slm bende kullandım progestan hamileliği kolaylaştırıyo ve düşüğü engelliyo...
düşük tehlikesi geçiriyorum .... hala kullanıyorum senağlama ....düşüğü engelliyor...başka faydası varmı bilmiyorum... :1no2:
döllenen yumurtanin rahime daha iyi tutunup orda yerlesmesini saglio ve olasi düsük tehlikelerini önlüyo..iki saat önceye kadar bende kullaniyodum....ama simdi negatif sonucunu aldim gerek kalmadi artik..bende bu ay ilk defa adet gecikmesine ve lekelenme tarzi adet görmeye sebep oldu..sabah doktora sorum progesterondan olabilri dedi...
ben de 5 şubat ta aşılama oldum progestan verdi doktorum adet olursan ilacı kes dedi. progestan ın amacı döllenen yumurtanın rahime daha kolay tutunmasını sağlamak...Allahım ne olur progestan hapımı 3 ay daha kesmemeyi nasip eyle :)))
merhaba canımcanım benimde aklım karıştı bir anda bırakmayı bile düşündümfisfisfis.çünki bi arkadaş adetini geciktirdiğini yazmışCADIARZU.benim normalde çok dengelidir adet döngüm progestan yüzünden gecikirse:çok üzgünüm: ümitlenmek istemiyorum.Artık bende bebişimi sevmek istiyorum:ecrin_bebek:Rabbim hepimizi sevindirsin inşallah:Saruboceq:
canımbernarecocum tabii ki haşa öyle bir durum asla olamaz isyan gibi..Ama işte çok ümitlenmekte istemiyorum.sen progestanı benim gibi yeni mi kullanmaya başladın?Ya da daha önce kullandıysan gecikme yaptı mı sana?Ben 4 şubatta iğnemi oldum test günüm geldi bugün yarın ama ben de tık yok adet sancısı filan..bir tek göğüslerim çatlayacakmış gibi ağrıyor.belki de progestanın etkisidir diyorum.Sen ne zaman yapacaksın kan veya idrar tahlilini?İnşallah hayırlısı olur canım..İnşallah ben hamileyim dediğimiz günler olacak...
canım
evet benim de ilk kullanışım progestanı. göğüslerindeki ağrının nedeni yumurta oluşması için kullandığın hap ve çatlatma iğnesiolabilir 4 şubatta mı aşılama oldun sen de.
ben 5 şubat ta yaptırdım aşılamayı eşim doktoruma uğramış bu perşembe kan testi yaptırsın demiş. perşembe sabah erkenden inşallah yaptırıcam testi tabi bu arada kırmızılar gelmezse.ıkı gune kadar hıcbır belirtim yoktu kasık agrısı harıc. eşime dedım tutmadı tutsa hıssederdım. ama 3 gundur felaket bır mıde yanması var göğüsler de damarlar belirginleşmiş. ama bilmiyorum yine de içimde his yok. kısmet inşallah müjdeyi verirriz
canım arkadaşımHayır canım ben aşılama yaptırmadım dr.um bir ara düşündü ama vazgeçti.Ben yumurtlama için ilaç kullanmadım yumurtlama takip edilip çatlatma iğnesi yapıldı 14.günde.16. gün bir daha çağırdı gittim yumurtalar çatlamış dedi ve progestan verdi.Dr.a ilk gidişim (inşallah hamileyimdir:CüvCüv:)(ve sende inş.hamilesindir:CüvCüv:)olmazsa belki düşünebilir aşılamayı.4 şubatta iğnemi oldum ben.son adetim 22 ocak.senin son adetin ne zamandı?ben korkuyorum test yaptırmayayasakkelime
canım arkadaşım
benim de son adetim 22 ocak ancak ben 14 unde catlatma ıgnesı oldum dolayısı ıle 14 gun sonra yanı 28.gunum yanı yarın kesın adet olmam lazım eger hamıle degılsem...yarın eger olmaz ısem persembe kan testım var bakalım hayırlısı.
bende bır problem yok ılac ve ıgne olmasam da yumurtluyorum:) ancak esım sperm antıkordan suphelenıyor malum doktor kendısı...sperm antıkorun da tek tedavısı aşılama imiş. ılkını oldum ınsallah ıkıncıye gerek kalmaz ama 2. aşılamaya da tamam ancak 3. deneme olmayacak. 1-2 sene sonra ınsallah tup bebek ben oyle ıstıyorum:)))
hergun namazlarımda kendım ıcın ve sızın ıcın aglayarak dua edıyorum hıc suphenız olmasın...bu arada 4444 adet salavatı tefrıcıyeyı de yaptım:) bu kadar duadan sonra olmazsa Rabbım bir şerden benı ve sızı koruyor demektır.bu arada ben derım kı arkadasım kan testı yaptır ama ınan sonuc beklemek cok streslı kalbın duracak gıbı. perşembe ne yapacagımı bılmıyorum
Allah yardımcın olsun canım benim.Canım bende aynı şekilde 14.gün iğne oldum bende de yumurtlama veya çatlama problemi yok.ben daha önce de gebe kaldım.çok uzuuuun hikaye.bebeklerim düşüyor ve ölüyor.en son düşüğümü 6 yıl önce yaptım.daha sonra huzursuz bacak sendromu denen bi hastalığa yakalandım.dr um bu ilaçları kullanırken gebe kalamazsın dedi.şimdi çok şükür ki iyiyim ve ilaçları bıraktım.1yıldırda bebek istiyorum Allahın izni ile...ama şimdilik yok.ben de bu süreci hızlandırmak için dr a gitmeye başladım bu ay..kısaca anlatmaya gayret ettim canım benim bende de durum bu...Peki bende biran önce bu testi yaptırmak istiyorum ama progestan bhcg yi yükseltir mi acaba bu konuda bilgin var mı? Ayrıca dualarında bizi de unutmadığın için çok teşekkür ederim.Bende namazlarımda sizleri unutmuyorum ve bende daha önce defalarca tefriciye çektim.Duyduğum bütün herşeyi(müspet olanları tabi)yaptım yapmaya da devam ediyorum.Allah yardımcımız olsun...Dualarımızı kabul etsin....:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?