Progestan kullananlar

merhaba kızlar birşey sormak istiyorum progestan kullanırken düşük yapan varmı

Canım olabilir. Progesteron yardımcı ama eğer bebek düşecekse kanama bile olmadan da kalbi durabiliyor. Allah kimseye vermesin böyle birşey.
anladım cnm ama ben kullanıyorum basta Bi kanama olmuştu değer Bi indi Bi çıktı şimdide regl günüm geçti düşecek olsa kullanırkende kanama olur demi onu merak etmiştim tekrar kan vercem değere göre hareket etcez ama meraktan işte soruyorum

Canım ilk haftalardasın sanırım. İnşallah bebeğin seninledir. Hiç olumsuz düşünme umarım değerlerin yüksek çıkar

Canım ilk haftalardasın sanırım. İnşallah bebeğin seninledir. Hiç olumsuz düşünme umarım değerlerin yüksek çıkar
Canim ya sende yeni gebesin sana sorayim dr benden progesteron hormonu istedi 12.5 geldi bu dusuk dusuk yapabilirsin dedi cok korktum halbuki hcg artislarim falan cok duzenli sanada istediler mi bu tahlili hic yoksa sadece hcg artisina mi baktilar ne olur cevap ver cok kotuyum

Canım progesteron bakmadılar bana. Kanamam olunca direk başladılar. Ama onun çaresi var sanada iğnee yada hapını verirler merak etme. Hcg progesterondan biraz daha farklı ama progesteron düşüklüğünün tedaviside basit. Hiç merak etme. İnşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın :)

Canim insallah sende bende butun bebek bekleyenlerde saglikla alirlar kucaklarina ama progestoron dusuklugunde soyle bisey okudum nette cok canim sikildi yaziyordu ki "gebelik progesteron dusuk diye bitmez gebelik saglimsiz oldugu icin progesteron duser bu nedenle progesteron vermenin cok yarari olmaz" bu yazi cok uzdu beni. Banada progesteron basladilar ama cok umitsizim

Kızlar benim gebelik sonlandı kimyasal gebelikmiş inip çıkması normal değilmiş ve 20 eylülde sonlandı regl oldum

Arkadaslar merhaba. 5haftalık hamileyim. Bugn doktora dittim. Kese görüündü. Gayet normal dedi. Eve geldikten 1 saat sonra cpk acık pembe akıntı oldu. Doktorumu aradm düşük belirtisi ayagını uzat yat dedi. Progestan içsem dedim. Saglıksız birr gebelikse bırak düşsün dedi. Sakat bi bebekse neden progestanla yasatayım dedi. Progestan kacıncı haftada verilio. Lütfen cvp cok üzgünm :-(

benim hamileliğim 4 hafta 3 günlükken kahverengi akıntım başladı bir gün sonra doktora gittiğimde progestan hap verdi vajinal yoldan kullanıyorum. 12. haftaya kadar kullanacaksın dedi.

Merhaba
Merhaba sizin kanamam kaçıncı haftada oldu nasıl tedavi edildi. Ben perşembe günü ultrason da keseler İ gördüm cuma günü adetin ilk günü gibi kanamam oldu hastaneye gittik proluton iğne yapıldı ultrason da baktı keseler duruyordu düşük tehlike var dedi. Eve geldim sürekli yattım o gün ara ara kanama oldu cumartesi başka hastaneye gittim keseler duruyor du hala doktor yatırdı 3 gün yattım hergün proluton iğne yapıldı ağızdan progestan hap 8saatte aldım. Crinone jel dr kullandım 2 gündür kanama durdu çok şükür ebe çıktık ama doktor bugün ultrason da bakmadı be ben çok tedirgin cuma günü doktora gideceğim içim içimi yiyor bişey oldumu diye. Sizde durum nasıldı şimdi çok şükür ilerlemiisiniz

demede geçmiş olsun. Benim 6. Hafta başladı hastanede de yattım 6 eylülden beri ıstırahat ve iğneye devam ediyorum. Progynex iğne ve progestan vajinal olarak kullanıyorum. Allah bebeklerimizi bize bağışlasın. Hala yüreğim hop oturup hop kalkıo. Ama yüreğini ferah tut. Bebeklerimiz Allaha emanet. Doğduktan sonra da öyle şimdide. Olumlu düşün uzat ayaklarını bol su içip hep dinlen canım. Benim hala arada kanamam oluyo kırmızı şekilde ama elden birşey gelmio inşallah hayırlı haberler alırız.

Bende günde 2 kere progestan kullanıyorum. 100lük öğlen, gece yatmadan da 200 lük.
Yani günde 300 kullanıyorum

hcg değerim cuma 6300 idi.2gün sonra 7140 olmuş.henüz 5.hafta yeni doldu.progestan verdi dr.
ama ilk haftalarda problemli gebelikler sonlanır deniyor. progestan olacak olan düşüğü geciktiriyormuş. ne yapmalıyım kulllansam mı kullanmasam mı arada kaldım

Geçmiş olsun. Zaten herkesin kanaması genelde ilk haftalarda oluyo o zaman kimsenin ilaç kullanmaması lazım. Zaten düşecek bebek ilaç kullansanda düşüyor Allahım bebeklerimize sağlıklı uzun ömür versin herkesin evladını bağışlasın inşallah. Ben kullandım ilacı doktorumda bu tip bişi söylemedeb direk ilaca başlattı zaten

amin inşalllah herkesin bebeğini bağışlar Rabbim.
ben de kullanmaya başlıyorum ilacı.
en hayırlısı neyse o olacaktır mutlaka... teşekkür ederim

Kızlar bende kullanıyorum sabah 2 aksam 2 toplam 800 mg oluyor vajınal olarak alıyorum ama mahvetti kasıntı ve tahriş yaptı sizde oluyomu bole bi sey dr um izinde dıger dr a sordum igneye cevirdı ama kafama takıldı gunde 2 kere 50 lık igne yazmış guvenemedım fıtıl i bırakıp ıgneye donmeye dozu az gıbı geldı

İğne daha etkili diye öyle vermiş olabilir bende günde 100 mg oluyodum iğne. Bence iğne daha iyi evet biraz acıyor yapıldıktan sonra zor ama daha etkili ve yan etki çok hissetmiyorsun. Çok geçmiş olsun :)

Bugun ilk dr kontrolume gittim.tam 5 haftalikmisiz.biraz kanama gordu muayenede dr.benim hic kanamam olmadi alttan.onlem amacli progestan verdi bana da.faydasi olur zarari olmaz bunun sana. yaziyorum ama kullanmak senin tercihin dedi.ben de aldim vajinal yoldan kullanacagim gunde 3 kere 200 mg dan 600 mg...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…