Progestan kullananlar

önceki gebeliğim düşükle sonuçlandı.ona faydası olmadı. bu sefer kist için içiyorum hemde hamile kalmana yardım eder dedi doktorum..iki gündür içiyorum. etkisi olur mu bilmem ki...kullanan çok arkadaş var aslında . yardımcı olsalar çok iyi olur

7. haftalık hamileyim, progesteron değerim 13.67 çıktı. dr progestan verdi. bu ilaç hemen artırıyor mu kullananlar yorumlayabilir mi?

selamun aleyküm hanımlar. ben geçen ay klomen kullanmıştım bebek için.sağ tarafımda kist büyümesi olduğu için doktor bu ay ara verdi progestan kullandım.geçen hafta perşembe günü bitti hap bugün biteli 10 gün oldu yani.
test yaptım ikinci çizgi silik çıktı bidaha yaptım yine çıktı ikinci çizgi.lütfen bişey söyleyin hapın etkisinden değildir o demi??
hani hamilelikte progesteron hormonu artıyomuş ya benim kullandığım hapın etkisi geçmiştir demi.
oysa bu ay hiç beklemiyodum yumurtlama günlerimi kaçırdığımı düşünüyodum.Allahımmm inşallah hamileyimdir.

Ben de tipki sizin durumunuzdayim. Ama daha once hic hamile kalmadim ve dusugum olmadi.Sag yumurtaligimda 3 cm'lik kistim var.Benim bugun 7.gunumdu. bu ilaci kullaniyorum diye olacak ki adet gormedim henuz. Doktorum kutuyu bitirince bekle adetini dedi.

Son düzenleme:
Doktor banada verdi canım dusuk tehlikem oldugu icin bas donmesi ve cok uyku yapti bende

merhabalar,

ben 1 senelik evliyim.3aydır adet olamadım doktora gittim kitle var dedi takip etmemiz lasım dedi progestan verdi 10 gün kullan adetin 3.günü gel dedi.adetin bugün 1.günü ben gittiğim zaman alttan muayene mi eder mi deneyimlerinize çok ama çok ihtiyacım var....

Mrb arkadaslar ben yeni katıldım banada doktorum ikinci muayene de progestan ve bebe aspirini verdi benim ilk gebeligimde 8 haftalikken kalbi durduğu icin kurtaj oldum doktor iki aydan sonra tekrar hamile kalabilirsin dedi ve suan 6 haftalik hamileyim ama bu progestani niye verdi bana bilemiyorum ve cok midemi bulandiyor sürekli uyku halindeyim acaba bi zarari olurmu diyede düşünüyorum

ZEHRACIĞIM öncelikle ilk bebeğin için geçmiş olsun canım ama ne güzel beklemeden tekrar gebesin hayırlı olsun ben de geçen hafta öğrendim bu sırada doktor bir kaç hormon testi istemişti tabi üç gün sonra öğrenebildim sonuçları o da telefondan..ve işin kötü yanı hangi hormon eksikliği olduğunu söylemedi.reçete kodunu söyledi bu sabah aldık ilacı progestan 200mg prospektüsünde düşük tehlikesi olanlar kısmı bize uyuyor galiba..bu sabah ilk ilacımı aldım iş yerinde mide bulantısı ve göz kararması yaşadım.öğlen de içtim şimdilik birşey olmadı bakalım.doktor bu etkilerin olmasını istemiyorsan vajinal yoldan alırsın demişti.ama onu da yapamam normal kullaıma devam ederim galiba..bir de ben tsh ım dengelensin diye bir hormon ilacı ve ayrıca folik asit alıyorum. b kadar ilaç zarar verecek diye korkmuyor değilim.hakkımızda hayırlısı..Rabbim güzel bir hamilelik süreciyle beraberinde kolay bir doğum ve sonrasında hayırlı evlat nasip etsin inşallah.

sagol canım hakkımızda hayırlısı sen kaç haftalısın canım..

Merhaba arkadaslar Allah bebeklerinizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Aslinda hikayelerimiz hep ayni bende 2 bucuk ay once 7 haftalik bebegimin kalbinin durmasi sebebiyle kaybettimm. ALLAHnasip ederse onumuzdeki ay tekrar bebek denemelerine baslayacagiz. Dr lar ilk dusugum oldugu icin arastirmadilar bende acikcasi ayni seylerj yasarmiyim diye tedirginim forumdaki benim durumumda olan arkadaslara dr lari progestan ve coraspini onermis. Bende simdiden coraspin kullanmaya basladim progestanida onumuzdeki ay bebek calismalarina basladiktan sonra baslayacagim. Folikasitte 3 ayimi tamamlayacagim bir kac gun sonra. Belki diyorsunuz dr gitmeden bunlari kullanma diye ama kurtajdan sonra e kez dr gitttim rutin tahliler disinda genetik test veya kan pihtilasmasi testi yaptiramadi. Coraspinin hamileligin 6 ayina kadar kullanildigini ani kan pihtilasmasindan bebegi korudugunu ogrendim. Sizce coraspin ve progestanin bir zarari olurmu

6. haftadayım canım haftaya kalp atışları için çağırmıştı doktor
duydum inş canım kalp atışlarını ben bugun gittim karından yine görünmedi ama bebegimin kalp atışlarını duydum 3.8 mm olmuş haftası ile uyumlu dedi doktor ama dinlen dedi rabbim hayırlısını verdin bakalım 3 hafta sonra yine gel dedi. inş o zamana kadar bi sorun olmaz .

ayy ne mutlusundur şimdi sen RABBİM anneeeee dediğini de duyursun hayırlısıyla...bakalım artık haftaya bi de ben duyarsam biraz olsun rahatlarım inşallah...ben bişey danışayım sana bu progestandan sonra bende yeşilimtrak akıntı( önceden geliyordu ama bi haftadır kesilmişti) başladı tekrar sende de var mı böyle birşey?

Bende öyle birşey yok canim inş sende duyarsın kalp atislarini

kızlar ilk gebeliğimde adetim 2 -3 gün geçtkten sonra bebek kesede görülmemişti kann değerlerimi hatırlamıyorum ama düşük yapmıştım şimdi yine adetim 4 gün geçti bebek yine kesede görülmedi ama kan değerlerim 482 çıktı progestan verdi doktor faydasını görenleriniz var mı böyle bir durumda ?

kızlarrrr az önce aşılaamaa oldummm...
insallah hayırlı sonuclar alırımmmm...
Progestan verdi doktorda bana :)
haftaya persembe gene gel dedi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…