Progestan iğne

Benimde 3 yasinda bir kizim var bu gebeligim dondurulmis embriyom ile oldu maaelsef sevincim tedirginlige gecti kisa surede keseyi gordukten iki gun sonra bu durum basladi agri ve lekelenme 6 gundur halen devam ediyor napicm ne zmn gececek bilmiyorum

Bol su içip ayaklarını uzatıp yatıp dua etmekten başka çare Yok Allah sağlıkla kucağımıza aldırsın bebeklerimizi inşş dondurulmuş embriyolar da düşük riski daha azmış.inşşş bişe olmayacak.

Amin arkadasim insallah.sagolasin.mumkun oldugunca yatiyorum ama wc ve yemek isi icin kalkiyorum tabi.bizim gibi tedavi ile olunca daha stresli oluyor bu tur seyler biz gercekten zor bir donemden gecip hamile oluyoruz Allah herkesin yardimcisi olsun.

Amin arkadasim insallah.sagolasin.mumkun oldugunca yatiyorum ama wc ve yemek isi icin kalkiyorum tabi.bizim gibi tedavi ile olunca daha stresli oluyor bu tur seyler biz gercekten zor bir donemden gecip hamile oluyoruz Allah herkesin yardimcisi olsun.

Allah yardımcımız olsun sağlıkla alalım inş kucağımıza

Bunu size doktor mu söledi dondurulmuşta düşük riskinin daha az olduğuunu

Proluton depot ile ilgili çok önemli bilgi: 7 hafta vuruldum. Hızlı vurulduğunda iğne esnasında öksürük atağı yapıyor. Nefes darlığı sokunum güçlüğü olışuyor. Hele akciğer hastalığınız varsa bronşektazi, astım, vs koah kesinlikle uzak durun.
Hemşire çok önemli, oldukça yavaş yapmalı. İğne yerleri o zaman morarmaz iki gün az ağrı olur sonra geçer.
Eğr iğne hızlı ve alt kasa vurulursa iki hafta yürüyemez yatamaz olursunuz.

En kolayı progestan hapını ağızdan değil vajinadan kullanmak. uyku sersemlik yapmıyor. Kalp hastası iseniz yine uzak durun. Kalpte sıkışma yapıyor.

Onmun dışında ister iğne ister hap kullanırken, sürekli akciğer, kalp, vajina, meme, böbrek karaciğer ve ciltteki değişiklikler takip edilmeli.
Ürtiker olduğunda bırakılmalı.

Canım kalcadaki sisliklerin nasıl geçti bende aynı durumdayım

Progestan iğne beni de mahvetti. Her gün iki ampul vuruluyorum. Oturamaz yaramaz hale geldim. Vurulan yerler sertleşti şişti beze gibi oldu ve morardı ne yapacağımı şaşırdım. Progestanin iğnesi yerine hapını kullansak olmaz mıydı acaba? Yarın doktoruma da danışacağım bunu zaten.

Ben 5 gündür günde 1 ampul vurduruyorum canım bir iki tane yer beze gibi olmuş kalcalarim bacaklarim ağrıyor ama igne daha etkili diyo herkes bilmiyorum valla bende. Yarın transferim var sorcam bende doktora

Arkadaşlar ben de bu ıgneyi kullanıyorum.. tavsiye mahiyetinde ıgneyi vurunurken uzanin , vurunduktan sonra 1 dakika kadar oylece kalın ve bence en önemlisi eve gidince hemen kolanyali mendille 10-15 dakika kadar masaj yapin ... etkisine inanamayacaksınız.. topaklanma ve lekeleme olmuyor ... sadece iğne yeri acıyor .. o da rahatsızlık derecesinde değil...Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ..

Arkadaşlar merhaba kadınlar kulübüne ilk defa üye oldum sırf benim çok acı cektigim bu progestan ignesinin acilarini bi nebze dindirdigim ve size de bir yarari dokunmasi için.Progestan igneyi ben ilk vurulduğum ay 2.igneden sonra yuruyememeye başladım gunlerce yattim hatta lavaboya gitmek icin bile birinin yardimini almam gerekliydi internette cok arastirdim ama cozumu yoktu sonra 2.ay vurulmaya başladığımda hemsire bana bir hastanin ampulleri elinde ısıtınca gercekten cok rahatladigini söyledi bende denedim bugun 5.gunum ve sukurler olsun hafif bezeler dışında hicbiseyim yok.Hatta bu aksam iğne vuran hemsire hayret sende hic morarma olmamis millet yuruyemiyor dedi.(ilk halimi bilmedigi icin)benim cozumum boyle igne vurulmaya giderken ampulu avcunuza alin gidene kadar isitin.Eger isinize yararsa bana da dua edin

Son düzenleme:
herkese merhaba;

ikinci tüp bebek denemesi sırasında keşfettiğim bilgiyi paylaşmak istiyorum.

ilk denememde progestan iğneyi 1. vurdurmam itibariyle yürüyememeye başlamıştım. bu sefer 35 yakın oldum ve halen vurulmaya devam ediyorum. hiç bir sıkıntım yok şükür. yapmanız gereken sadece iğneyi aynı saatlerde vurmaya özen göstermek ve vurulmadan yarım saat önce iğneyi ısıtmak ( ben gögsümün yanına koyuyorum).çünkü iğne yağlı bir ilaca sahip. ilac katı olunca bacakta kasılma yapıyor. inanın inanılmaz faydası var. vurulduktan sonra bölgeyi çok az ovalayın. umarım faydalı olmuştur. herkesin gönlündeki oldun inş

ısıtılması gerektiğini bana eczacım ve tüp bebek merkezindeki hemşireler söylemişti sağolsunlar ama yine de ağrıyo yapcak bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…