C canbucankizim Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 8 Mayıs 2019 Mesajlar 53 Emoji Skoru 64 Puanlar 3 16 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi poyrazya #41 Sfkcpkr .!.: İğne vurunduğum da bende felç gibi oluyordum kalçama havlu koyup ütü gezdirmek fayda ediyordu dene canım hafifletiyor Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim cnm da aman yok ben güvenemem kimseye yakarlar beni
Sfkcpkr .!.: İğne vurunduğum da bende felç gibi oluyordum kalçama havlu koyup ütü gezdirmek fayda ediyordu dene canım hafifletiyor Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim cnm da aman yok ben güvenemem kimseye yakarlar beni
Z Zelzele Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 8 Mart 2019 Mesajlar 1.169 Emoji Skoru 610 Puanlar 38 16 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi poyrazya #42 canbucankizim .!.: teşekkür ederim cnm da aman yok ben güvenemem kimseye yakarlar beni Genişletmek için tıkla... Ben anneme güvenmiştim ben ağlıyordum o ütülüyordu. Allahım çok zorrr ya
canbucankizim .!.: teşekkür ederim cnm da aman yok ben güvenemem kimseye yakarlar beni Genişletmek için tıkla... Ben anneme güvenmiştim ben ağlıyordum o ütülüyordu. Allahım çok zorrr ya
H Haya-lim Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 22 Emoji Skoru 41 Puanlar 3 Yaş 44 11 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi poyrazya #43 Merhaba arkadaslar progestan igne kullaniyorum gobekten kullanan varmi sag tarafima fazlami batirdim canim cok aciyor yaparken kullanan varsa agri oluyomu
Merhaba arkadaslar progestan igne kullaniyorum gobekten kullanan varmi sag tarafima fazlami batirdim canim cok aciyor yaparken kullanan varsa agri oluyomu