Arkadaslar bugun doktora gittim. 6+1 hamilesin dedi. Son adet tarihim 10 eylül. Fakat ultrasyonla bebeğin kalp atışlarını göremedik. İçerde hafifte lekelenme var düşük ihtimaline karsı progestan verdi. Sabah öğle akşam vajinadan alınacak. Çok üzüldüm. Benim gibi olan ve iyi haber alanınız varmı acaba. Doktor umutsuzluğa kapılma dedi ama kendi bile umutsuzca söyledi.
Birşey olmaz ilacını aksatma ve kendini çok yorma ayakta çok kalmamalısınmarhaba kızlar. ben yaklaşık dört haftalık hamileyim. doktorum kesenin rahmin aşağısına tutunduğunu söyledi. ayrıca magnezyum eksikliği için iğne ve efervesan verdi. ama şimdi internetten baktım magnezyum değerleri 1.8 ve 2.6 değerler arasında, benim değerim 1.87 bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi.
Merhaba cnm bende cannas ve seninle ayni dertten muzdaribim bu ay 4.progestani icicem ve hala gebelik yok bu ay da bakalim denedik ama oldumi bilmiyorum doktor bana 6 ay kullan dedi olmassa yine gidicem yan etki ben her kutuda yasiyorum masa basi çalışıyorum bide cok zor oluyo uyky hali sen ne yaptin bebek konusundaben ilk gün çok zorluk çektim baş dönmesinden dolayı ama şu an rahatım çook şükür. açıkçası korktuğum kadar olmadı. inşallah şifa buluruz hepimiz
Merhaba cannas sen ne yaptin bebek konusunda progestan ise yaradimimellykelly banada doktorun hem progestan hem matofin verdi 2 ay kullanıcaksın dedi progestonı 10 gün kullandıktan sonra hastalanıcaksın 3.günü gel dedi sanırım hormon testlerimi tekrarlicak.Peki biz bu ilaçları kullanırken hamile kalabilirmiyizki acaba ya
Benim daha once kanamam oldu hastabede falan yattim . Progestan 200 luk gunde 3 kez vajinal aliyorum. Benim icerde kanamam devam ediyor ve zaman zaman kahve rengi yogun akintim oluyor. İcerde biriken kanin disari gelmesi diyorlar kahverengi akinti icin. Aslinda en tehlikelinolani kirmiİ renk olan kahve rengisye cojta sikinti olmaz dr unda haberi var ve ilac vermis zaten panik olmana gerek yok bence . Progestan zaten kullanilinca akintiyi arttiriyor . Benim hatta oldumu 3-5 gun suruyor . Bence korkacaj bisey yok ama cokta kafana taktiysan de una danis tabikiKızlar 14 haftalık hamileyim iplik seklinde biraz kırmızı kahverengi seklinde cok az akıntım oldu Dr progestan verdi vajinal yolla al dedi dun aksam aldım bu sabah kalktığımda acik kahverengi su gibi ince akinti geldi bu sekilde olan var mı ? Cok korkuyorum lutfen cevap yazın
Benim daha once kanamam oldu hastabede falan yattim . Progestan 200 luk gunde 3 kez vajinal aliyorum. Benim icerde kanamam devam ediyor ve zaman zaman kahve rengi yogun akintim oluyor. İcerde biriken kanin disari gelmesi diyorlar kahverengi akinti icin. Aslinda en tehlikelinolani kirmiİ renk olan kahve rengisye cojta sikinti olmaz dr unda haberi var ve ilac vermis zaten panik olmana gerek yok bence . Progestan zaten kullanilinca akintiyi arttiriyor . Benim hatta oldumu 3-5 gun suruyor . Bence korkacaj bisey yok ama cokta kafana taktiysan de una danis tabiki
geçmiş olsun canım Allah bebegını sana bagıslasın kendını yorduysan olabılıyomus bende 8 haftalıkken ve bu hafta lekelenme gecırdım progestana basladım yenıden.hıc kalkmadan yatmalısın kendını sakın yorma sadece ıdrar ve yemek ıcın kalk yerınden bıde doktoruna gorun yenıden geldıgını belırt progestana sakın ara verme rahım yapısı halı gıbı kıllı bı yapıymıs progestan o kılları uzatıyomus bebegının tutunmasını saglıyomus dıkkat et kendınePazartesi kirmizi bi kac lekem olmustu. Sonra kahve rengi geldi hep. Bu sabah yinr bi kac damla kirizi geldi. Cumadan beri progestan kullaniyorum.
Sizce neden gelmis olabilir kirmizi
benım lekelenmem gectı cok sukur yarında ben gıtcem kontrole normalde aralıgın 10 u gıbı olcaktı ama bu lekelenme yuzunden ara muayne ıcın randevu aldım ıns duyarsın mınıgının pıtpıtlarını o ses hayatımda duydugum en huzur verıcı ses Allahım bıze bagıslasın meleklerımızıgeçmiş olsun canım Allah bebegını sana bagıslasın kendını yorduysan olabılıyomus bende 8 haftalıkken ve bu hafta lekelenme gecırdım progestana basladım yenıden.hıc kalkmadan yatmalısın kendını sakın yorma sadece ıdrar ve yemek ıcın kalk yerınden bıde doktoruna gorun yenıden geldıgını belırt progestana sakın ara verme rahım yapısı halı gıbı kıllı bı yapıymıs progestan o kılları uzatıyomus bebegının tutunmasını saglıyomus dıkkat et kendıne
Amin insallah canin tesekkur ediyorum destegin icin.
Suan kahverengine dondu. Zaten gebeligimin basinsan beri temiz hic olmadihep kahve
carsamba muyanem olacak. O zaman soyleyecegin. Keseyi kalp atisini gorcez insallah bu hafta :)
progestani sabah aksam 1 er iciyorum. Senin lekelerin nasil canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?