyim ne zaman bıraktınız sizler bu iğneyi ? birde sanırım oksapar 3.ayda bırakılıyormuş doğrumu ?
Hayırlı olsun gebeliğiniz sağlıkla ilerlesin inşallahDoktorum 10. Haftaya kadar devam edeceğimi söyledi. Suan 6+5 teyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?