Progestan kullananlar

Ben de yeni hamile olduğumu öğrendim. Karnımda bazen ağrı oluşuyor dedim. Ama kanama, lekelenme vs yok çok şükür. Dün kullandım ama kendimi kötü hissettim uzandım hemen uyuyakalmışım, kullanmasam mı diyorum şimdide kararsız kaldım..

doktorun verdiyse mutlaka kullanmalısın bu ilacı.Bebeğin rahme tutunmasını sağlıyor.bi anlamda düşmesini engelliyor.Bende kullanmıştım biraz uyku yapıyor fırsatın varsa da uyu bu günlerin tadını çıkar :)

Merhabalar;

Bende 7.haftada rahimde kanlanma görüldü. Ağrım ya da herhangi bir kan gelme durumu yoktu. Sadece ultrasonda gördüğü için doktorum progestan verdi ve 2 şer taneden 6 tane içtim günde. 2 hafta ilacı kullandım. Dün kanlanma kaybolmuştu ve doktorum kesti ilacı. O yüzden maalesef insanı sarhoş etmesine rağmen ilacınızı ihmal etmeyin ve için kızlar. Ben faydasını gördüm.

Bende kullandım ama doktorum vajinadan almamı önerdi uyku hali yapıyormuş düşük önlemek için vermişti

kızlarrrr az önce aşılaamaa oldummm...
insallah hayırlı sonuclar alırımmmm...
Progestan verdi doktorda bana :)
haftaya persembe gene gel dedi ...

kimse ses vermedi bana bu progestna nedir canım banada verdiler ama böbrek hastasıyım bana kadın doğumcuların bütün ilaçları çok ağır geliyo hastalığımdanmı anlamadım. bide bişey daha sormak istiyorum doğum kontrol haplarının arasında en masum yani yan etkisi az olan bi ilaç hangisi biliyomusunuz yardımcı olurmusunuz banada :26:

gebelik kolaylastırıcı diye satılıyor progestna

bende koca bile yok ben gebe kalamamki ee benim ne işime yaracaktı acaba bu ayyy çok gülesim geldi primoulut ve diane hakkında bilgin varm canım

Allah Allah ben bebek istiyorum asılama yapıldı
fitili de bebek daha kolay olussun diye verdi
peki sana neden verdi doktor?nen var cnm? :26::26:

Allah Allah ben bebek istiyorum asılama yapıldı
fitili de bebek daha kolay olussun diye verdi
peki sana neden verdi doktor?nen var cnm? :26::26:

valla şoktayım şuan en son neden gittiğimde hatırlamıyorum valla adetim uzun sürüyo diyemiydi kist içinmi tüylenme içinmi hatırlamıyorum boyna biyerlerim arıza verdiği için tövbeeee bismillah alkollümüydü acep adam

hahahahah güldürdün beni cnm yaaa

senin için arastırıyorum cnm döncem sana

benim için araştırma yapıyosun şımarırım sağol canım valla hiçbirinin ne olduğunu anlamış değilim prospektüsünü okuyorum ama anlamıyorum kadın doğum konularında bilgisizim

benim için araştırma yapıyosun şımarırım sağol canım valla hiçbirinin ne olduğunu anlamış değilim prospektüsünü okuyorum ama anlamıyorum kadın doğum konularında bilgisizim

hepimiz cahiliz cnmm,insan basına gelmeden anlamıyorrr...
Daha neler görüp öğreneceğiz,hayırlısıı insallahhh

Kanama icin doktor verdi ilacin cok faydasini gordum ama surekli halsiz bi sekildeyim

Progestan kadinlarda zaten var olan bi hormon genelde gebeligin 3 ayına kadar zirve yapior muhtemelen senn horman düşük gördü doktorun o sebepten vermis olabilir

Progestan kadinlarda zaten var olan bi hormon genelde gebeligin 3 ayına kadar zirve yapior muhtemelen senn horman düşük gördü doktorun o sebepten vermis olabilir

bu kadın doğum hastalıklarından hiç anlamıyorum okadar okuyorum prospektüslerini ama yok anlamıyorum sanırım kadın doğuma fazla gitmediğimden

Hamileliğimin başlarında benim kanamam vardı doktor progestan verdi günde 3 kere kullandım hapını.1 ay sonra bütün sikintilarim bitti

selam kızlar.. hafif kanamam olduğu için doktor sabah akşam progestan içmemi söyledi. fakat ben bu ilacı içtikten sonra 3 saat içinde sersemlik başlıyor. yani aynı sarhoşlar gibi oluyorum başım dönüyor. yaklaşık yarın saat sürüp geçiyor. fakat yan etkilerinde de baş dönmesi olursa ilacın kullanımına ara verin yazıyor.. benim yaşadığımı yaşayan var mı ? ben şimdi ne yapmalıyım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…