proluton depot diye bi progesteron ignesi var depo oldugu icin 5 günde bir yapiliyor, günlük progestan ignesi ile ayni doza geliyor ama 5 gun de bir yapildigi icin canin daha az yanar yan etkisi daha az olur. doktoruna bi sor istersen onu.Merhaba arkadaşlar. Bu iğneyi kullanan varmı ? Beni mahvetti resmen. Daha iki tane vurundum, kalçalarım çok ağrıyor. Oturtamıyorum, yatamıyorum resmen. Bir de iştahsızlık var, sersemlik var. Sizde de böyle etkiler oldumu?
2gundur kullaniyorum.popomun ustune oturamiyorum cok agri ve yanma varMerhaba arkadaşlar. Bu iğneyi kullanan varmı ? Beni mahvetti resmen. Daha iki tane vurundum, kalçalarım çok ağrıyor. Oturtamıyorum, yatamıyorum resmen. Bir de iştahsızlık var, sersemlik var. Sizde de böyle etkiler oldumu?
Be kremi canım? İsmini yazarmısınNe yazık ki çok ağır bi iğne canım ama alışıyor insan. Sağlıkla gelsin de kuzularımız. Arnica krem al eczaneden masaj yap hafif biraz rahatlatıyor
Arnica krem canım al hafif masaj yap.Be kremi canım? İsmini yazarmısın
Dün çok ağrımıştı canım. Şimdi baktım şişmiş ve morarmış iğnenin yapıldığı yer. İyi gelir dimi?Arnica krem canım al hafif masaj yap.
Çok yavaş versinler ilacı söyleDün çok ağrımıştı canım. Şimdi baktım şişmiş ve morarmış iğnenin yapıldığı yer. İyi gelir dimi?
O igne haftada en fazla 2 kere vuruluyor siz nasil hergun yapiyorsunuz.Transfer im 2 mayıs da oldu o günden beri günlük kullanıyorum sadece bir gün vurulmadı .agrısı çok oluyor özellikle sırt üstü yatarken ama yapacak bişe yok
Pruloton hafta da en fazla iki defa yapılıyor ben progestan 50 ml ampül kullanıyorum günlük vurulabilen bir iğne buO igne haftada en fazla 2 kere vuruluyor siz nasil hergun yapiyorsunuz.
Tamam ben proluton depot anladim o guzden sizin adiniza endise duydum.siz suan da kac haftaliksiniz.ben 7 haftaligim ve kahverengi akintilarim bel kasik agrilarim var bana dr bir kere yarim doz proluton depot vurdurdu.surekli yatiyorum ne zmn gecicek bu durum bugun 6.ci gunum yatmaktan biktimPruloton hafta da en fazla iki defa yapılıyor ben progestan 50 ml ampül kullanıyorum günlük vurulabilen bir iğne bu
Dün eve hemşire çağırdım canım. Dr um öyle dedi. Hemşirede bu iğne çok yavaş uygulanmalı dedi. Oysaki şimdiye kadar bana hızlı yaptılar. Çok sağol canım. Bugün transferin 3. Günü benim için tavsiyelerin varmı?Çok yavaş versinler ilacı söyle
Bana yaradı canım hafif masaj yaparak uygula.
Tamam ben proluton depot anladim o guzden sizin adiniza endise duydum.siz suan da kac haftaliksiniz.ben 7 haftaligim ve kahverengi akintilarim bel kasik agrilarim var bana dr bir kere yarim doz proluton depot vurdurdu.surekli yatiyorum ne zmn gecicek bu durum bugun 6.ci gunum yatmaktan biktim
Benim bhcg de pozitifi gordugum gun 2 mayisti.ben 5+3 te keseyi ve kalp atislarini gordum dr hersey yolunda yerlesimi cok guzel falan dedi tam iki gun sonra agrilarla birlikte kahverengi lekelenmelerim basladi 6 gun gecti halen boyle.sizin ilk mi gebelik? Nerde tedavi oldunuzBenim 2 mayıs da transfer oldu yarın 5 haftalık olacak inşş benim de ara ara bel ağrılarım oluyor.siz kese yi kaçıncı haftada gördünüz
Valla bebişler için katlanıcaz canım. Haftalık iğne ye geçtim o daha iyi sen de geçersin ilerde.Dün eve hemşire çağırdım canım. Dr um öyle dedi. Hemşirede bu iğne çok yavaş uygulanmalı dedi. Oysaki şimdiye kadar bana hızlı yaptılar. Çok sağol canım. Bugün transferin 3. Günü benim için tavsiyelerin varmı?
Benim bhcg de pozitifi gordugum gun 2 mayisti.ben 5+3 te keseyi ve kalp atislarini gordum dr hersey yolunda yerlesimi cok guzel falan dedi tam iki gun sonra agrilarla birlikte kahverengi lekelenmelerim basladi 6 gun gecti halen boyle.sizin ilk mi gebelik? Nerde tedavi oldunuz
4. Gün embriyosu 2 tane canım. Hayırlısı inşallah. Kremden aldırdım uyguladım iğnenin morarttığı yerlereValla bebişler için katlanıcaz canım. Haftalık iğne ye geçtim o daha iyi sen de geçersin ilerde.
Maydanoz nane bitki çayı kullanma
Ağır kaldırma bi süre iş yağma dinlen. Sıcak duş aşma ılık olsun. İnşallah tutunur meleğin canım. Kaçıncı gün embriyo su kaç tane koydular
Benimde 3 yasinda bir kizim var bu gebeligim dondurulmis embriyom ile oldu maaelsef sevincim tedirginlige gecti kisa surede keseyi gordukten iki gun sonra bu durum basladi agri ve lekelenme 6 gundur halen devam ediyor napicm ne zmn gececek bilmiyorumDiyarbakır bahçeci de yaptırdım ben ilk gebelik değil 2,5 yaşında bir oğlum var oda tedavi ile oldu çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?