Progestan kullananlar

Düşük tehlikem var 8+4 uz günde 3 adet 100mg progestan içiyorum ve crinone fitil kullanıyorum her gece yatmadan önce. Ama fitil ertesi gün dökülürken

Düşük tehlikem var 8+4 uz günde 3 adet 100mg progestan içiyorum ve crinone fitil kullanıyorum her gece yatmadan önce. Ama fitil ertesi gün dökülürken içinde kahverengi lekeler oluyor çokkorkuyorum bu durum ne zaman bitecek? Bebeğim sağlıklı çok şükür Rabbime ama kahverengi leke görmek istemiyorum artık doğuma kadar 9. Aya kadar çok psikojim bozuldu elim şeyimde geziyorum her an korkuyla

Arkadaslar 4lu test yaptiran var mi aranizdaa nasil oluyorr ben cumartesi yaptircam ama korkuyorumm

Ya ben demiştim ya bnm doktorum hiçbişey tavsiye etmiyo ahlil fln da yaptırmıyo bu progestanı doktorlarınızın size önerdiği gibi kullansam bişi olur mu sizce?

Ya ben demiştim ya bnm doktorum hiçbişey tavsiye etmiyo ahlil fln da yaptırmıyo bu progestanı doktorlarınızın size önerdiği gibi kullansam bişi olur mu sizce?

Kalp atışlarını duydunuz mu kaç haftaliksin cnm. Kullan hiçbir zararı yok bende doktor vermeden önce içmeye başladım ama doktor dozunu arttırdı sadece

Kalp atışlarını duydunuz mu kaç haftaliksin cnm. Kullan hiçbir zararı yok bende doktor vermeden önce içmeye başladım ama doktor dozunu arttırdı sadece

Hamile değilim cnm ya uğraşıyoruz bikaç aydır ama dr bekle bişi olmaz diyo da hep onun için soruyorum gebe kalmayı kolaylaşırır diyolar ya bu ilaç için

Sen bence doktorundan iste ben tedavi olmak istiyorum de ama sakın kendi başına kullanma çünkü arada bir ultrason da kontrol da olman lazim...Agnus Cactus (Hayıt ) dene hem bitkisel zararsiz arastir....veya incir kürü yumurta catlatiyormus oda.. ben daha denemedim

Son düzenleme:
Hamile kalmak icin progestan a baslayan arkafaslar adetin kacinci gunu basladiniz icmeye ve kac tane ictiniz.faydasini gorenler tecrübelerini paylasirlarsa cok sevinirim

Merhaba foruma ara ara bakardım ancak biraz önce üye oldum 8 haftalık hamileyim bende geçen haftaki kontrolde ultrasonda kanama gördü doktor bugün tekrar gittik ve kanama alanı baya artmış bende progeston kullanıyorum ve tekrar rapor aldım çok tedirginim

Bende suan kullanıyorum ama iğnesi etkilimi bu sizce kanamam var düşük yapmam dimi 4gundur kullaniyorm kanamam ayni

Gecmis olsun canim moralini bozma moral cok onemli insallah duzelir kese seklinde veya kalp atisinda bir sikinti varmiymis

Benim kalp atışında ve kesede bir sıkıntı yokmuş gerçekten moral çok önemli bugün farklı bir doktora gittim öyle tatlı ve moral verice konuştuki düzeldi moralim biraz ve ben şuan göremedim dedi 2 günde geçmesi imkansız gibi anlamadım ama bu bile bana yetti yine de dikkat etmek gerek tabi ben haftasonu iğne de oldum düşük için oda belki etkili oldu anlamadım artık buarada teşekkür ederim😊

İnternetten olsun çevremden duyduklarım olsun şöyle diyorlar kanama olsa dahi sağlıklı bebek dünyaya getirilebiliyomuş illa her kanama düşükle sonuçlancak diye birşey yokmuş ancak çok dikkat etmek gerekiyomuş her 3 kadından birinde bu oluyomuş moralini bozmamalısın ben de korkuyodum hala da insanın aklında hemen geçmiyo ama bebişi bir de moral bozukluğu ve stresle zorlamayalım demi

Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Ben 2 ay once dusuk yaptim ilk kanama geldgnda o kadar uzuldum hic kira hickira agladim ki ben agladikca kanama artti. Benim gittigim doktorlarda ne progestan nede igne yapmadi ama bir daha ki gebeligimde mutlaka tutunma ignesi yapacagim ve progestan kullanacagim. Senin adina sevindim canim moraline dikkat et.

çok teşekkür ederim inşallah Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin seni anlayabiliyorum ilk tehlikede bile çok kötü olmuştum ama he rşeyde bir hayır vardır derler ya öyle düşünmek lazım belki gerçekten daha zor şeyler yaşayacaktın ben buna çok inanıyorum o moral bozukluğuyla düşünemiyorsun bunun neresinde hayır var diyorsun ama gerçekten bir şey oluyor görüşmek üzere coomio

Perihellcigim sagol guzel temennilerin icin bende dusen bebegimle ilgili boyld dusunuyorum tvde ne zaman bir engelli hasta bebek gorsem onlar icin dua ediyorum Allah annelerine sabir versin cok zor ... Dusen gebeliklerde genlerinde bozukluk oldugundan veya organ eksikliginden oluyormus. Boyle olunca Allaha tabiki sukrediyorum bu dunyada Allah bebegimede bana da aci cektirmemek icin yanina aldi diyorum.

aynen öyle canım böyle düşünmene sevindim ben de evde olduğum için erkenden uyanıyorum hemen foruma bakıyorum ama haftaya başlayacağım artık akşamları fırsat buldukça bakarım gündüz iyi de akşamları çok halsiz kalıyorum ilaçlardan sanırım görüşmek üzere..

Hamile kalmak icin progestan a baslayan arkafaslar adetin kacinci gunu basladiniz icmeye ve kac tane ictiniz.faydasini gorenler tecrübelerini paylasirlarsa cok sevinirim

doktorum adet başladıktan sonraki 15.gün içmeye başla dedi. sanırım yumurtlama tarihi geçince demek istedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…